Як підключити Nintendo Wii до інтернету

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как прошить Nintendo Wii в 2020 году прошивка 4.3E
Відеоролик: Как прошить Nintendo Wii в 2020 году прошивка 4.3E

Зміст

Хочете підключити Nintendo Wii до інтернету, щоб качати гри, грати в режимі онлайн або дивитися кіно на телевізорі? Це досить просто. Ми розповімо, як це зробити! Просто читайте далі.

кроки

Метод 1 з 3: Бездротовий зв'язок

  1. 1 Переконайтеся, що ваша мережа нормально налаштована. Вам потрібен нормальний сигнал, щоб підключитися до інтернету приставкою. Прочитайте інструкцію до модему або роутера.
    • Якщо ви можете підключитися до інтернету за допомогою інших пристроїв, значить і з Wii проблем бути не повинно.
    • Якщо у вас немає бездротового роутера, ви можете підключити адаптер Nintendo USB Wi-Fi до комп'ютера, щоб встановити бездротової джерело інтернету. Вам потрібно буде встановити програмне забезпечення до адаптера, а потім підключити сам адаптер Nintendo USB Wi-Fi Adapter.
  2. 2 Увімкніть пристрій Wii і натисніть кнопку A на пульті управління Wii, щоб відкрити меню Wii. За допомогою пульта, виберіть кнопку "Wii". Це кругла кнопка внизу зліва.
  3. 3 Виберіть Налаштування "Wii Settings" і відкрийте Системні налаштування "Wii System Settings". Натисніть на стрілку з правого боку екрану, щоб перейти на наступну сторінку налаштувань.
  4. 4 Виберіть "Інтернет" з системних налаштувань. Виберіть Налаштування підключення "Connection Settings." Відкриється три типи підключення. Якщо ви не налаштовували до цього підключення, у вікні буде відображатися напис Ні або "None".
  5. 5 Виберіть перше підключення "Connection 1: None. "Виберіть бездротову" Wireless Connection "з меню. Потім натисніть Знайти точку доступу" Search for an Access Point. " Тоді Wii знайде всі доступні точки доступу. Виберіть точку і натисніть ОК.
  6. 6 Виберіть свою мережу. Ви побачите ім'я своєї мережі. Виберіть її і введіть пароль, якщо він є. Натисніть ОК.
    • Якщо ваша точка доступу не відображається в списку, перевірте, чи достатньо близько знаходиться Wii від роутера, і правильно налаштовано мережу.
    • Ви можете змінити тип шифрування, натиснувши на помаранчеву кнопку (вибрати тип WEP, WPA, і т.д.)
    • Якщо ви використовуєте адаптер Nintendo USB Wi-Fi Adapter, відкрийте комп'ютер і прийміть запит на підключення до мережі.
    • Якщо з'являється повідомлення про помилку 51330 або 52130 на вашій Wii, це означає, що ви неправильно введете пароль.
  7. 7 Збережіть налаштування. Після того, як ви ввели всю інформацію, Wii запропонує її зберегти. Потім почнеться перевірка з'єднання.
  8. 8 Завершіть налаштування. Після того, як ви вдало підключилися до мережі, відкриється вікно з пропозицією встановити оновлення системи. Якщо хочете, можете це зробити.

Метод 2 з 3: Підключення за допомогою кабелю Ethernet

  1. 1 Купіть адаптер Wii LAN Adapter. Щоб підключитися до мережі за допомогою кабелю, вам треба купити і підключити спеціальний адаптер. Адаптер не включений в коробку з Wii, а інші адаптери немає від Nintendo просто не будуть працювати.
  2. 2 Підключіть адаптер Wii LAN Adapter в USB порт ззаду на пристрої Wii, перед цим вимкнувши пристрій.
  3. 3 Увімкніть Wii і відкрийте меню "Wii Menu."Це кругла кнопка внизу зліва.
  4. 4 Відкрийте Налаштування "Wii Settings."З'явиться меню Системні Налаштування" Wii System Settings ". Натисніть на стрілочку, щоб перейти на наступну сторінку з настройками.
  5. 5 Виберіть Інтернет "Internet" в Системних налаштуваннях. З меню налаштувань інтернету виберіть Налаштування підключення "Connection Settings." З'явиться три типи з'єднання. Якщо ви не налаштовували з'єднання до цього, не буде обраний жоден тип.
  6. 6 Виберіть перше з'єднання і виберіть Дротове з'єднання "Wired Connection".
  7. 7 Натисніть ОК для збереження налаштувань. Зачекайте, поки Wii протестує з'єднання.

Метод 3 з 3: Використання інтернету

  1. 1 Скачайте більше каналів. Коли ви вже підключіться до інтернету, ви можете використовувати магазин "Wii Shop Channel", щоб завантажити ще каналів для Wii. Можна завантажити браузер, Netflix, Hulu, Amazon Video і багато іншого.
    • Відкрийте магазин "Wii Shop Channel" і натисніть Почати "Start." Виберіть канали "Wii Channels" з меню і знайдіть потрібне вам, потім скачайте його.
  2. 2 Користуйтеся інтернетом. Ви можете використовувати інтернет-канал "Internet Channel" в вікні Канал "Channel", щоб відкрити браузер Wii.
  3. 3 Дивіться відео. Ви можете дивитися відео та качати їх з магазину.
  4. 4 Дивіться новини, погоду і інше. Можна завантажити такі канали безкоштовно. З 28 червня 2013 року деякі з цих каналів більше не працюють.
  5. 5 Грайте в ігри з друзями по всьому світу. Кілька ігор Wii дозволяють вам грати з друзями по інтернету в режимі онлайн.
    • Спеціальний код "Friend Code" створюється для кожної гри Wii. Щоб додати друга в свою гру, потрібно прочитати інструкцію. У різних іграх це робиться по-різному.

Поради

  • Якщо у вас не працює з'єднання, і ви нічого не можете з ним зробити, спробуйте відключити Wii, почекати 5-10 хвилин, а потім підключити знову. Або спробуйте перезавантажити інтернет модем і / або роутер
  • Якщо ваш коннектор Nintendo Wi-Fi USB не працює, подумайте над тим, щоб придбати бездротової роутер. Вони працюють краще конекторів.
  • Спробуйте переставити Wii ближче до джерела інтернету.

Що вам знадобиться

  • Wii
  • телевізор
  • Інтернет з'єднання
  • Джерела бездротового інтернету (бездротовий роутер, Nintendo Wi-Fi USB коннектор)
  • Адаптер Wii LAN (для проводового підключення)