Як переслати файли з комп'ютера на iPad

Автор: Bobbie Johnson
Дата Створення: 7 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
iTunes НЕ НУЖЕН ! Как легко передавать файлы с компьютера на iPhone и iPad и делать резервные копии?
Відеоролик: iTunes НЕ НУЖЕН ! Как легко передавать файлы с компьютера на iPhone и iPad и делать резервные копии?

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як на iPad скопіювати файли, які знаходяться на комп'ютері під керуванням Windows або macOS; такими файлами можна користуватися без підключення до інтернету. Скопіювати файли можна через iTunes, iCloud Drive, Microsoft OneDrive і Google Диск.

кроки

Метод 1 з 6: iTunes

  1. 1 Підключіть iPad до комп'ютера. Для цього зарядний кабель iPad підключіть до зарядного порту iPad і до одного з портів USB комп'ютера.
  2. 2 Запустіть iTunes на комп'ютері. Клацніть по значку, який виглядає як різнобарвна музична нота на білому тлі.
    • Якщо з'явилося повідомлення про те, що iTunes потребує оновлення, клацніть по «Завантажити iTunes». Коли iTunes оновиться, перезавантажте комп'ютер.
    • Компанія Apple має намір відмовитися від iTunes, починаючи з macOS Catalina (ця система виходить восени 2019 року). На комп'ютерах Mac замість iTunes з'являться Apple Music, Apple TV і Apple Podcast. У Windows можна буде як і раніше користуватися iTunes (по крайней мере, деякий час).
  3. 3 Натисніть на значок «Пристрій». Він має вигляд iPad і розташований в лівій верхній частині iTunes. Відкриється сторінка iPad.
  4. 4 клацніть по Загальний доступ до файлів. Ви знайдете цю опцію на лівій панелі iTunes; вона відзначена значком у вигляді літери «А».
  5. 5 Клацніть за додатком, в папку якого хочете скопіювати файли. Зробіть це на центральній панелі iTunes. Майте на увазі, що додаток і тип файлу можуть не відповідати одна одній (наприклад, документ Word можна перенести в папку програми iMovie).
    • У додатків Pages, Keynote, Numbers, iMovie і GarageBand є папки, в яких зберігаються проекти - це означає, що в такі папки можна перенести практично будь-які файли.
  6. 6 Прокрутіть вниз і натисніть по Додати файл. Ви знайдете цю опцію в правому нижньому кутку. Відкриється вікно Провідника (Windows) або Finder (Mac).
  7. 7 Клацніть по потрібному файлу. Щоб відкрити папку з файлом, натисніть на неї на лівій панелі.
  8. 8 клацніть по відкрити. Ви знайдете цю опцію в правому нижньому кутку. Файл з'явиться у вікні iTunes.
  9. 9 натисніть Синхронізація. Ви знайдете цю опцію в нижньому правому куті. Файл буде додано до обраної програми на iPad. Відтепер цей файл можна відкривати на iPad в будь-який момент (навіть без підключення до інтернету).
    • Коли процес синхронізації завершиться, клацніть по «Готово» - ви перейдете на головну сторінку.

Метод 2 з 6: iCloud Drive

  1. 1 Перейдіть за адресою https://www.icloud.com/ в веб-браузері. Відкриється сторінка входу в аккаунт iCloud.
  2. 2 Авторизуйтесь в iCloud. Для цього введіть електронну адресу і пароль Apple ID, а потім клацніть по значку у вигляді стрілки, який знаходиться праворуч від рядків з адресою та паролем.
    • Якщо ви вже увійшли в свій аккаунт iCloud, пропустіть цей крок.
    • Якщо активована двухфакторная аутентифікація, на iPad з'явиться 6-значний код, який потрібно ввести на комп'ютері.
    • Якщо з'явиться повідомлення з проханням підтвердити, що ви довіряєте пристрою, натисніть «Довіряти» як на iPad, так і на комп'ютері.
  3. 3 Клацніть по «iCloud Drive» . Цей значок виглядає як блакитні хмари на білому тлі. Ви перейдете на свою сторінку iCloud Drive.
  4. 4 Клацніть по «Завантажити». Ви знайдете цей значок у верхній частині сторінки; він виглядає як хмара зі стрілкою, спрямованої вгору. Відкриється вікно Провідника (Windows) або Finder (Mac).
  5. 5 Клацніть по файлу, який збираєтеся завантажити в iCloud Drive. Знайдіть потрібний файл в файловому браузері, а потім клацніть по ньому.
    • Щоб виділити всі файли в одній папці, натисніть на будь-який файл і натисніть Ctrl+A (Windows) або ⌘ Command+A (Mac).
    • Щоб вибрати кілька файлів в одній папці, утримуйте Ctrl (Windows) або ⌘ Command (Mac) і натисніть на кожен потрібний файл.
  6. 6 клацніть по відкрити. Ви знайдете цю опцію в правому нижньому кутку. Буде запущений процес копіювання файлів в iCloud Drive.
  7. 7 Зачекайте, поки файли завантажаться в iCloud Drive. Цей процес займе кілька секунд або навіть кілька годин, що залежить від загального розміру файлів.
  8. 8 Відкрийте програму "Файли» на iPad. Виберіть, який виглядає як синя папка на білому тлі. Замість додатки iCloud Drive в системі iOS 11 є додаток «Файли» - скористайтеся ним, щоб завантажити файли з iCloud на iPad.
  9. 9 торкніться огляд. Ви знайдете цю вкладку в нижньому правому куті.
  10. 10 Натисніть «iCloud Drive» . Ця опція знаходиться в розділі «Розташування». На екрані відобразиться вміст iCloud Drive.
    • Якщо цієї опції немає, спочатку натисніть «Розташування».
  11. 11 торкніться вибрати в правому верхньому куті. У кожного файлу з'явиться кругле віконце мітки.
  12. 12 Торкніться кожного потрібного файлу. В круглих віконцях міток з'являться галочки.
  13. 13 торкніться перемістити. Ця опція знаходиться внизу екрану.
  14. 14 натисніть На моєму iPad. Ця опція відзначена значком у вигляді iPad. З'являться папки, які є на iPad.
  15. 15 Торкніться папки, в яку хочете скопіювати файли.
  16. 16 торкніться перемістити. Ви знайдете цю опцію в верхньому правому куті. Вибрані файли будуть скопійовані в зазначену папку - тепер ними можна користуватися навіть без підключення до інтернету.
    • Скопійовані файли можна відкрити в додатку «Файли».

Метод 3 з 6: AirDrop

  1. 1 Відкрийте Finder на комп'ютері Mac. Натисніть на значок у вигляді синьо-білого смайлика в доці.
  2. 2 клацніть по перехід. Це меню знаходиться в рядку меню у верхній частині екрану. Відкриється меню з опціями.
  3. 3 натисніть AirDrop. Ви знайдете цю опцію в меню.
  4. 4 Оберіть тільки контакти або всі. Зробіть це в меню в розділі «Дозволити моє виявлення». Тепер комп'ютер буде виявлятися через AirDrop.
  5. 5 Відкрийте програму "Файли» на iPhone / iPad. Натисніть на значок у вигляді синьої папки внизу головного екрану.
  6. 6 торкніться огляд. Це друга вкладка внизу екрану. Відкриється ліва панель.
  7. 7 натисніть На моєму iPad. Цей значок виглядає як iPad і знаходиться на лівій панелі.
  8. 8 Торкніться папки з потрібними файлами. Імена папок збігаються з іменами відповідних додатків. Натисніть на папку програми, в якій зберігаються потрібні файли. На екрані відобразяться всі файли програми.
    • Наприклад, якщо потрібно скопіювати документи додатки Pages, натисніть «Pages».
  9. 9 натисніть вибрати. Ви знайдете цю опцію в верхньому правому куті додатка «Файли». У кожного файлу з'явиться кругле віконце мітки.
  10. 10 Натисніть на кожен потрібний файл. В круглих віконцях міток з'являться галочки.
  11. 11 натисніть Загальний доступ. Ця опція знаходиться в нижньому лівому куті додатка «Файли». Відкриється меню загального доступу.
  12. 12 Виберіть AirDrop в меню загального доступу. Він виглядає як ряд концентричних кіл з вирізаним сектором. В меню відобразяться контакти, які доступні через AirDrop.
    • Щоб контакт був доступний через AirDrop, він повинен авторизуватися на пристрої за допомогою свого Apple ID. При цьому обидва пристрої повинні бути підключені до однієї бездротової мережі і на обох пристроях потрібно включити Bluetooth.
    • На другому пристрої також відкрийте меню «Дозволити моє виявлення» і виберіть у ньому «Тільки контакти» або «Все»
    • Передача файлів через AirDrop може не підтримуватися на деяких старих моделях iPhone, iPad, iMac або Macbook.
  13. 13 Торкніться контакту в розділі AirDrop. Це другий розділ в меню загального доступу.У ньому є зображення у профілі, список пристроїв всіх контактів (включаючи вас), які доступні через AirDrop. Буде запущено копіювання файлів на жорсткий диск комп'ютера Mac; коли процес завершиться, пролунає звуковий сигнал. Файли будуть скопійовані в папку «Завантаження», яку можна знайти за допомогою Finder.

Метод 4 з 6: Електронна пошта

  1. 1 Відкрийте програму для обміну електронними листами на iPhone / iPad. Для цього натисніть у відповідній програмі. Якщо ви користуєтеся додатком «Пошта» від Apple, натисніть на значок у вигляді білого конверта на синьому тлі внизу екрану. Якщо ж ви користуєтеся Gmail або Outlook, натисніть на значок одного з цих додатків на головному екрані.
  2. 2 Натисніть на значок створення нового листа. У додатку «Пошта» від Apple і в додатку Outlook цей значок виглядає як олівець з аркушем паперу і знаходиться у верхній частині екрану. У додатку Gmail це значок має вигляд символу «+» і розташований в лівому нижньому кутку.
  3. 3 Введіть свою адресу електронної пошти. Зробіть це в рядку «Кому» або «Одержувач» на сторінці нового листа.
  4. 4 Введіть тему листа. Зробіть це в рядку «Тема». Це може бути ім'я файлу або просто слово «Файли».
  5. 5 Виберіть вкладення. Як правило, він виглядає як скріпка і знаходиться у верхній частині екрану або в верхньому правому куті екранної клавіатури.
  6. 6 натисніть огляд (Якщо ця опція доступна). Це друга вкладка внизу екрану.
    • У Gmail просто натисніть на потрібний файл в списку файлів.
  7. 7 торкніться На моєму iPad. Ця опція відзначена значком у вигляді iPad і знаходиться на лівій панелі.
  8. 8 Торкніться папки з потрібними файлами. Імена папок збігаються з іменами відповідних додатків. Натисніть на папку програми, в якій зберігаються потрібні файли. На екрані відобразяться всі файли програми.
  9. 9 Торкніться файлу, який хочете скопіювати. Файл буде прикріплений до електронного листа.
    • Деякі поштові служби обмежують розмір файлу, який можна відправити з листом. Якщо файл не прикріплюється, можливо, він занадто великий.
  10. 10 Натисніть на значок «Надіслати». У додатку «Пошта» від Apple цей значок знаходиться у верхньому правому кутку. В Outlook і Gmail цей значок має вигляд паперового літачка і знаходиться в правому верхньому куті.
  11. 11 Відкрийте програму для обміну листами на комп'ютері Mac. В Outlook або «Пошта» натисніть на відповідний значок, який знаходиться в папці «Програми» в Finder або в доці. Якщо ви користуєтеся Gmail, перейдіть на сторінку https://mail.google.com в веб-браузері.
    • Якщо ви ще не авторизувалися в своїй поштовій скриньці, введіть адресу електронної пошти і пароль.
  12. 12 Відкрийте лист, який відправили самі собі. Для цього знайдіть лист з введеної вами темою і клацніть по ньому.
  13. 13 Двічі клацніть по прикріпленому файлу, щоб завантажити його. Як правило, прикріплені файли відображаються внизу листа. За замовчуванням файли будуть завантажені в папку «Завантаження», яку можна знайти через Finder.

Метод 5 з 6: Microsoft OneDrive

  1. 1 Перейдіть за адресою https://onedrive.com/ в веб-браузері. Якщо ви вже увійшли в свій аккаунт Microsoft, ви перейдете на головну сторінку OneDrive.
    • Якщо ви ще не авторизувалися в Microsoft, введіть електронну адресу і пароль.
  2. 2 натисніть Завантажити. Ви знайдете цю опцію у верхній частині сторінки. Відкриється меню.
    • Щоб скопіювати файли в конкретну папку, спочатку натисніть на неї.
  3. 3 натисніть файли. Ви знайдете цю опцію в меню. Відкриється вікно Провідника (Windows) або Finder (Mac).
    • Клацніть по «Папка», якщо збираєтеся завантажити папку з файлами.
  4. 4 Виділіть файли. Для цього клацніть по потрібному файлу або утримуйте Ctrl (Windows) або ⌘ Command (Mac), а потім клацніть по декільком потрібних файлів.
    • Щоб виділити всі файли в одній папці, натисніть на будь-який файл, а потім натисніть Ctrl+A (Windows) або ⌘ Command+A (Mac).
    • Якщо потрібно завантажити всю папку, клацніть по ній.
  5. 5 клацніть по відкрити. Ви знайдете цю опцію в правому нижньому кутку. Файли почнуть завантажуватися в OneDrive.
  6. 6 Зачекайте, поки файли завантажаться в OneDrive. Час завантаження залежить від загального розміру файлів.
  7. 7 Відкрийте програму OneDrive на iPad. Для цього виберіть, який виглядає як білі хмари на синьому тлі.Якщо ви вже увійшли в свій аккаунт, ви перейдете на головну сторінку OneDrive.
    • Якщо ви ще не авторизувалися, введіть електронну адресу і пароль.
  8. 8 Виділіть файли, які хочете завантажити на iPad. Для цього торкніться і утримуйте один потрібний файл, а потім натисніть на інші потрібні файли / папки.
  9. 9 Натисніть «Загальний доступ» . Цей значок, який виглядає як стрілка, спрямована вгору, розташований у верхньому лівому кутку. Відкриється меню.
  10. 10 натисніть Зберегти в Файли. Даний значок, який виглядає як папка, розташований в меню внизу екрану.
  11. 11 торкніться На моєму iPad. З'явиться список папок, які є на iPad.
  12. 12 Торкніться папки, в яку хочете завантажити файли з OneDrive. У розділі «На моєму iPad» натисніть на потрібну папку (наприклад, «Pages»).
  13. 13 торкніться Додати. Ви знайдете цю опцію в верхньому правому куті. Відтепер файли можна відкривати на iPad в будь-який момент (навіть без підключення до інтернету).

Метод 6 з 6: Google Диск

  1. 1 Перейдіть за адресою https://www.drive.google.com/ в веб-браузері. Якщо ви вже увійшли в свій аккаунт Google, ви перейдете на головну сторінку Диска.
    • Якщо ви ще не авторизувалися в Google, натисніть «Перейти в Google Диск» (якщо ця опція доступна) і введіть електронну адресу і пароль.
  2. 2 натисніть створити. Ця синя кнопка знаходиться в лівому верхньому кутку. Відкриється меню.
    • Щоб скопіювати файли в конкретну папку, спочатку натисніть на неї.
  3. 3 клацніть по Завантажити файли. Ви знайдете цю опцію в меню.
  4. 4 Виділіть файли, які збираєтеся завантажити в Диск. Для цього клацніть по потрібному файлу або утримуйте Ctrl (Windows) або ⌘ Command (Mac) і натисніть на кілька потрібних файлів.
    • Щоб виділити відразу всі файли в одній папці, натисніть на будь-який файл і натисніть Ctrl+A (Windows) або ⌘ Command+A (Mac).
  5. 5 клацніть по відкрити. Ви знайдете цю опцію в правому нижньому кутку. Буде запущена завантаження файлів в Диск.
  6. 6 Зачекайте, поки файли завантажаться в Диск. Цей процес займе деякий час, залежне від загального розміру файлів.
  7. 7 Відкрийте програму Google Диск на iPad. Виберіть у вигляді трикутника з синьою, зеленою і жовтою сторонами. Якщо ви вже увійшли в свій аккаунт Google, ви перейдете на головну сторінку Диска.
    • Якщо ви ще не авторизувалися в акаунті, в який завантажили файли, введіть електронну адресу і пароль.
  8. 8 Виділіть файл. Для цього торкніться і утримуйте його. Щоб вибрати кілька файлів, натиснувши й утримуючи один потрібний файл, а потім натисніть на інші потрібні файли.
  9. 9 торкніться . Цей значок розташований у кожного файлу в Диску.
  10. 10 торкніться Зробити доступним офлайн. Ви знайдете цю опцію у спливаючому меню. Відтепер файли можна відкривати в додатку Google Диску, навіть коли планшет не підключений до інтернету.
    • Опцію «Google Диск» можна знайти в додатку «Файли», але завантажити кілька файлів з диска в Файли не вийде (як у випадку інших додатків хмарних сховищ).

Поради

  • Більшість додатків хмарних сховищ включає функцію «Оффлайн», яка дозволяє працювати з файлами в автономному режимі. Для цього торкніться файлу, натисніть на значок «⋮» і в меню виберіть «Оффлайн».
  • Коли файли будуть завантажені в додаток «Файли» на iPad, їх можна видалити з хмарного сховища (при цьому файли залишаться на планшеті).

попередження

  • Якщо планшет управляється системою iOS 11 або новіше, додатки «Файли» на ньому не буде. Тому файли потрібно відкривати за допомогою відповідних додатків.