Як носити кроп-топ

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
КАК ВЫГЛЯДЕТЬ ХУДЕЕ / это должна знать каждая ❤️
Відеоролик: КАК ВЫГЛЯДЕТЬ ХУДЕЕ / это должна знать каждая ❤️

Зміст

Кроп-топ (укорочений топ) - смілива і модна річ, яка, вірите ви чи ні, підкреслить достоїнства будь-якої фігури. Ця базова річна річ виглядає цікаво і стильно, однак в ній може бути трохи некомфортно, особливо якщо ви одягаєте кроп-топ вперше. Знайди вам довжину і крій топа, підберіть під нього штани, шорти або спідницю із завищеною талією, і модний кроп-топ ідеально підійде для будь-якого випадку.

кроки

Метод 1 з 4: Вибір відповідного кроп-топа

  1. 1 Виберіть довжину топа. Деякі кроп-топи закінчуються трохи нижче бюстгальтера, а інші бувають довжиною до пупка. Довший топ може прикрити більшу частину живота, при цьому відкритою залишиться лише невелика смужка шкіри над талією. Якщо вибрати правильний низ, то будь-яка довжина топа підійде на будь-який випадок і під будь-який тип фігури. Тому при виборі топа покладайтеся на те, в якому з них вам найбільш комфортно.
    • Кроп-топ, який йде більшості типів фігури, закінчується трохи вище природної лінії талії. Підкреслення самій вузькій частині верхньої половини тіла створить відчуття витонченості і стрункості всього образу. Особливо якщо підібрати штани або спідницю із завищеною талією.
  2. 2 Підберіть крій топа. Облягаючий кроп-топ кращого за все виглядає з більш вільними штанами або спідницею, хоча на вечірку його також можна надіти і з обтягуючим низом. Більш повсякденні, вільні топи-футболки або майки красиво виглядають в поєднанні з джинсами або шортами з завищеною талією і створюють формальний або більш вуличний образ.
  3. 3 Виберіть будь-який стиль, в якому ви відчуваєте себе комфортно і привабливо. Згідно із загальноприйнятою думкою, коротші і обтягуючі кроп-топи найкраще виглядають на струнких дівчатах, але кілька хвилин пошуку в соціальних мережах або в інтернеті покажуть вам, що кроп-топи будь-якої довжини можуть підходити будь-якої фігури. Якщо побачите кроп-топ, який вам сподобається, просто приміряйте його. Можливо, вас здивує те, як кроп-топ підкреслить вашу фігуру!

Метод 2 з 4: Кроп-топ в якості повсякденної речі

  1. 1 Підберіть нестрогий кроп-топ або коротку майку. Віддайте перевагу моделі вільного крою, однотонної, в смужку або з візерунком, яка сидить на тілі прямо або звужується до талії.
  2. 2 Для кокетливого пляжного образу надіньте топ і шорти із завищеною талією. Вільний кроп-топ плавно лягає на область живота, а шорти виділяють талію в більш повсякденному образі, що підкреслює фігуру. Можна підкоригувати пояс шортів, в залежності від того, наскільки відкритою ви хочете залишити талію. Шорти із завищеною талією і вільний подовжений кроп-топ прикривають весь тулуб, а більш короткий топ і шорти із заниженою посадкою оголюють більше шкіри.
  3. 3 Для більш холодної погоди виберіть укорочений светр і джинси із завищеною талією. Скорочений светр з довгими рукавами - прекрасний вибір для більш холодних місяців. Це класичне, що підкреслює достоїнства фігури поєднання навряд чи потребує додаткових прикрасах. За винятком довгого пальто, якщо на вулиці дійсно холодно!
  4. 4 Створіть багатошаровий грайливий образ з коротким топом і комбінезоном. Розстебніть бічні гудзики комбінезона, щоб продемонструвати боки в трохи старомодному, скромному і привабливому образі. Якщо дивитися спереду, то не можна сказати точно, надітий на вас кроп-топ!
  5. 5 Одягніть повсякденні сандалі або кросівки, щоб завершити образ. Неформальний образ можна підтримати повсякденному взуттям, наприклад, сандалями на плоскій підошві або кросівками.

Метод 3 з 4: Створення образу для вечірки

  1. 1 Для продуманого образу виберіть топ і низ з візерунком. Кроп-топ і спідниця (або широкі штани) з візерунком дозволяють створити модний, вдалий комплект, що ідеально підходить для вечірок і навіть шкільного балу.
    • Якщо верх і низ будуть з візерунком, то переконаєтеся, що візерунки ідеально збігаються. Навіть трохи розрізняються візерунки створять відчуття дисгармонії.
  2. 2 Для літнього, більш традиційного способу підберіть топ, що зав'язується спереду. Топ з зав'язками спереду дозволяє створити милий ретро-образ і оголює менше шкіри, ніж звичайний кроп-топ - відкритим залишиться лише невелика ділянка над штанами або спідницею.
    • Також в топ із зав'язками спереду можна перетворити звичайну сорочку на ґудзиках, зав'язавши вузлом її поділ. Це відмінний спосіб звикнути до кроп-топу, оскільки ви можете зробити його як коротким, так і довгим.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Stephanie Fajardo


    Професійний стиліст Стефані Фахардо - персональний стиліст з Портленда, Орегон. Має більше 17 років досвіду в якості стиліста, в тому числі персональних консультацій, роботи на теле-, фото- і кінозйомках. Її роботи з'являлися в журналах Esquire і Portland Fashion Week.

    Stephanie Fajardo
    Професійний стиліст

    Шукаєте інший традиційний образ з кроп-топом? Персональний стиліст Стефані Фахардо радить: «Спробуйте надіти кроп-топ поверх футболки з довгим рукавів, а потім зав'яжіть навколо талії шарф в якості поясу».

  3. 3 Одягніть довгу вільну спідницю або штани із завищеною талією. Вільна спідниця максі або міді виглядає добре з коротким облягаючим кроп-топом. Підберіть спідницю, яка закінчується прямо над пупком на природній лінії талії. Вона має гарний вигляд на всіх типах фігури. Вільні штани із завищеною талією теж красиво виглядають з кроп-топом.
  4. 4 Разом з кроп-топом надіньте високі каблуки або туфлі на танкетці. Для приємною вечірки обов'язковою умовою будуть туфлі на високих підборах або на танкетці тілесного або відповідного під кроп-топ кольору.
  5. 5 Доповніть образ красивими прикрасами. Додайте образу елегантності, надівши витончені прикраси на кшталт бус з перлів або тонкого ланцюжка і браслета.
  6. 6 На побачення надіньте темний облягаючий кроп-топ і низ. Чорний кроп-топ і темні легінси або джинси дозволять створити витончений образ, що ідеально підходить для побачення або вечірки. Підберіть під нього спортивну куртку на блискавці, щоб верхня частина тіла залишалася трохи менш відкритою, і високі чорні черевики.

Метод 4 з 4: Кроп-топ для роботи

  1. 1 Виберіть довший структурований кроп-топ. Пошукайте кроп-топ з вигадливими структурованими елементами, які не дуже щільно прилягають до тіла. Зав'язки спереду, комірці і плавний силует будуть підкреслювати достоїнства фігури, дозволяючи зберегти при цьому діловий характер.
  2. 2 Одягніть з кроп-топом штани або спідницю із завищеною талією. Низ із завищеною талією - обов'язковий елемент цього образу, оскільки на робочому місці не слід демонструвати тіло занадто відкрито. Підберіть однотонну спідницю-олівець, брюки-банани або широкі штани.
  3. 3 Наверх накиньте блейзер або довге пальто. Додайте образу вишуканості або захиститеся від холоду, надівши відповідний блейзер або довге пальто. Це швидке і практичне доповненням може легко перетворити образ у більш відповідний для офісу.
  4. 4 Зробіть образ більш святковим, додавши каблуки і прості прикраси. Кроп-топ виглядає трохи неформально, тому «облагородьте» його за допомогою взуття та аксесуарів. Каблуки - кращий варіант, але балетки з гострим носом також додадуть вашому образу елегантності. Підберіть просте намисто і сережки-гвоздики, щоб додати трохи блиску.