Як спілкуватися в TikTok на Android

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как написать сообщение в Тик Токе? Почему я не могу отправить личное сообщение в Tik Tok?
Відеоролик: Как написать сообщение в Тик Токе? Почему я не могу отправить личное сообщение в Tik Tok?

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як відправити повідомлення одному на TikTok, а також перевірити вхідні повідомлення на Android.

кроки

Частина 1 з 2: Написати користувачеві

  1. 1 Відкрийте TikTok на Android. Значок виглядає як чорний квадрат з білою музичної нотою. Ви знайдете його в меню «Додатки».
  2. 2 торкніться в правому нижньому куті. Ця кнопка відкриє сторінку вашого профілю.
  3. 3 торкніться підписки під фотографією свого профілю. Ця кнопка показує вгорі профілю загальне число людей, на яких ви підписані. Відкриється список людей, на яких ви підписані.
    • Торкніться «Передплатники» поруч з опцією «Передплати», щоб побачити список осіб, які передплатили на вас.
  4. 4 Торкніться користувача, якому хочете відправити повідомлення. Знайдіть користувача, з яким хочете поспілкуватися, і торкніться його імені в списку, щоб відкрити його профіль.
  5. 5 Натисніть кнопку повідомлення в його профілі. Ви знайдете цю кнопку під фотографією користувача у верхній частині його профілю. Відкриється екран повідомлення.
  6. 6 Введіть своє повідомлення в текстове поле. Доторкніться до поля в нижній частині екрана і введіть своє повідомлення.
  7. 7 Торкніться червоної іконки літачка праворуч від текстового поля. Ваше повідомлення буде відправлено.

Частина 2 з 2: Перевірте поштову скриньку

  1. 1 Торкніться квадратної іконки текстового хмари внизу екрану. На новій сторінці відкриється список всіх ваших повідомлень.
  2. 2 Торкніться іконки «Вхідні» в правому верхньому кутку. Ця кнопка знаходиться в правому верхньому куті списку повідомлень. Тут ви побачите приватні повідомлення, відправлені вам вашими друзями.
  3. 3 Торкніться повідомлення в поштовій скриньці. Переписка відкриється в повноекранному режимі. Прочитайте всі повідомлення в чаті і відправте відповідь своєму другові.