Як перемогти Алдуіна

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 15 Червень 2021
Дата Оновлення: 15 Травень 2024
Anonim
Проклятие Алдуина. Победить Алдуина. Skyrim. TESV.
Відеоролик: Проклятие Алдуина. Победить Алдуина. Skyrim. TESV.

Зміст

Мандрівний в часі дракон, який пожирає душі мертвих - це все Алдуіна, Пожирач Міров, який в грі The Elder Scrolls V: Skyrim виходить на битву з гравцем цілих два рази.В обох випадках вам потрібно буде вивчити потужний крик "Драконобой", який зіб'є дракона на землю, щоб ви змогли боротися з ним в ближньому бою (застосовувати крик потрібно, навіть якщо ви вважаєте за краще зброю далекого бою). Стратегія бою в кожному випадку приблизно однакова, але у фінальній сутичці ви зіткнетеся з декількома додатковими обмеженнями через те, що дія відбуватиметься в Совнгарде.

кроки

Метод 1 з 2: Битва на глотку Миру

  1. 1 Підготуйтеся до сходження на гору. У будь-якому місті купите або приготуйте по кілька зілля здоров'я і опору вогню. Подумайте над тим, щоб найняти компаньйона, який би вам допоміг.
    • Бійці ближнього бою, такі як Лідія або Мьоль, добре впораються з роллю танка, щоб атакувати Алдуіна, коли той приземлиться. Іллія також стане надійним напарником, оскільки добре володіє крижаними заклинаннями школи руйнування.
    • По дорозі на вершину вам зустрінуться кілька крижаних привидів, тому вам не зашкодить парочка зілля опору холоду.
    • Якщо ви прокачували заклинання школи відновлення, ви можете користуватися ними замість зілля здоров'я і опору.
  2. 2 Вивчіть крик "Драконобой". Коли ви зійдете на вершину гори, ви поговорите з Партурнаксом і подивіться довгу кат-сцену, щоб вивчити крик перед боєм з Алдуіна.
    • Партурнакс допоможе вам в битві з Алдуіна, відволікаючи його увагу, але більшу частину пошкоджень вам доведеться взяти на себе.
  3. 3 Використовуйте Драконобой, щоб збити Алдуіна на землю. Натисніть і утримуйте крику, щоб атакувати. Слідкуйте за допомогою ігрової камери за польотом Алдуіна, поки діє крик, щоб не промахнутися. Якщо ви промахнетеся, вам доведеться почекати, поки крик НЕ перезарядиться.
    • Одягніть Амулет Талоса, щоб час перезарядки крику скоротилося.
    • Партурнакс буде битися з Алдуіна в повітрі, але останнім не можна завдати шкоди, поки ви не зіб'єте його на землю Драконобоем.
    • Якщо натиснути і відразу відпустити клавішу, до якої прив'язаний крик, ваш персонаж вимовить всього один склад крику, яким можна ефективно оглушити Алдуіна на землі. Ви можете користуватися цією атакою, щоб не дати драконові знову злетіти.
  4. 4 Використовуйте крик "Чисте небо". У Алдуіна є свої крики, які обрушують метеоритний дощ на землю. Якщо це сталося, ви можете зупинити дію крику дракона Чистим небом.
    • Вас навчать цьому крику Сивобороді перш, ніж вам буде дозволено зійти на гору, так що цей навик ви не пропустіть.
    • Якщо крик ще перезаряджається, то саме час випити зілля опору вогню.
    • Пам'ятайте: коли ви використовуєте крик "Чисте небо", ваша здатність атакувати криками повинна буде відновитися, перш ніж ви знову зможете скористатися Драконобоем.
  5. 5 Намагайтеся не підходити до Алдуіна спереду. Як тільки Алдуіна виявиться на землі, він атакує вогненним подихом, яке завдає багато шкоди всім, хто стоїть перед пащею, а також потужними ударами хвоста ззаду. Спробуйте атакувати дракона з боків, який був би у вас не був стиль бою (дальній / ближній).
    • Зрештою дракон повернеться, щоб вкусити вас (ви знову опинитеся перед пащею), так що продовжуйте рухатися убік.
    • Зілля опору вогню допоможуть вам, якщо ви захочете атакувати спереду, але в будь-якому випадку краще цього уникати.
  6. 6 Використовуйте крижані заклинання. Якщо ви прокачували гілку заклинань школи руйнувань, то такі заклинання (наприклад, Крижаний шип, Крижаний шторм) завдадуть Алдуіна більших збитків, оскільки у нього є невелика уразливість до холоду.
    • Заклинання "Крижаний шторм" може нашкодити вашому компаньйонові, так що застосовуйте його обережно.
    • Якщо ви знаєте крик "Смертний вирок", то він значно збільшить шкоди від ваших заклинань, але буде не так-то просто розрахувати час так, щоб використовувати відразу три крику.
  7. 7 Нанесіть отрута на зброю. Уповільнюючий отрута також ефективний проти Алдуіна, як і проти іншої нежиті. Такий отрута можна зробити або купити в крамниці алхіміка в будь-якому місті.
    • Отрути дуже ефективні, якщо ви атакуєте стрілами здалеку, а в цей час ваш компаньйон відволікає Алдуіна в ближньому бою.
  8. 8 Чи не ослабляйте натиск. Тримайте Алдуіна на землі за допомогою Драконобоя, у міру потреби пийте зілля здоров'я, і ​​незабаром Алдуіна повинен буде відступити.

Метод 2 з 2: Битва в Совнгарде

  1. 1 Підготуйтеся до бою. Якщо ви вже потрапили в Совнгард, ви не зможете повернутися, так що краще б вам мати при собі досить зілля здоров'я і опору вогню. Спробуйте надіти обладунки, які підвищують опір вогню, і взяти зброю, яке зціляв би вас при нанесенні удару (наприклад, Ебонітовий Клинок або щось інше з зачарованість поглинання здоров'я), якщо щось таке є в вашому інвентарі.
    • Точка неповернення в сюжетній лінії - це коли ви приймаєте рішення відправитися в Скулдафн з Вайтрана. Ви втратите весь прогрес, який заробили в підземеллі, якщо захочете повернутися до попереднього збереженню і закупитися в місті.
    • Якщо ви прокачували гілку заклинань школи відновлення, ви зможете замінити цими заклинаннями зілля здоров'я і опору.
    • Перенестися в Совнгард з компаньйонами без відповідних модов не можна, але можна отримати допомогу від місцевих NPC-персонажів.
  2. 2 Використовуйте крик "Чисте небо" три рази. Ваші NPC-компаньйони автоматично будуть використовувати цей же крик, коли ви почнете розчищати туман Алдуіна. Дракон буде напускати туману, поки ви тричі не прокричите "Чисте небо".
  3. 3 За допомогою Драконобоя збийте Алдуіна на землю. Натисніть і утримуйте крику, щоб атакувати. Слідкуйте за допомогою ігрової камери за польотом Алдуіна, поки діє крик, щоб не промахнутися. Якщо ви промахнетеся, вам доведеться почекати, поки крик НЕ перезарядиться.
    • Одягніть Амулет Талоса, щоб час перезарядки крику скоротилося.
    • Незважаючи на те, що NPC-персонажі будуть атакувати Алдуіна в польоті, йому не можна завдати шкоди, поки ви не змусите його приземлитися за допомогою крику.
    • Якщо натиснути і відразу відпустити клавішу, до якої прив'язаний крик, ваш персонаж вимовить всього один склад крику, яким можна ефективно оглушити Алдуіна на землі.
  4. 4 Нехай ваші союзники візьмуть шкоди на себе. Кожен раз, коли Алдуіна приземляється, зачекайте кілька секунд, поки союзники не атакують його і не притягнуть його увагу.
  5. 5 Не підходьте до Алдуіна спереду. Як тільки Алдуіна виявиться на землі, він атакує вогненним подихом, яке завдає багато шкоди всім, хто стоїть перед пащею, а також потужними ударами хвоста ззаду. Спробуйте атакувати дракона з боків, який був би у вас не був стиль бою (дальній / ближній).
    • Зрештою дракон повернеться, щоб вкусити вас (ви знову опинитеся перед пащею), так що продовжуйте рухатися убік.
    • Зілля опору вогню допоможуть вам, якщо ви захочете атакувати спереду, але в будь-якому випадку краще цього уникати.
    • Якщо вам доведеться вибирати, краще отримати удар хвостом, ніж потрапити під струмінь вогню. Втрати буде значно менше.
  6. 6 Використовуйте крижані заклинання. Якщо ви прокачували гілку заклинань школи руйнувань, то такі заклинання (наприклад, Крижаний шип, Крижаний шторм) завдадуть Алдуіна більших збитків, оскільки у нього є невелика уразливість до холоду.
    • Заклинання "Крижаний шторм" може нашкодити вашим помічникам, так що застосовуйте його обережно.
    • Якщо ви знаєте крик "Смертний вирок", то він значно збільшить шкоди від ваших заклинань, але найкраще часто використовувати Драконобой, щоб Алдуіна залишався на землі.
  7. 7 Нанесіть отрута на зброю. Уповільнюючий отрута також ефективний проти Алдуіна, як і проти іншої нежиті.
    • Отрути дуже ефективні, якщо ви атакуєте стрілами здалеку, а в цей час NPC-персонажі атакують Алдуіна в ближньому бою.
  8. 8 Повторюйте до тих пір. Тримайте Алдуіна на землі за допомогою Драконобоя, дозвольте союзникам відволікати його увагу на себе, щоб ви при необхідності могли підлікуватися. Зрештою Алдуіна ослабне і буде переможений вже назавжди.

Поради

  • Ви можете зіткнутися з Алдуіна, коли будете досліджувати ігровий світ. Він буде літати від кургану до кургану, пробуджуючи інших драконів. Ви можете завдати йому шкоди, але не зможете вбити.
  • Битва в Совнгарде є фінальною битвою основної сюжетної лінії. Якщо вам здається, що вам буде важко, і при цьому ви не хочете повертатися до більш раннього збереженню, ви можете знизити рівень складності гри в настройках (це можна зробити в будь-який час).
  • У Алдуіна високий опір до вогню і вразливість до холоду.

попередження

  • Слідкуйте за смужкою здоров'я вашого компаньйона. Бійці ближнього бою (наприклад, Лідія) можуть померти від вогняного дихання Алдуіна.
  • У грі Скайрім багато багів. У рідкісних випадках Алдуіна може залишатися невразливим протягом усього бою. Якщо це ваш випадок, спробуйте перезапустити гру з останнього місця збереження. Якщо у вас найостанніша версія гри, то так не повинно трапитися, а гра автоматично збережеться прямо перед боєм.