Як налаштувати обліковий запис електронної пошти на пристрої з ОС Android

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 13 Січень 2021
Дата Оновлення: 29 Червень 2024
Anonim
Как Выйти из Аккаунта Гугл на Телефоне Андроид, Как Выйти из Аккаунта Google, Google Support Гайд
Відеоролик: Как Выйти из Аккаунта Гугл на Телефоне Андроид, Как Выйти из Аккаунта Google, Google Support Гайд

Зміст

У вас виникли проблеми з налаштуванням облікового запису електронної пошти на вашому пристрої з ОС Android? Значить, ви прийшли за адресою! Представляємо найпростіші кроки по налаштуванню аккаунта електронної пошти на вашому мобільному телефоні з операційною системою Android.

кроки

  1. 1 Відкрийте програму для роботи з електронною поштою. Відкрийте меню і натисніть в меню на іконку з написом «Електронна пошта» (Email). Ця програма на вашому мобільному телефоні з ОС Android відноситься до заводських налаштувань.
  2. 2 Виберіть сервіс послуг електронної пошти (наприклад, Hotmail, Gmail і т.д.).
  3. 3 Введіть необхідні дані. Після того, як ви визначилися з постачальником послуг електронної пошти, вам буде запропоновано ввести адресу електронної пошти і дані свого облікового запису.
  4. 4 Назвіть вашого облікового запису. Після цього вам потрібно, щоб ваш обліковий запис електронної пошти співвідносилася з ім'ям. У додатку «Електронна пошта» (Email) в ОС Android можна налаштувати більше одного облікового запису електронної пошти; отже, ви можете призначити будь-яке ім'я користувача на ваш аккаунт для власної зручності.
  5. 5 Використовуйте вашу електронну пошту. Справу зроблено! Тепер ви можете відправляти і отримувати повідомлення з вашого мобільного телефону з ОС Android.