Як визначити, що друг не бачить в вас дівчину

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)
Відеоролик: Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)

Зміст

Те, як хлопець до вас ставиться, говорить багато про те, що він про вас думає. Він розглядає вас як потенційну кандидатки на роль своєї дівчини? Або бачить в вас просто подругу? Він пристрасно захоплений вами або ставиться так само, як до друзів-хлопцям? Є кілька способів з'ясувати, чи хоче ваш друг стати вашим хлопцем. Можна придивитися до вашого спілкування або до його мови тіла, але найкращий спосіб дізнатися напевно - просто запитати.

кроки

Метод 1 з 3: Подумайте про вашому спілкуванні

  1. 1 Послухайте, як він до вас звертається. Якщо він звертається до вас з якимось хлоп'ячим прізвиськом, значить, йому з вами комфортно. Крім того, якщо він називає вас тими ж словами, якими називає інших своїх друзів-хлопців, швидше за все, він бачить в вас близького друга, але не більше того. Загравання і певні звернення (наприклад, "мила", "крихітка" або "красуня") говорять про те, що ви цікавитеся його в романтичному плані.
    • До дружнім прізвиська і зверненнями відносяться наступні: "чувак", "мужик", "братан", "друже".
    • Якщо хлопець фліртує, він може звернутися до вас так: "крихітка", "дорогенька", "мила", "красуня", "лялечка".
  2. 2 Зверніть увагу на те, про що він говорить. Якщо теми ваших розмов обмежуються тільки спортом, грубими жартами, машинами або відеоіграми, швидше за все, ваше спілкування можна назвати лише дружнім. Якщо ж хлопець присвячує вас в свої думки, розповідає свої найпотаємніші секрети, значить, він відкривається перед вами так, як не відкривається перед іншими своїми друзями.
    • Якщо ви цікаві хлопцю як дівчина, швидше за все, він буде робити компліменти з приводу вашої сексуальності і вашого тіла. Якщо ж його коментарі з сексуальним підтекстом адресовані іншим жінкам або жінкам в цілому, це означає, що він бачить в вас просто друга.
  3. 3 Слідкуйте за тим, як часто він перший починає з вами спілкування. Якщо хлопець не пише вам першим і не заводить розмов, швидше за все, ви для нього просто подруга. Але якщо він постійно вам пише, телефонує і пропонує зустрітися, це знак того, що він хоче дізнатися вас ближче.
    • Якщо перше, що він робить вранці і останнє, що робить перед сном - пише вам, значить, він думає про вас, коли він один. Знову ж таки, якщо хлопець відразу ж відповідає на ваші повідомлення, швидше за все, ви йому цікаві.
    • Якщо ж хлопець протягом довгого часу не відповідає вам, це означає, що він бачить в вас тільки подругу.
  4. 4 Зверніть увагу на те, запитує він вас про інших хлопців. Можливо, так він намагається зрозуміти, чи є у вас хтось.Якщо у вас є спільні друзі чоловічої статі, можливо, цей хлопець переживає, коли ви бачитеся з кимось із них, а не з ним.
    • Якщо хлопець вимогливо розпитує про те, що ви робили з іншими чоловіками, це ознака ревнивою і контролює натури. Якщо ваш друг намагається зробити так, щоб ви не гуляли і не веселилися з іншими хлопцями, така поведінка варто розглядати, як сигнал небезпеки і спробу встановити вам кордону.
  5. 5 Подумайте про те, як часто ви відпочиваєте і веселіться наодинці. Якщо ви з другом бачитеся тільки в компаніях, швидше за все, ви намагаєтеся зрозуміти, подобаєтеся ви йому чи ні. Спробуйте запропонувати йому провести час разом. Якщо хлопець погодиться, все одно є ймовірність, що він бачить в вас просто подругу, але якщо він не хоче залишатися з вами наодинці, це знак того, що ви не цікавитеся його, як дівчина. Якщо ж ви часто проводите час наодинці, швидше за все, він дійсно щось до вас відчуває.
    • Коли ви залишаєтеся разом, можливо, він стосується вас якось інакше, ніж коли ви в компанії, можливо, він говорить з вами на глибокі серйозні теми. Наприклад, це можуть бути розмови про ваші минулі відносинах або про невпевненість щодо майбутнього. Це знак того, що він довіряє вам. А така довіра може говорити про більш глибоких і близьких відносинах.
    • Якщо наодинці з вами він спілкується так само, як і в компанії друзів, це означає, що ви хороші друзі, але, швидше за все, це говорить і про те, що він не зацікавлений в романтичних стосунках з вами.

Метод 2 з 3: Спостерігайте за мовою його тіла

  1. 1 Спробуйте стати ініціатором фізичного контакту. Можливо, він чекає, поки ви доторкнетеся до нього. Сядьте навпроти, торкаючись його ногою або плечем, і подивіться на його реакцію. Можна навіть спробувати покласти руку йому на плече або доторкнутися до його руки.
    • Якщо він не відповідає вам взаємними дотиками, значить, йому комфортно з вами, і він бачить в вас доброго друга.
    • Якщо він нахиляється вперед або обіймає вас, це може бути знаком романтичного інтересу до вас.
    • Якщо хлопець намагається втекти, швидше за все, він не хоче фізичного контакту. Це може бути знаком того, що ви не цікаві йому в романтичному плані.
  2. 2 Зверніть увагу, на якій відстані від вас він зазвичай тримається. Якщо ви десь развлекаетесь (разом або в компанії), постарайтеся звернути увагу на те, наскільки близько до вас він сідає. Якщо зазвичай він тримається від вас на відстані менше витягнутої руки, значить, йому подобається бути до вас ближче, і, швидше за все, він хоче фізичного контакту. Знову ж таки, якщо він зазвичай сідає поруч з вами в ресторані, барі або в кіно, значить, ви для нього дорожче інших. І навпаки, якщо йому не важливо, де ви стоїте або сидите, швидше за все, він бачить в вас просто друга.
  3. 3 Зверніть увагу на те, як він сидить. Якщо його тіло направлено до вас, якщо у нього "відкритий" мову тіла (ноги розкриті, плечі розправлені), можливо, він показує, що ви його залучаєте. Якщо він крутить в руках якісь предмети, показуючи вам свої руки і долоні, якщо він киває, слухаючи вас, це також може бути ознакою симпатії. І навпаки, якщо його тіло направлено в протилежну сторону від вас, якщо у нього "закритий" мову тіла (тобто схрещені руки і ноги), швидше за все, між вами лише дружні платонічні відносини.
  4. 4 Зверніть увагу на зоровий контакт. Якщо він постійно дивиться вам в очі, особливо коли ви в компанії, це означає, що ви цікаві і привабливі для нього більше, ніж інші. Якщо він ловить ваш погляд, а потім скромно дивиться в іншу сторону - це вірна ознака симпатії.
  5. 5 Спостерігайте за його жестами. Якщо він активно жестикулює, перебуваючи поруч з вами, значить, йому цікаво, про що ви говорите. Якщо хлопець активно жестикулює під час розмови з вами, якщо він киває по ходу розмови, він намагається залучити вас. Якщо він потирає руки, це може бути знаком того, що він нервує, коли розмовляє з вами.Наостанок, якщо ви помітили, що його жести і рухи стають схожі на ваші, значить, його тіло подає сигнал, що ви цікаві цьому хлопцю.

Метод 3 з 3: Поспілкуйтеся зі своїм другом

  1. 1 Проведіть час разом. Якщо ви хочете поговорити про статус ваших відносин, потрібно знайти час, коли ви зможете провести час наодинці. Запитайте його, що він робить в ці чи наступні вихідні, і запросіть його до себе. Якщо він не погодиться або спробує знайти відмовку, щоб не приходити, це знак того, що ви йому не цікаві в романтичному плані.
  2. 2 Займайтеся тим же, чим і завжди. Не влаштовуйте одному засідку, напавши на нього з раптовим питанням. Займіться чимось веселим і цікавим, що ви зазвичай любите робити разом. Зіграйте в відеогру, подивіться кіно або обговоріть спортивну гру.
  3. 3 Запитайте його, чи можете ви поговорити наодинці. Коли ви відчуєте, що зараз саме час, поставте гру або фільм на паузу. Можна навіть дочекатися, поки ваш друг почне збиратися додому. А потім запитаєте, чи може він затриматися на 5 хвилин і поговорити. Заздалегідь скажіть, що не хочете ставити його в незручне становище, але вам потрібно прояснити плутанину в ваших стосунках. На даному етапі вам необов'язково говорити, подобається він вам чи ні.
    • Можна спробувати сказати: "Слухай, ти не заперечуєш, якщо ми швиденько поговоримо? Я хотіла дещо з тобою обговорити. Я трохи збентежена і спантеличена статусом наших відносин, і тому хочу зрозуміти, що між нами відбувається".
  4. 4 Заздалегідь скажіть, що не дивлячись ні на що ви залишитеся хорошими друзями. Подібні розмови зазвичай дуже незручні, тому важливо, щоб ваш друг відчував себе якомога комфортніше. Скажіть йому, як сильно ви цінуєте вашу з ним дружбу.
    • Можна сказати: "Наша дружба дуже багато значить для мене, і я хочу переконатися в тому, що ми збережемо її. Але в той же час мені важливо переконатися в тому, що ми щирі один з одним з приводу наших очікувань".
  5. 5 Запитайте одного, що він думає про ваші стосунки. Сам питання може бути складним. Можливо, вам навіть варто заздалегідь порепетировать цю розмову з кимось із друзів, щоб вам допомогли. Є безліч способів сформулювати питання.
    • "Якими ти бачиш наші відносини?"
    • "Думаєш, між нами можливо щось більше, ніж просто дружба?"
    • "Що ти до мене відчуваєш?"
  6. 6 Дайте йому достатньо часу на відповідь. Він може відреагувати сором'язливо, ніяково або нервово. Дайте йому час на роздуми і вислухайте його відповідь. Чи не перебивайте його. Перед тим, як щось сказати, зачекайте, поки він закінчить говорити.
  7. 7 Поставтеся до його відповіді з розумінням. Якщо він говорить, що ви йому як сестра, друг або "одна з моїх хлопців", це означає, що він цінує вашу дружбу, але не хоче нічого більшого. Отреагируйте на його відповідь гідно. Скажіть, що тепер, коли ви знаєте, що він відчуває насправді, вам набагато легше і спокійніше.
    • Спробуйте сказати: "Я чудово розумію, про що ти говориш. Я теж сприймаю тебе, як кращого друга, і я просто хотіла переконатися в тому, що ми залишаємося друзями. Я дуже рада, що ми змогли це обговорити".
    • Можливо, ваша дружба не буде точно такий же, якою була до цієї розмови, і може з'явитися кілька незручних ситуацій. Проте, якщо ваш друг все ще хоче дружніх відносин з вами, це означає, що ви йому важливі, але не в романтичному плані.
  8. 8 Якщо хлопець зізнається вам у почуттях, скажіть йому, що самі відчуваєте до нього. Якщо він підтвердить ваші здогадки про те, що ви йому подобаєтеся не тільки як подруга, будьте чесні в тому, що ви відчуваєте до нього. Якщо ви теж відчуваєте до нього симпатію, відразу ж про це скажіть.
    • Можна сказати: "Я рада це чути. Ти мені теж подобаєшся, і я відчуваю те ж саме".

Поради

  • На подібні теми завжди краще говорити особисто. Це може бути дуже ніяково і страшно, але можливість поговорити особисто зміцнить ваші стосунки, і вам буде простіше спілкуватися після того, як ви все з'ясуйте.
  • Якщо ваш друг не відчуває до вас симпатії, спробуйте залишитися друзями. Не піднімайте цю тему і не накидається на нього. Спочатку, можливо, вам буде трохи сумно, особливо якщо у вас були сильні почуття. Якщо ви думаєте, що не зможете залишитися з ним просто друзями, поступово припиняйте спілкування.
  • Якщо ви йому подобаєтеся, він може відразу ж запросити вас на побачення. Але, можливо, йому потрібно буде обміркувати свої почуття, і він захоче, щоб ваші відносини розвивалися не так швидко. Або він захоче відразу ж стрибнути у вир з головою в нові відносини з вами. Поговоріть з ним про очікування і почуття один одного. Будьте чесні в стосунках.

попередження

  • Якщо вам не вдається побороти свої почуття, і вони стають причиною занепокоєння і депресії, можливо, вам варто проводити один з одним менше часу.
  • В цілому завжди краще бути чесною і відвертою з приводу своїх почуттів, але подумайте, як ваш друг може відчути себе після цієї розмови. Напишіть йому на наступний день і подивіться, чи відповість він. Якщо хлопець уникає вас, дайте йому трохи часу. Через кілька днів спробуйте знову відновити спілкування.