Як відригнути при необхідності

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
✨ Этикет. Школа хороших манер | Познавательный мультик для детей ✅
Відеоролик: ✨ Этикет. Школа хороших манер | Познавательный мультик для детей ✅

Зміст

Отже, вам потрібно викликати у себе відрижку. Можливо, вам просто необхідно спустити повітря з травної системи, а можливо, ви всього лише вирішили розсмішити оточуючих.Хоч би яка була причина, відригнути вам допоможе просте рух мускулатури: спочатку заглотніте додатковий повітря, а потім випустіть весь газ одним разом, отримавши необхідну відрижку. Спробуйте додатково випити якийсь газований напій, щоб збільшити тиск газу в шлунку.

кроки

Частина 1 з 2: Заглотніте повітря

  1. 1 Тримайте спину прямо. Пряма спина в положенні сидячи або стоячи дозволяє повністю розправити легені. Розширюючи свої легені, ви зможете виштовхнути більше повітря з травної системи, тим самим стимулюючи відрижку на наступному видиху. Спроба випнути груди на видиху також може дещо розширити легкі і допомогти зробити відрижку більш природною.
  2. 2 Випийте газований напій, щоб збільшити тиск газу в шлунку. Це може бути їдальня або мінеральна вода з газом або будь-який інший газований напій. Газовані напої містять в собі велику кількість бульбашок вуглекислого газу, тому разом з напоєм ви заковтує і газ. Через нетривалий час, після того як ви скористаєтесь газований напій, в шлунку накопичиться газ. Цей газ вам і потрібно вивільнити за допомогою відрижки. Можливо, вам доведеться почекати кілька хвилин, щоб газований напій почав діяти.
    • Таким чином, за допомогою газованих напоїв можна заспокоїти розлад шлунка. Бульбашки газу будуть підніматися по стінках шлунка, викликаючи здуття живота, що буквально змусить вас зробити відрижку. З відрижкою ви випустите надлишки газу, який скупчився в травній системі.
    • Постарайтеся пити прямо з банки або пляшки, а не через соломинку, щоб проковтнути разом з напоєм більше газу.
  3. 3 Заглотніте повітря. Коли ви проковтнули повітря, вашому організму потрібно спустити цей газ. Якщо застосовувати правильну техніку, можна навчитися використовувати даний газ, щоб видавати гучну відрижку. Проковтнувши повітря, ви повинні відчути збільшилася тиск в підставі вашого горла.
    • Якщо вам важко просто так заковтнути повітря, спробуйте закрити рот і затиснути ніс. Так вам буде простіше проковтнути те повітря, який виявився у вас в роті.

Частина 2 з 2: Отригніте повітря

  1. 1 Отригніте. Як тільки всередині виникне достатній тиск газу, у вас з'явиться можливість виштовхнути його через відрижку. Коли відчуєте, що газ піднімається по стравоходу до горла, відкрийте рот і дозвольте газу вийти через підставу гортані. Спробуйте посувати щелепою вгору і вниз, щоб посилити потік газу. Можливо, вам буде потрібно змінити позу голови або рота, щоб знайти ідеальну позицію щелепи під час відрижки.
    • Чим більше повітря ви проковтнете, тим сильніше вийде відрижка. Спробуйте відригнути пару раз, щоб вивести з організму якомога більше газу.
  2. 2 Навчіться викликати у себе відрижку одним злагодженим дією. Постарайтеся об'єднати ковток повітря і виштовхування його назовні в одне злагоджене дія. Через деякий час ви навчитеся усвідомлено скорочувати м'язи гортані для глотка-відрижки.
  3. 3 Постарайтеся спочатку ковтати багато повітря, поки не навчитеся ефективно видавати відрижку. Продовжуйте тренувати ковтальні руху. Ви будете відчувати, як усередині накопичується повітря і його тиск починає наростати. Зрештою, ви відчуєте позив скоротити м'язи гортані, щоб відригнути. Саме це і повинно статися, коли ви свідомо викликаєте у себе відрижку.
    • У міру вдосконалення досвіду процес ставатиме легше і менш болючим. Насправді, для значної відрижки потрібно не так багато повітря. Продовжуйте практикуватися, і вас все вийде.

Поради

  • Якщо вам важко "проковтнути" повітря, спробуйте вдихнути, закрити дихальне горло, але при цьому продовжуйте намагатися вдихати. Тоді частина повітря просочиться до вас в стравохід.Уявіть собі, що вам потрібно випити великий обсяг води, тому ви робите дуже глибокий вдих, щоб проковтнути її одним залпом.
  • Якщо вам не подобаються газовані напої, можна пити що завгодно, якщо при цьому ви будете заковтувати велику кількість повітря.
  • Іноді, якщо випнути або втягнути живіт, це допомагає викликати відрижку.
  • Вам буде потрібно практика, щоб навчитися викликати у себе відрижку. Продовжуйте тренуватися і незабаром у вас все вийде.
  • Наберіть в рот трохи води, зробіть два ковтки з відкритим ротом, потім прополощіть водою горло (все також з відкритим ротом) і проковтнути її.
  • Не перестарайтеся з відрижками, так як при цьому є ризик потягнути м'язи горла.

попередження

  • Якщо цілеспрямовано тривалий час викликати у себе відрижки, можна отримати легкий розлад травлення.
  • З відрижкою може вийти не все повітря, який ви проковтнули, тому його залишки здатні викликати здуття живота і вийти через кишечник.