Як спіймати трьох легендарних птахів в Pokemon FireRed і LeafGreen

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як спіймати трьох легендарних птахів в Pokemon FireRed і LeafGreen - Суспільство
Як спіймати трьох легендарних птахів в Pokemon FireRed і LeafGreen - Суспільство

Зміст

В іграх Pokemon FireRed і LeafGreen трьома легендарними птахами є Артікуно, Запдос і Молтрес. Піймати Артікуно, птицю крижаного типу, глибоко всередині островів Морський піни, на які можна потрапити з Маршруту 20. Піймати Запдос, птицю електричного типу, на Електростанції, яка розташована вниз по річці від входу в Кам'яний тунель. Знайдіть Молтрес, птицю вогняного типу, на вершині Бурштинової гори, яка розташована на Самотній острові.

кроки

Частина 1 з 3: Артікуно

  1. 1 Знайдіть Артікуно на островах Морський піни. Артікуно - це легендарний покемон крижаного типу. Серед трьох легендарних птахів зловити його найскладніше. Рушайте в місто Фуксія, після чого попливемо по Маршрутом 19, потім вліво по Маршрутом 20, і ви доберетеся до островів Морський піни. Висадитеся на берег. Щоб дістатися до Артікуно, вам доведеться пройти через лабіринт льоду і річкових порогів.
    • У вас не вийде дістатися до Артікуно без покемона зі здібностями Сила і Серфінг. Попереду вас чекає складна головоломка, в якій потрібно пересувати камені.
  2. 2 Підготуйтеся. Візьміть кілька спрей, щоб запобігти зустрічі з дикими покемонами. Крім того, обов'язково візьміть з собою не менше 30 ультраболов. Хоча Артікуно і є найслабшим серед трьох птахів, але він все одно залишається дуже сильним покемонів. Ви не знайдете Артікуно, якщо під час битви у вас закінчаться ультраболи!
    • Збережетеся перед битвою. Збережетеся, коли відшукаєте Артікуно, а вже потім спробуйте його зловити. Таким чином, якщо з першого разу у вас не вийде, ви зможете битися з ним знову.
  3. 3 Подумайте про те, щоб взяти з собою Сила або Дьюдонга. Сил і Дьюдонг отримують в 8 разів менше пошкоджень від крижаних здібностей, а Крижаний промінь Артікуно є його єдиною атакуючої здатністю. Спробуйте зловити Сила в печері по шляху до Артікуно.
    • Дайте Силу або Дьюдонгу Залишки, щоб зробити бій ще більш легким. Якщо покемон тримає Залишки, то під час битви він поступово відновлює своє здоров'я. Знайдіть Залишки на Маршруті 12 і 16. Вони заховані під тим місцем, де спав Снорлакс.
  4. 4 Піймати Артікуно. Щоб напевно зловити цього покемона, ви повинні спочатку знизити його здоров'я до червоної смужки, а потім накласти на нього статусний ефект. Ідеальним вибором є заморозка і сон. Найкращим варіантом все ж залишається Параліч, так як цей ефект не спадає під час бою. Продовжуйте кидати в Артікуно ультраболи, поки не знайдете його. Головне, не наносите йому більше шкоди, інакше Артікуно знепритомніє, і ви не зможете його зловити!
    • Чи не накладайте ефекти Яд і Опік, які поступово завдають шкоди ураженому покемону. Їх використання може призвести до того, що ви вб'єте Артікуно раніше, ніж встигнете його зловити.

Частина 2 з 3: Запдос

  1. 1 Знайдіть Запдос на Електростанції. Піймання Запдос є другою за ступенем складності, і щоб дістатися до нього, вам доведеться докласти деяких зусиль. Коли ви отримаєте здатність HM Серфінг в зоні сафарі, летите до входу в Кам'яний тунель і підійдіть до високій траві, пройдіть через відритий паркан і рушайте в плаву по річці до Електростанції.Увійдіть в електростанцію і рухайтеся по будівлі проти годинникової стрілки, поки не знайдете Запдос.
    • Ви дізнаєтеся, що знайшли Зпадоса, коли побачите покемона-птицю, що стоїть у вас на шляху за межами екрану битви.
  2. 2 Приготуйтеся до битви. Купуйте не менше 35 ультраболов і, якщо ви найбільше хочете отримати саме Запдос, подумайте про те, щоб використовувати мастербол. Візьміть з собою кілька спрей, щоб спростити собі шлях через електростанцію. Без них ви зустрінете багато сильних покемонів електричного типу.
  3. 3 Візьміть покемона з опором до здатності сверлящими дзьоб. Це єдина атакуюча здатність Запдос, так що наявність покемона з опором до цієї атаки зробить бій куди більш легким. Ідеальним вибором є Геодуд і Гравелер: вони мають опором до всіх здібностям літаючого типу, мають високі показники захисту і несприйнятливі до здатності електрохвиль. Не використовуйте цих покемонів, проходячи електростанцію, краще залиште їх для Запдос!
    • Одягніть на покемонів Залишки, щоб під час битви вони могли відновлювати себе здоров'я.
    • Нехай Геодуд або Гравелер кілька разів застосує здатність «Захисна поза». Це ще більше збільшить їх захист.
  4. 4 Піймати Запдос. Це буде ще бій, але у вас все вийде! Коли ви знайдете цю легендарну птицю, обов'язково збережетеся і лише потім починайте битву. Під час битви вам необхідно знизити здоров'я птиці до червоної смужки, а потім накласти на неї статусний ефект, наприклад, сон, параліч або заморозку. Коли птах ослабне, почніть кидати в неї ультраболи, поки не знайдете!
    • Збережетеся після битви, щоб в разі чого всі ваші старання не були змарновані!

Частина 3 з 3: Молтрес

  1. 1 Знайдіть Молтрес на вершині Бурштинової гори. Спіймати Молтрес найлегше, але на його пошуки у вас піде чимало часу. По дорозі вам також доведеться подолати безліч перешкод. Перш за все, переконайтеся, що ви здолали лідера Стадіону №7 на острові Ціннабар і отримали Tri-Pass від Білла. Доберіться до Одинокого острова (острова Севіі) і підніміться на саму вершину Бурштинової гори. Щоб пройти всі перешкоди, які зустрінуться вам по шляху, ви повинні взяти покемонів зі здібностями Серфінг, Сила і Камнелом.
    • Молтрес - єдина легендарний птах, місце розташування якої відрізняється від того, що було в іграх Red і Blue. У цих версіях Молтрес можна було знайти на Дорозі перемоги.
    • Серфінг, Сила і Камнелом це HM здатності. Ви можете навчити ними лише певних покемонів. Дізнайтеся, як отримати все HM здатності, якщо у вас їх ще немає.
  2. 2 Приготуйтеся до битви. Обов'язково захопіть з собою не менше 30 ультраболов. Також візьміть кілька Сверхспреев. Шлях до Молтрес досить довгий, і на ньому ви зустрінете безліч сильних покемонів.
  3. 3 Візьміть покемона зі здатністю «Вогненний спалах». З її допомогою ваш покемон отримає несприйнятливість до єдиним двом атакуючим здібностям Молтрес. Завдяки цій здатності, бій стане набагато легше, так як Молтрес не зможе завдати вам ніякої шкоди!
    • Здатністю Вогненний спалах володіє Вульпікс і Поніта. Спіймати Поніту можна за межами Бурштинової гори, де ховається Молтрес. Протягом всієї битви Поніта буде отримувати по 0 шкоди, так що не переживайте про те, який у неї рівень і скільки здоров'я.
  4. 4 Піймати Молтрес. Обов'язково збережетеся перед боєм. Щоб напевно зловити цю птицю, ви повинні опустити її здоров'я до червоної смужки, а потім накласти статусний ефект, наприклад, заморозку, сон або параліч. Коли ви послабити Молтрес, почніть кидати в неї ультраболи, поки не знайдете.

Поради

  • Щоб дістатися до цих покемонів, вам знадобиться кілька HM здібностей: Камнелом, Сила і Серфінг.
  • Якщо птах помре до того, як ви її знайдете, просто вимкніть консоль, включіть і спробуйте зловити знову. Ви ж не дарма зберігалися перед кожною битвою!
  • Електрохвиль Запдос може паралізувати ваших покемонів.Вогнемет Молтрес може накласти ефект опіку. Крижаний промінь Артікуно може заморозити.
  • Не впадайте у відчай, якщо не зможете зловити їх з першої спроби - у вас все вийде! Щоб зловити їх, вам знадобиться час і терпіння.
  • Не соромтеся використовувати мастербол. Тільки переконайтеся, що це саме той покемон, якого ви хочете зловити найбільше!

попередження

  • Остерігайтеся здатності електрохвиль (Запдос). Вона паралізує покемонів.
  • Чи не застосовуйте здатності, які завдають ефект отрути або опіку. Через них легендарні птиці можуть втратити свідомість раніше, ніж ви встигнете їх зловити.
  • Остерігайтеся здатності Вогнемет (Молтрес). Вона завдає ефект опіку.
  • Остерігайтеся здатності крижаної промінь (Артікуно). Вона може заморозити ваших покемонів.
  • Завжди зберігайтеся перед битвою з легендарним покемоном. Якщо через нерви ви вимкнете гру, то втратите всі незбережені дані! Крім того, якщо ви не зможете спіймати птаха з першого разу, збереження гри дасть вам можливість перезапустити консоль і спробувати знову. Вам також варто зберігатися після упіймання кожного птаха.
  • Використання чита Gameshark для упіймання покемона можуть помітити під час змагань. Використовуйте його лише в тому випадку, якщо не збираєтеся брати участь в змаганнях.

Схожі статті

  • Як спіймати Мьюту в Pokemon FireRed і LeafGreen
  • Як отримати Мью в Pokemon Fire Red
  • Як спіймати Дратіні в Pokemon Fire Red
  • Як отримати "Cut" HM в Pokémon FireRed and LeafGreen
  • Як спіймати легендарних псів в Покемон FireRed і LeafGreen
  • Як спіймати Articuno в Pokemon Fire Red і Leaf Green
  • Як отримати всі навички HM в грі Покемон Червоний Вогонь і Зелений Лист
  • Як отримати Rock Smash на Pokemon FireRed
  • Як спіймати Молтрес в Pokemon Fire Red