Як знайти любов, мир і щастя

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 7 Березень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
Вера Брежнева - Любовь спасет мир
Відеоролик: Вера Брежнева - Любовь спасет мир

Зміст

Щоб знайти кохання, умиротворення і щастя, потрібно зосередитися як на пошуку внутрішньої гармонії і любові, так і на привнесення добра і спокою в навколишній світ. Це може бути непросто, особливо якщо життя важке, сповнене перешкод і перевантажена турботами і суєтою. Однак, якщо ви розставите пріоритети щодо гармонії, любові і щастя всередині себе і в світі, ви зможете сконцентруватися на них, очистити розум і почати крокувати по життю в позитивному напрямку.

кроки

Метод 1 з 2: Знайдіть внутрішні любов, умиротворення і щастя

  1. 1 З'ясуйте, що мотивує особисто вас. Кожен з нас по-своєму досягає щастя. Кому-то для щастя потрібні влада і гроші, в той час як інші концентруються на самовдосконаленні та внутрішньої гармонії. Вам потрібно з'ясувати, що буде мотивувати вас в житті.
    • Уважно вивчіть свої навички, життєву ситуацію і навколишній вас світ. З урахуванням всього цього ви зможете зрозуміти, що вам потрібно зробити, щоб відчути задоволення і мотивацію.
    • У багатьох людей в основі їх мотивації лежить поєднання фінансової безпеки і проходження своїм мріям. Робота, спрямована на зміну світу, може забезпечити вам фінансову безпеку, особисту самореалізацію і найкраще оточення.
  2. 2 Працюйте над умінням прощати. Ключ до того, щоб знайти умиротворення, а також концентруватися на любові і щастя, - це вміння прощати. Прощаючи інших за те, що вони зробили вам, вашим близьким або самим собі, ви зможете позбутися від величезної кількості стресу і розчарування в житті. Ніхто не говорить, що прощення дається легко. Може знадобитися час, щоб подолати біль, образу і розчарування, заподіяні іншими людьми. Проте, якщо ви будете працювати над виправленням відносин і рухатися далі, ви зможете досягти набагато вищого рівня любові, спокою і щастя, ніж якби ви зациклювалися на ситуації.
    • Для початку будьте готові звернутися до людини або людям, які заподіяли вам біль. Потім донесіть до них, чому ви засмучені або ображені, спокійно обговоріть проблему, попросіть вибачення за свій внесок в ситуацію і прийміть вибачення (якщо отримаєте їх).
    • Іноді пробачити - значить просто відпустити біль і розчарування. Навіть якщо у вас не вийде поговорити з людиною, який заподіяв вам біль, ви все ще можете попрацювати над прощенням. Визначте, які проблеми чи події завдають вам біль, і працюйте над тим, щоб змінити свої думки і емоції по відношенню до цього досвіду. Відставте в сторону негативні почуття і переведіть думки з образи, усвідомивши, яку користь вам це принесе.
  3. 3 Навчіться приймати себе. Почасти, щоб розвинути внутрішні любов, спокій і щастя, потрібно навчитися цінувати себе цілком. Наприклад, взяти фізичних особливості, які вам завжди не подобалися, або особисті риси, які ви завжди вважали недоліком.
    • Один із способів прийняти себе - це визначити свої переваги і сильні сторони. Можливо, ви - любляча людина або досвідчений художник. Можливо, і те, і інше. Спробуйте записати ці позитивні якості, щоб нагадувати собі про них щоранку або коли у вас видасться особливо важкий день.
    • Прийняти себе також означає примиритися з особистими невдачами і слабкими сторонами. Ухвалення цих речей - це перший крок до зміни життя на краще. Складіть список речей, які ви хотіли б змінити (і маєте можливість змінити), і почніть робити кроки до цього.
  4. 4 Вчіться радіти кожен день. Що ви можете робити кожен день, щоб поліпшити свій настрій і світогляд? Якщо ви знайдете радість у собі, це стане важливим кроком на шляху до любові, спокою і щастя в цілому. Ваші шанси знайти задоволеність підвищаться, якщо ви знайдете щось, що буде робити кожен ваш день щасливим. Регулярна практика гарантує, що ви будете знаходити приводи для радості кожен день.
    • Деякі люди знаходять щастя в щоденній духовній практиці. Іншим приносять радість щоденні заняття спортом або проведення часу на природі. Що б не очищало ваш розум і ні наповнювало вас енергією, спробуйте займатися цим деякий час, щоб перевірити, чи поліпшить це ваше життя.
    • Один із способів піклуватися про себе - щодня приділяти хоча б кілька хвилин медитації і розслабленню. Просто зупиніть всі свої думки, розслабте тіло і відпочиньте одну хвилину. При бажанні уявляйте космос навколо себе або всесвіт, повну зірок. Покладіть руки на коліна, тримайте спину рівно, а живіт розслабте. Потім повністю очистіть розум від думок.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Emily Silva Hockstra


    Кар'єрне і особове тренер Емілі Сільва Хокстра - сертифікований особистісний і кар'єрний тренер. Має більше 10 років досвіду коучингу і менеджменту в різних корпораціях. Спеціалізується на кар'єрних зміни, виробленню лідерських якостей та управлінні відносинами. Також є автором книг "Moonlight Gratitude" ( «Подяка місячного світла») і "Find Your Glow, Feed Your Soul: A Guide for Cultivating a Vibrant Life of Peace & Purpose" ( «Знайди свій світ, нагодуй свою душу: гід по культивуванню насиченого життя, повної світу і сенсу »). Пройшла сертифікацію по духовному коучингу в Life Purpose Institute і по практиці рейки 1 рівня в Integrative Bodywork. Має ступінь бакалавра історії, отриману в Університеті штату Каліфорнія в Чіко.

    Emily Silva Hockstra
    Кар'єрне і особове тренер

    Відключайтеся на кілька хвилин кожен день. Емілі Хокстра, письменник і інструктор по персональному зростанню, говорить: «Кожен день приділяйте час тиші або медитації. Якщо ви будете постійно відволікатися, ви ніколи не знайдете спокій, тому що навколо нас занадто багато інформації, щоб ми могли дійсно заспокоїтися. Знаходьте час відключатися від світу, ні з ким не розмовляти і навіть не слухати музику ».


  5. 5 Розвивайте значущі відносини. Любов створюється і поширюється через відносини з іншими людьми. Для того, щоб знайти любов, важливо налагоджувати і розвивати відносини з іншими людьми. Це можуть бути як романтичні відносини, так і дружні, або навіть нові відносини з членами сім'ї.
    • Щоб побудувати значимі відносини, проявляйте доброту і повагу до свого оточення.
    • Встановіть довіру, приймаючи участь в житті інших людей і чесно висловлюючи свою думку, коли друзі потребують допомоги або раді.
    • Любов починається з дружби і поваги, і це взаємний процес. Якщо ви покажете іншим, що ви любите їх, швидше за все, вам дадуть відповідь тим же. Можливо, вам страшно розкривати душу, однак ризик варто того через потенційного винагороди.

Метод 2 з 2: Несіть любов, спокій і щастя в світ

  1. 1 Будьте ласкаві до інших людей. Поширення любові, спокою і щастя вимагає, щоб ви самі несли ці речі в світ. Для початку знаходите час, щоб бути добрим до інших. Наприклад, просто проявляйте ввічливість до людей, яких ви зустрічаєте на вулиці, часто спілкуйтеся з друзями та сім'єю або шукайте можливості нести добро в світ, наприклад добровільно допомагаючи нужденним.
  2. 2 Поширюйте любов в світі. Поширення любові може мати на увазі безліч речей. Наприклад, говорити друзям і членам сім'ї, що ви їх любите, або добровільно допомагати нужденним. Що б ви не вибрали для демонстрації іншим свою любов і співчуття, робіть це.
    • Працюйте над виразом своєї любові в зрозумілій і переконливій формі. Для цього, як правило, потрібне поєднання слів і дій. Недостатньо просто сказати батькам, що ви їх любите. Покажіть своє ставлення і за допомогою дій, наприклад допомагайте їм по дому або регулярно відвідуйте їх.
  3. 3 Зобов'язується виступати проти насильства і за мир у всьому світі. Допомагайте благодійним і некомерційним організаціям, які працюють над пропагандою миру в усьому світі. Це може бути організація з великою місією, наприклад припинення війни, або організація з більш цілеспрямованою місією, наприклад припинення насильства в вашому співтоваристві.
    • Розгляньте безліч можливостей, які пропонує інтернет. У світі існує багато організацій, які працюють для забезпечення кращого майбутнього за допомогою ненасильницьких засобів, і їх можна знайти в інтернеті. Знайдіть організацію, ввівши в пошуковий рядок ідеї, в які ви вірите. Потім зв'яжіться з організаціями, які ви знайдете, і дізнайтеся, чи потрібні їм волонтери.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Adam Dorsay, PsyD


    Ліцензований психолог і оратор TEDx Доктор Адам Дорсі - ліцензований психолог з області затоки Сан-Франциско. Є одним з творців Project Reciprocity, міжнародної програми в компанії Facebook, і консультантом команди з безпеки Digital Ocean. Спеціалізується на роботі з успішними дорослими клієнтами, допомагаючи їм вирішити проблеми у відносинах, впоратися зі стресом і тривожністю і зробити своє життя щасливішим. У 2016 році виступив на TEDx з промовою про чоловіків і емоціях, яка стала дуже популярною. Отримав диплом магістра з психологічного консультування в Університеті Санта-Клари і ступінь по клінічної психології в 2008 році.

    Adam Dorsay, PsyD
    Ліцензований психолог і оратор TEDx

    Знайдіть що-небудь одночасно значуще і стимулюючий. Адам Дорсі, ліцензований психолог, каже: «Один із способів знайти щастя - це робити щось значуще і стимулюючий, що викликає прилив сил і відчуття залученості. Так ви з більшою ймовірністю повністю поринете в своє заняття. Ці дії можуть, крім іншого, виходити з роботи, громадської діяльності або виступу за певну ідею, Яка має велике значення ».

  4. 4 Навчайте дітей бути добрими і уважними. Частково пропаганда любові, гармонії і щастя полягає в тому, щоб навчити наступне покоління цим цінностям. Навчайте дітей допомагати іншим, вести себе люб'язно і шанобливо, а також однаково добре ставитися до всіх людей в світі. Якщо їх з самого раннього віку вчити тому, що любов, гармонія і щастя є ключовими складовими кращого світу, вони з більшою ймовірністю будуть працювати над просуванням цих ідеалів.
  5. 5 Виступайте проти несправедливості. Щасливий світ - це світ любові, гармонії і процвітання для всіх. Людство - це одна сім'я. В хорошій сім'ї всі члени працюють над спільним успіхом. З огляду на це наша соціальна відповідальність полягає в тому, щоб покласти край несправедливості. Якщо одна частина нашої людської сім'ї потребує допомоги або якщо до неї несправедливо ставляться, ми всі зобов'язані припинити це.
    • Робота над усуненням несправедливості не тільки допоможе іншим знайти кохання, гармонію і щастя, а й допоможе вам. Робота для інших (і з іншими) допоможе вам встановити більш глибокі і міцні зв'язки з безліччю різних людей, розширивши ваш коло спілкування і надавши вам більше можливостей відчувати любов і щастя.
  6. 6 Не забувайте піклуватися про свої основні потреби. На шляху до безумовної, всеохоплюючої любові існує небезпека забути про турботи про себе. Люди нерідко так сильно навантажують себе і працюють так старанно, що у них не залишається енергії для власного щастя. Щоб прагнути до любові, гармонії і щастя для інших, ви повинні піклуватися про себе.
    • Шлях виснаження веде лише до вигорання, а не до просвітління. Духовні практики допоможуть вам знайти баланс між саморозвитком і щастям для всіх людей.
    • Поряд із забезпеченням харчування та збереженням даху над головою (що є фізичною доглядом за собою), важливо пам'ятати про своє емоційне благополуччя. Турбота про своє емоційне благополуччя вимагає, щоб ви справлялися зі стресом, знаходили час для веселощів і щастя і оточували себе людьми, на яких ви можете покластися.