Як перезавантажити Kindle

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Amazon Kindle Paperwhite 3 — Как перезагрузить электронную книгу Amazon Kindle Paperwhite 3?
Відеоролик: Amazon Kindle Paperwhite 3 — Как перезагрузить электронную книгу Amazon Kindle Paperwhite 3?

Зміст

Якщо ваш пристрій Kindle зависло або працює з неполадками, ви можете перезавантажити його двома способами - м'яка перезавантаження приведе до вирішення більшості проблем, а ось повний скидання (скидання налаштувань до заводських) знадобиться для усунення серйозних неполадок. Будь-яку модель Kindle можна перезавантажити декількома способами, щоб отримати працюючий пристрій.

Швидке усунення несправностей

проблемаРішення
пристрій зависло Виконайте м'яку перезавантаження
Пристрій працює повільно Виконайте м'яку перезавантаження
Комп'ютер не розпізнає пристрій Виконайте повне скидання
Перезавантаження не привела до усунення проблем Виконайте повне скидання
Пристрій не підключається до бездротової мережі Виконайте повне скидання
Пристрій зависає під час перезавантаження Зарядіть пристрій і виконайте м'яку перезавантаження

кроки

Частина 1 з 3: Підготовка до перезавантаження Kindle

  1. 1 Для початку спробуйте просто перезавантажити Kindle. Часом Kindle зависає таким чином, що екран або кнопки не реагують на натискання користувача. У цьому випадку вимкніть пристрій, підключіть його до джерела живлення (щоб воно заряджалося), а потім увімкніть його. Спробуйте цей метод, перш ніж переходити до наступних кроків - можливо, він допоможе усунути виниклі неполадки.
  2. 2 Виконайте або м'яку перезавантаження, або повне скидання (скидання до заводських налаштувань). При м'якій перезавантаження призначені для користувача дані (наприклад, збережені паролі і книги) порушені ні; таке перезавантаження необхідна в тому випадку, якщо Kindle завис або став повільно працювати. При повному скиданні всі призначені для користувача дані будуть видалені, а настройки скинуті до заводських; застосовуйте таке скидання тільки в крайніх випадках, наприклад при постійних збоях або регулярних зависаниях.
    • Якщо м'яка перезавантаження не привела до бажаного результату, виконайте повне скидання пристрою.
    • Компанія Amazon пропонує сервіс, що допомагає знайти прийнятний варіант вирішення виниклої проблеми.
    • Якщо ви упустили Kindle або пролили на нього воду, краще віднести пристрій в спеціалізовану майстерню. Якщо гарантійний термін обслуговування ще не закінчився, сервісний центр компанії Amazon зобов'язаний безкоштовно замінити поламане пристрій; в іншому випадку майстер відремонтує ваш Kindle за помірну плату.
  3. 3 Зарядіть пристрій. Це необхідно зробити до того, як приступати до м'якої перезавантаження або повного скидання. Підключіть пристрій до джерела живлення за допомогою кабелю, який поставлявся в комплекті з Kindle.Дочекайтеся повної зарядки акумулятора (значок зарядки акумулятора знаходиться у верхній частині домашнього екрану), а потім відключіть Kindle від джерела живлення.
    • Пам'ятайте, що повний скидання можна здійснити тільки в тому випадку, якщо батарея пристрою заряджена як мінімум на 40%.
  4. 4 Зробіть резервну копію важливих файлів і збережених паролів. Майте на увазі, що при повному скиданні вся інформація, що зберігається в пам'яті пристрою, буде видалена. Контент, придбаний вами через Amazon, пов'язаний з вашим обліковим записом, тому його можна завантажити ще раз (безкоштовно), а ось для електронних книг і додатків, завантажених вами з інших джерел, необхідно створити резервну копію. Для цього підключіть Kindle до ноутбука (за допомогою USB-кабелю) і скопіюйте на жорсткий диск ноутбука контент, який ви хочете зберегти.

Частина 2 з 3: М'яка перезавантаження Kindle

  1. 1 М'яка перезавантаження Kindle першого покоління. Вимкніть пристрій, відкрийте кришку на задній панелі і виймайте акумулятор. Зачекайте одну хвилину, вставте акумулятор та увімкніть пристрій.
    • Щоб вийняти акумулятор з пристрою скористайтеся невеликим загостреним предметом (наприклад, ручкою) або зробіть це за допомогою нігтів. Не використовуйте ножиці або ніж - цими предметами можна пошкодити акумулятор.
    • Щільно закрийте кришку на задній панелі. При щільному закриванні ви почуєте характерне клацання.
  2. 2 М'яка перезавантаження Kindle другого і наступних поколінь. Потримайте кнопку живлення протягом 20 секунд (або посуньте повзунок харчування в положення «Викл.» І утримуйте його в такому положенні протягом 20-30 секунд). Це призведе до перезавантаження пристрою (а не до його виключення). Відпустивши кнопку харчування, ви побачите екран перезавантаження (чорний порожній екран).
  3. 3 Дочекайтеся перезавантаження пристрою. На це піде 1-2 хвилини. Не поспішайте - дозвольте процесу перезавантаження повністю завершитися. Перезавантажити, пристрій вмикається автоматично; якщо цього не відбулося (протягом 10 хвилин), увімкніть його, натиснувши на кнопку харчування.
    • Є ймовірність, що при перезавантаженні пристрій зависне. Якщо після перезавантаження Kindle не включається автоматично протягом 10 хвилин, то пристрій зависло.
  4. 4 Зарядіть пристрій. Якщо при перезавантаженні пристрій зависло або його взагалі не вдається перезавантажити, підключіть Kindle до джерела живлення і зачекайте принаймні 30 хвилин, щоб акумулятор повністю зарядився. Забороняється відключати пристрій від джерела живлення передчасно, щоб не повторювати описаних кроків з самого початку.
  5. 5 Потримайте кнопку живлення. Зарядивши акумулятор пристрою, натисніть і потримайте кнопку живлення протягом 20 секунд. Ви побачите екран перезавантаження. Зачекайте 1-2 хвилини, щоб процес перезавантаження повністю завершився.
  6. 6 Перевірте працездатність пристрою. Для цього відкрийте книгу і перегорніть її. Також перевірте, функціонують чи кнопки, розташовані в нижній частині пристрою. Вимкніть та увімкніть пристрій, щоб переконатися, що воно працює належним чином. Продовжуйте перевірку Kindle до тих пір, поки не переконаєтеся в його повної працездатності. Якщо неполадки були усунуті, виконайте м'яку перезавантаження ще раз або виконайте повне скидання.

Частина 3 з 3: Повне скидання Kindle

  1. 1 Повний скидання Kindle першого покоління. Вимкніть пристрій і за допомогою нігтів або невеликого предмета з гострим кінцем відкрийте кришку на задній панелі. Знайдіть невеликий отвір, в якому розташована кнопка повного скидання. Візьміть тонкий гострий предмет (наприклад, голку або зубочистку) і натисніть і утримуйте цю кнопку протягом 30 секунд або до тих пір, поки Kindle не вимкнеться. Дочекайтеся перезавантаження пристрою.
  2. 2 Повний скидання Kindle другого покоління. Потримайте кнопку живлення протягом 30 секунд. Відразу після цього натисніть і утримуйте кнопку Home; натисніть цю кнопку тоді, коли на екрані з'являться сполохи. Дочекайтеся перезавантаження пристрою.
  3. 3 Повний скидання Kindle Keyboard. Потримайте кнопку живлення протягом 15-30 секунд. Потім дочекайтеся перезавантаження пристрою; це призведе до скидання налаштувань Kindle до заводських. Якщо це не спрацювало, виконайте описаний процес ще раз, попередньо зарядивши пристрій.
  4. 4 Повний скидання Kindle DX. Потримайте кнопку живлення протягом як мінімум 20 секунд. Пристрій вимкнеться (екран потемніє), а потім автоматично перезавантажиться. Якщо це не спрацювало, виконайте описаний процес ще раз, попередньо зарядивши пристрій (акумулятор повинен бути заряджений як мінімум на 40%).
  5. 5 Повний скидання Kindle Touch. Натисніть кнопку «Home», а потім натисніть «Меню»> «Параметри»> «Меню»> «Скидання до заводських налаштувань». Дочекайтеся перезавантаження пристрою.
  6. 6 Повний скидання Kindle 5-Way Controller, включаючи Kindle четвертого і п'ятого поколінь. Перейдіть на сторінку «Меню», а потім натисніть «Меню»> «Параметри»> «Меню»> «Скидання до заводських налаштувань». Дочекайтеся перезавантаження пристрою.
  7. 7 Повний скидання Kindle Paperwhite. На домашньому екрані натисніть «Меню». У спливаючому вікні натисніть «Налаштування». Поверніться у вікно «Меню» і натисніть «Скидання пристрою». У вікні з попередженням натисніть «Так», щоб скинути налаштування пристрою до заводських (або натисніть «Ні», якщо ви не хочете цього робити).
  8. 8 Повний скидання Kindle Fire і Kindle Fire HD. Розкрийте верхнє меню і натисніть «Докладно». Потім натисніть «Налаштування»> «Пристрій». У самому низу екрану натисніть «Скидання до заводських налаштувань». Дочекайтеся перезавантаження пристрою. Якщо це не спрацювало, виконайте описаний процес ще раз, попередньо зарядивши пристрій.

Поради

  • Якщо перезавантаження і скидання Kindle не призводять до вирішення проблем, зверніться в службу підтримки Amazon (http://www.amazon.com/contact-us). Ви також можете зателефонувати в службу підтримки на міжнародний номер 1-206-266-0927.
  • Якщо проблема не вирішена після першого перезавантаження, виконайте другу і так далі. Часом для відновлення працездатності пристрою може знадобитися дві-три перезавантаження.
  • Між перезавантаженнями робіть перерви. Не варто перезавантажувати пристрій кілька разів поспіль. Між перезавантаженнями робіть перерви; в цей час ви можете зарядити Kindle.

попередження

  • Якщо ви думаєте, що у вашого Kindle серйозна несправність, віднесіть пристрій в майстерню. Не намагайтеся ремонтувати пристрій самостійно!
  • Завжди створюйте резервну копію важливих файлів, таких як електронні книги і паролі. Навіть в разі м'який перезавантаження існує ймовірність того, що призначені для користувача дані будуть видалені.