Як обійти активацію Vista

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Обход активации iPhone! iCloud activation lock 2020 - iPhone, iPad, iOS 12.3-13.6.1
Відеоролик: Обход активации iPhone! iCloud activation lock 2020 - iPhone, iPad, iOS 12.3-13.6.1

Зміст

У вас немає діючого ключа продукту для Windows Vista? Не хвилюйтеся, ви все ще можете обійти ці докучливі спливаючі вікна, що нагадують вам про активацію системи. Vista дозволяє продовжити період активації до 120 днів. Достатньо лише трохи налаштувань, і ви зможете нескінченно оновлювати період активації. Ви зможете продовжити період активації навіть в тому випадку, якщо вам заблокували доступ в Windows.

кроки

  1. 1 Відкрийте Windows, якщо система вас заблокувала. Виконайте наступні дії, якщо вас заблокував таймер активації. Якщо ж у вас є доступ до системи, перейдіть до наступного кроку.
    • Виберіть «Отримати доступ до комп'ютера з обмеженою функціональністю».
    • Відкрийте Internet Explorer, після чого натисніть «Файл» → «Відкрити».
    • Введіть C: Windows Explorer.exe і натисніть кнопку «ОК». Підтвердіть запуск програми.
  2. 2 Відкрийте командний рядок в якості адміністратора. Це можна зробити різними способами:
    • Відкрийте меню «Пуск», натисніть правою кнопкою миші по командному рядку і виберіть «Запуск від імені Адміністратора».
    • Відкрийте меню «Пуск», введіть cmd, Після чого натисніть комбінацію клавіш Ctrl+⇧ Shift+↵ Enter.
  3. 3 Введіть в командний рядок.slmgr -rearmі натисніть ↵ Enter. Це додасть до періоду активації додаткові 30 днів. Не забудьте поставити пробіл між словами slmgr і -rearm. Вікно з підтвердженням повинно з'явитися через кілька секунд.
  4. 4 Перезавантажте комп'ютер. Після цього у вас з'являться додаткові 30 днів на активацію.
  5. 5 Через 30 днів введіть команду знову. Повторити введення цієї команди можна 3 рази. В сумі це дасть вам 120 днів на активацію продукту. Цей період входить в терміни, зазначені в ліцензійній угоді Microsoft.
    • Відкрийте командний рядок від імені адміністратора і введіть slmgr -xpr. Незабаром після цього з'явиться повідомлення про час, що залишився.
  6. 6 Запустіть редактор реєстру. Змінивши реєстр Windows, можна збільшити період активації терміном на рік. Така зміна Microsoft забороняє.
    • Щоб відкрити редактор реєстру, натисніть ⊞ Win+R і введіть regedit. Ви також можете відкрити його з командного рядка, ввівши regedit і натиснувши ↵ Enter.
  7. 7 Використовуйте каталоги зліва для переходу до потрібної папки. Розширити кожен розділ реєстру можна в лівій рамці. Використовуйте це для переходу до наступної папки:
    • HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion SL
  8. 8 Натисніть правою кнопкою миші по ключу «SkipRearm» і виберіть «Змінити ...». Коли ви перейдете до папки SL, Цей ключ буде знаходитися в правій рамці.
  9. 9 Змініть поле «Value data» на.1. Натисніть «ОК», щоб зберегти зміни. Цим ви збільшите період активації до 240 днів, що в сумі дасть вам рівно рік на активацію продукту.
  10. 10 Щомісяця запускайте команду slmgr -rearm. Робити це можна кожен місяць протягом наступних восьми місяців.
  11. 11 Через рік переустановите операційну систему. Коли пройде рік, переустановите Vista і почніть все спочатку. Vista можна перевстановити і почати користуватися системою приблизно за годину. Коли ви її повторно, виконайте вищезгаданий процес, щоб продовжити користуватися цією операційною системою, так її і не активувавши. Вам ніколи не доведеться встановлювати програму для злому ОС або вже змінену операційну систему.
    • Прочитайте статтю Як встановити Windows Vista, щоб навчитися встановлювати цю ОС.
    • Для кращої роботи комп'ютера операційну систему слід встановлювати заново хоча б один раз на рік.