Як не заснути на вечірці з ночівлею

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 15 Вересень 2024
Anonim
Як не заснути на вечірці з ночівлею - Суспільство
Як не заснути на вечірці з ночівлею - Суспільство

Зміст

Вас запросили на вечірку з ночівлею? А може, ви вирішили запросити до себе друзів на ніч? Як би там не було, спати під час такого заходу зовсім не обов'язково. Часом набагато цікавіше кинути виклик самому собі і не спати всю ніч з друзями. Трохи впевненості і рішучості - і ви з друзями зможете насолодитися вечіркою з ночівлею по повній, не витрачаючи ні секунди на сон.

кроки

Частина 1 з 4: Не слідуйте процедурі підготовки до сну

  1. 1 Не надягайте піжаму. Піжама - це зручна річ, і тому в ній легко засипати. Залишайтеся в своєму одязі і надіньте джинси або що-небудь ще, в чому не дуже зручно спати. Ідея полягає не в тому, щоб доставити собі діскомофрт, а в тому, щоб уникати всього, що розум асоціює зі сном.
  2. 2 Не лежіть на ліжку. Комфортне положення викличе бажання закрити очі, що є вірним способом почати клювати носом. Тому сядьте на жорсткий стілець, на підлогу або на що-небудь подібне. Підтримуйте активність і намагайтеся часто міняти місце розташування.
  3. 3 Наповніть кімнату світлом. Приглушене освітлення викликає втому, особливо очей. По можливості включите хоча б два джерела світла, а також телевізор. Таким чином ви не зійдеться очей, а ваш розум буде не спати.

Частина 2 з 4: підбадьорити організм

  1. 1 Поспите максимально довго за ніч до події. Якщо ви зробите це, ви будете готові до безсонної ночі. Здрімніть після обіду чи пізно встаньте з ранку. По можливості поспите хоча б 12 години напередодні або здрімніть до приходу друзів.
  2. 2 Пийте каву або кофеїн напої. Якщо ви не любите каву, пийте газовані напої, наприклад Red Bull, Dr. Pepper, Monster, Mountain Dew і Coca Cola. Крім того, спробуйте змішати гарячий шоколад з розчинною кавою і молоком.
  3. 3 Їжте гостру їжу. Є що-небудь гостре - це все одно, що щипати себе, але з великим палінням. Спробуйте гострі Cheetos, гостру локшину, гострі чіпси або щось подібне. Головне, не їжте занадто багато, так як почуття ситості може викликати сонливість.
  4. 4 Спробуйте їсти солодкі закуски. Цукор зробить вас більш активним і рухливим. Їжте цукерки, шоколад, морозиво, печиво, торт і будь-які інші ласощі. Можна також з'їсти кислих мармеладних черв'ячків, щоб підзарядитися, а також отримати трохи цукру.
  5. 5 Жуйте м'ятну жувальну гумку. Якщо ваш рот буде зайнятий жуванням і кусанням, ви навряд чи почнете клювати носом. Під час цих процесів в мозок буде надходити сигнал про те, що їжа ще на шляху, і це допоможе вам не спати. А жування без ковтання допоможе уникнути втоми після прийому їжі.
  6. 6 Пийте багато води. Важко спати з повним сечовим міхуром. Це змусить вас продовжувати рухатися. Не кажучи вже про те, що вода сама по собі корисна для організму, а її недолік може викликати стомлення.
  7. 7 Сполосніть обличчя холодною водою. Якщо ви дійсно відчуваєте сонливість, вам допоможе умивання холодною водою. Підійдіть до раковини у ванній кімнаті, пустіть воду і хлюпніть кілька разів собі в обличчя. Це стимулює нервову систему і підзарядить організм енергією.
  8. 8 Багато рухайтеся. Якщо ви будете продовжувати рухатися, організм буде не спати, і ваша активність збільшиться. Спробуйте виконати розніжку (стрибки на місці зі зміною положення рук і ніг) або віджимання, щоб позбутися сонливості. Грайте з друзями по вечірці в рухливі ігри, замість того щоб просто засісти з приставкою і дивитися телевізор.
    • Влаштуйте бій подушками! Це дозволить вам всім зберегти активність і повеселитися. Якщо ви вирішите влаштувати бій подушками, намагайтеся вести себе якомога тихіше або робіть це там, де немає відлуння!

Частина 3 з 4: Зберігайте активність мозку

  1. 1 Займіться тим, що вам дійсно подобається. Наприклад, перегляд фільмів, гра у відеоігри або настільні ігри не дадуть вам заснути. Грайте в ігри на телефоні або планшеті, однак дозволяйте очам відпочивати кожні двадцять хвилин або близько того. Зіграйте в такі ігри, як «правда чи дія», «що б ти вибрав» і «мафія». У цих іграх важливо бути уважним, що не дозволить вам розслабитися. Можна також пограти в Guitar Hero або Rock Band. Це позбавить вас від сонливості.
    • При перегляді телевізора намагайтеся не вибирати передачі, які ви вже бачили. Знання сюжету викличе нудьгу. Спробуйте подивитися епізоди серіалів, які ви ніколи не бачили або бачили дуже давно. Те ж саме стосується і фільмів.
    • Робіть часті перерви під час перегляду чого-небудь на електронних пристроях, щоб уникнути стомлення очей.
  2. 2 Слухайте гучну музику. Краще вибрати рок або хеві-метал, так як зазвичай така музика звучить голосніше, або просто додайте гучність, якщо слухаєте інший жанр. Проте не вмикайте музику дуже голосно, інакше ви ризикуєте розбудити батьків господаря вечірки. При необхідності по черзі використовуйте навушники.
  3. 3 Намагайтеся не дивитися на годинник. В іншому випадку ніч буде тягнутися цілу вічність, і буде здаватися, що вона ніколи не закінчиться. Краще приділяйте увагу тому, що роблять або кажуть друзі. Чим веселіше вам буде, тим швидше буде летіти час.
  4. 4 Покладіться один на одного. Встановіть правило, що якщо хто-небудь побачить, як інша людина починає стихати або клювати носом, то він може злегка вщипнути його за руку або струсити, щоб розбудити. Якщо ви побачите, що друзі виглядають сонними, запропонуйте зайнятися чим-небудь іншим. З загальної допомогою набагато простіше залишатися бадьорим.

Частина 4 з 4: Зберігайте активність

  1. 1 Спробуйте всю ніч обговорювати захоплюючі речі. Головне - слідкуйте, щоб не зачепити чиїсь почуття і щоб ніхто не говорив негарні речі. Наприклад, обговоріть людей, в яких закохані ви чи ваші друзі, шкільні плітки, серіали чи фільми, які вам подобаються в даний момент. Розмова стимулює розум, а стимульований розум - це чуйний розум.
    • Налякати себе. Розповідайте один одному багато дуже страшних історій, щоб не спати. Спробуйте зіграти в гру «правда чи дія» в темряві на вулиці, щоб не стуляти очей від страху.
  2. 2 Пограйте в хованки в темряві. Гострі відчуття від пряток не дозволять вам розслабитися! Крім того, це кумедна гра на випадок, якщо вам буде чим зайнятися. Не ховайтеся в лежачому положенні, інакше ви ризикуєте заснути.
  3. 3 Вийдіть на вулицю, якщо живете в приватному будинку і якщо вам дозволять батьки. Пострибайте на батуті, пограйте в догонялки з ліхтариком, побігати колами, влаштуйте змагання або поплавайте в басейні на задньому дворі вночі (з дозволу батьків). Холодне повітря допоможе вам підбадьоритися.
  4. 4 Спробуйте співати. Неважливо, є у вас слух чи ні, - спів є відмінним способом скоротати час, зберігаючи активність мозку. Можна влаштувати пародію на «Голос» або X Factor в вітальні, спальні або навіть на вулиці. Головне, постарайтеся не розбудити тих, хто знаходиться в будинку і намагається заснути.

Поради

  • Чи не галасуйте занадто сильно, коли настане ранок, так як батьків господаря будинку це явно не порадує.
  • Якщо ви збираєтеся в двоповерховому приватному будинку, постарайтеся перенести вечірку з ночівлею в кімнату на першому поверсі, де можна шуміти, не турбуючи інших людей.
  • Намагайтеся проводити вечірки з ночівлею влітку або у вихідні дні, щоб у вас був час відновити режим сну.
  • Найголовніше - це або скласти план можливих дій (Не графік по годинах, а просто ідеї), або придумати заняття, на які згодні всі учасники. Важливо, щоб всі отримували задоволення від діяльності, то наші люди люди можуть занудьгувати і заснути.
  • Може знадобитися деякий час, перш ніж кофеїн з газованих напоїв вплине на організм. Зачекайте, перш ніж перевантажувати себе кофеїном. При цьому не забувайте, що деяким людям кофеїн не допомагає.
  • Не сидіть, втупившись в одну точку, інакше ви почнете клювати носом.
  • На наступний день здрімніть 2-4 години.
  • Увімкніть кондиціонер під час вечірки з ночівлею. Прохолода допоможе вам зберігати бадьорість і активність. Однак це може викликати бажання згорнутися калачиком під теплим затишним ковдрою, тому будьте на чеку.
  • Переконайтеся, що ночівля проходить у вихідні або тоді, коли на наступний день у вас немає ніяких планів чи навчання.
  • Намагайтеся не розбудити інших людей в будинку, що намагаються поспати.
  • Пограйте разом в Minecraft або в будь-які інші онлайн-ігри, які схвалюють батьки.
  • Виберіть інтелектуальну гру, щоб зберігати активність мозку, наприклад перевірте, скільки слів ви можете скласти з слова «халапеньйо».
  • Гарна ідея - влаштувати нічну прогулянку на природі (при наявності дозволу від батьків). Складіть список нічних тварин і фіксуйте звуки, які ви почуєте.
  • Зніміть з себе ковдри і зробіть так, щоб вам було холодно, щоб не відчувати сонливість.
  • Перегляд фільмів жахів не дасть вам заснути. Однак шанобливо ставитеся до тих, хто злякається.
  • Подивіться YouTube або Netflix. Якщо ваш розум буде зосереджений на чомусь, що вам подобається, ви не захочете зупинятися.
  • Якщо вам стане нудно, спробуйте запланувати цікаве заняття на ранок, наприклад сніданок-сюрприз, сніданок у ліжко та інше.
  • Спробуйте закрити очі, щоб трохи відпочити, але при цьому ворушити великим пальцем, щоб частина вашого тіла зберігала активність. Так ви зможете відпочити і не спати всю ніч!
  • Можна також пограти в ігри, наприклад хованки.

попередження

  • Не пийте занадто багато кави або кофеїновмісних напоїв. Вони можуть завдати шкоди вашому серцю. Один або два напою не дадуть вам заснути.
  • Обов'язково як слід відпочиньте до і після вечірки. Нестача сну може послабити вашу концентрацію днем, а також негативно позначитися на здоров'ї.