Як зупинити лаги в відеогрі на ОС Windows

Автор: Mark Sanchez
Дата Створення: 5 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як зупинити лаги в відеогрі на ОС Windows - Суспільство
Як зупинити лаги в відеогрі на ОС Windows - Суспільство

Зміст

У багатьох іграх бувають затримки. Це може дуже сильно дратувати, коли ваша улюблена іграшка «зупиняється». Дана стаття призначена для тих, хто любить комп'ютерні ігри, однак ненавидить такі надокучливі лаги.

кроки

  1. 1 Запустіть гру, яку ви хочете прискорити. Найімовірніше, вона почне трохи гальмувати. Не хвилюйтеся.Тепер ви збираєтеся усунути цю проблему.
  2. 2 Відкрийте програму «Диспетчер завдань» (Task Manager). Для цього:
    • Натисніть клавіші [Ctrl + Alt + Del] (Для Windows XP або більш ранніх версій ОС);
    • Натисніть клавіші [Ctrl + Alt + Del], а потім його зі списку опцій безпеки (Для Vista і більш пізніх версій ОС);
    • Клацніть правою кнопкою миші по панелі задач і вкажіть додаток через меню.
  3. 3 Зайдіть в список процесів. У верхній частині додатка «Диспетчер завдань» (Task Manager) буде перебувати кілька вкладок під назвами «Додатки» (Applications), «Процеси» (Processes), «Служби» (Services), «Продуктивність» (Performance) і т. Д. Виберіть вкладку з написом «Процеси» (Processes).
  4. 4 Вкажіть на свою гру і підвищить її пріоритет. Це можна зробити, клацнувши правою кнопкою миші по назві вашої гри (з розширенням .exe в кінці) і вибравши пріоритет «Високий / Вище середнього» (High / Above Normal).
  5. 5 Тепер зіграйте в цю гру. Лаги повинні зникнути.

попередження

  • Як правило, після установки гри на високий пріоритет інші процеси на вашому комп'ютері почнуть сильно зависати! По суті, поки ви не вийдете з (швидкої) гри, всі інші відкриті програми будуть вкрай повільно відповідати і працювати в режимі реального часу.