Як оновити системне програмне забезпечення на PS4

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 2 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Прошивка Sony PS4 Slim/Pro через флешку. Инструкция
Відеоролик: Прошивка Sony PS4 Slim/Pro через флешку. Инструкция

Зміст

Нинішнє покоління ігрових приставок знаходиться на самому піку за всю історію їх існування. З популяризацією онлайн-ігор і появою можливості підключення ігрової консолі до мережі Інтернет користувачам стало доступно безліч нових привілеїв. Однією з них є регулярне оновлення програмного забезпечення системи вашої приставки Sony. Ці оновлення покращують якість роботи приставки і дозволяють завжди мати актуальне програмне забезпечення.

кроки

Метод 1 з 2: Оновлення через консоль PS4

  1. 1 Увімкніть PS4. Для цього натисніть кнопку "On" ( "Увімкнути") на панелі приставки або кнопку "PlayStation" на джойстику (маленька кругла кнопка посередині).
  2. 2 На екрані функцій виберіть "Налаштування". Зі списку значків виберіть значок у формі скриньки з інструментами.
  3. 3 Виберіть функцію "Оновлення системного програмного забезпечення". Система перевірить наявність останньої версії програмного забезпечення. Якщо у вас не встановлена ​​остання версія, система завантажить її з Інтернету.
  4. 4 Встановіть останнє оновлення. Після закінчення завантаження з'явиться повідомлення в верхньому лівому кутку екрана. На екрані функцій виберіть "Повідомлення", потім пройдіть в "Завантаження". Запустіть файл оновлення програмного забезпечення і просто дотримуйтесь спливаючих на екрані, щоб почати установку.

Метод 2 з 2: Установка через USB-порт

  1. 1 Підготуйте USB-флеш-накопичувач. За допомогою персонального комп'ютера створіть на флешці папки для збереження файлу оновлення. Пройдіть в кореневу папку флешки подвійним клацанням лівої кнопки миші, потім створіть нову папку і назвіть її "PS4".
    • Всередині папки "PS4" створіть папку "UPDATE".
  2. 2 Завантажте файл оновлення. Збережіть файл в папку "UPDATE" під ім'ям "PS4UPDATE.PUP".
  3. 3 Повністю вимкніть живлення PS4. Переконайтеся, що не горить лампочка індикатора харчування. Якщо вона горить помаранчевим світлом, натисніть і утримуйте кнопку живлення на панелі PS4 не менше 7 секунд, поки не почуєте другий звуковий сигнал системи.
  4. 4 Підключіть USB-накопичувач до приставки і увійдіть в "Безпечний режим". Підключіть флешку до USB-порту при відключеному харчуванні консолі, потім натисніть і утримуйте кнопку живлення протягом принаймні 7 секунд, щоб завантажитися в безпечному режимі.
  5. 5 Встановіть оновлення програмного забезпечення. Виберіть "Оновити системне програмне забезпечення" і дотримуйтесь спливаючих на екрані, щоб завершити процес установки.