Як покрити прогумованим захисним покриттям вашу машину і автомобільні аксесуари

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як покрити прогумованим захисним покриттям вашу машину і автомобільні аксесуари - Суспільство
Як покрити прогумованим захисним покриттям вашу машину і автомобільні аксесуари - Суспільство

Зміст

У цій статті, ви отримаєте покрокове керівництво по додаванню різного зовнішнього вигляду вашому авто і автомобільних аксесуарів використовуючи гумове покриття. Дане покриття - це речовина, яка використовується для захисту коліс і корпусу авто в зимовий час. Це - високоякісний продукт, стійкий до сонця, льоду, холоду і солі. Також це досить міцний матеріал, який почне лущитися через великий проміжок часу. Найважливіше - кожен може використовувати дану речовину для своєї машини, щоб надати їй матовий вид і захист від різних шкідників.

кроки

  1. 1 Знайдіть відповідний майданчик. Знайдіть досить велике і добре провітрюване місце. Доброю ідеєю є відкритий гараж, але якщо гаража немає, можливо здійснити фарбування і на свіжому повітрі. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів.
  2. 2 Зберіть матеріали. Зберіть необхідні матеріали, які описані в пункті «Що вам знадобиться».
  3. 3 Акуратно промийте і очистіть поверхню. Перед тим, як застосовувати будь-завгодно покриття для автомобіля, він повинен бути чистим. Дане покриття створює окремий шар на будь-якій поверхні - так само, як і бруд або поверхню, вимазана руками або пташиним послідом. Іншими словами, потрібна чиста поверхня для роботи.
  4. 4 Поверхня зобов'язана бути сухою. Після очищення місця, висушіть його за допомогою тканини на вибір. Рекомендуємо використовувати сухі серветки з мікрофіброю, але ви можете використовувати махровий рушник. Не використовуйте футболки з логотипами або паперові рушники - вони створять подряпини.
  5. 5 Приготуйте поверхню. Хоча покриття можна вже розпорошувати, потрібно приготувати поверхню. Приготування поверхні виключить появу проблем з видаленням зайвого спрея на шарі. Використовуючи малярську стрічку або газети, закрийте вікна та всі ділянки, які ви не бажаєте фарбувати.
  6. 6 Растрясіте балончик. Як і будь-який розпилюючи матеріал, балончик необхідно гарненько потрясти приблизно з хвилину.
  7. 7 Фарбуйте ділянками. Фарбування ділянками займе найкоротший термін (до 6-8 годин). Наприклад, додайте один шар на капот, поки шар на даху буде сушитися. Не обов'язково починати з капота. Можна почати звідки завгодно. Важливе зауваження - не торкайтеся покриття, нанесеного на автомобіль під час роботи, щоб уникнути нефарбованих ділянок. Покриття безпечно після того, як висохне. Рекомендується надягати маску і окуляри для захисту.
  8. 8 Розпорошите перший шар. Дуже важливо, щоб цей шар не був в пилу, тому що перший шар - це сполучний шар, який дозволить мати 50-60% прозорості. Це дозволить іншим верствам склеїтися і пристати до фарби. Розпилюйте легкими широкими рухами, утримуючи банку на відстані 20-30 см від зони покриття. Дайте покриттю просохнути 15-30 хвилин в залежності від погоди, перед тим, як перейти на наступний шар
  9. 9 Розпорошите додаткові шари. Збільшення числа шарів. В середньому, необхідно 4-5 шарів. Більше число шарів розпорошується на розсуд. Шари після першого будуть світлими. Розпилюйте легкими широкими рухами, утримуючи банку на відстані 20-30 см від зони покриття. Пам'ятайте, що необхідно дати висохнути кожному шару 15-30 хвилин.
  10. 10 Прибрати стрічку газету. Після забарвлення останнього шару, негайно приберіть все малярні стрічки або газети, які використовувалися і викиньте їх в сміття. Приберіть їх до того, як покриття висохне.
  11. 11 Час затвердіння. З цього моменту, потрібно почекати години чотири, поки покриття повністю затвердіє. ВАЖЛИВО не дати потрапити будь-якої рідини або речовини, яка може пошкодити місце затвердіння.Це може порушити весь процес.
  12. 12 Розпорошите спрей на автомобільні приналежності. Для автомобільних аксесуарів, таких як емблеми та решітки, повторіть кроки 1-11. Важливе зауваження - якщо покриття на автомобілі твердне, дочекайтеся завершення цього процесу, перед тим, як готувати іншу зону. Розпилення на автомобільні запчастини можна поєднувати разом з фарбуванням кузова автомобіля.
  13. 13 Накладіть покриття на диски. Найчистіше спосіб нанесення покриття на диски - відчепити колеса з авто. Дотримуючись автомобільної інструкції, виконайте цю процедуру. Повторіть кроки 1-11 для дисків. Повністю на ваш розсуд покривати покришки коліс, так як покриття легко видаляється. Але покришки вимагають простого чищення після покриття

Поради

  • Щоб підтримувати міцність, пропонуємо використовувати 4-5 шарів для додання матового відтінку.
  • Майте терпіння, і ваш автомобіль буде виглядати саме так, як ви хочете.
  • Не намагайтеся робити це швидко, оскільки ви заплутаєтеся.
  • Кінцевий вигляд авто повинен бути матовим, але є склади, які будуть надавати глянсовий відтінок.
  • Для великих робіт, таких як нанесення покриття цілком на машину, використовуйте пістолет для розпилення. Використовується для зручності і зменшує ймовірність потрапляння спрею на руки.
  • Найкраще відстань для розпилювання - приблизно 20 см. Постарайтеся дотримуватися такої дистанції.
  • Найкраще використовувати картки розміром 3 на 5 для покриття поверхні навколо шин. Тоді ви не зачепите їх.
  • Не розпилюйте надто близько - виглядати буде «занадто товсто» і заповнене бульбашками і ямками. Також, Не розпилюйте надто далеко - вийде занадто текстуровані.
  • Пам'ятайте, роботи, подібні даної вимагають часу і терпіння. Суєта тільки погіршить якість роботи. Наша рекомендація - пофарбувати за кілька днів кузов і диски. Хоча можливо покрити всю машину цілком і за один день.
  • Струшуйте балончики ретельно перед тим, як розпорошувати. Якщо ж цього не зробити, нічого розпорошуватися не буде.
  • При підготовці зони для забарвлення, виділіть до 20 см простору від поверхні, що фарбується для простого видалення зайвого покриття.
  • Рекомендується використовувати професійний пістолет для розпилення з ваших місцевих магазинів інструментів, також, як і відра з покриттям замість балончиків. Але покриття можна зробити з балончиком і звичайним розпилювачем.

попередження

  • Це дуже легко загорається і отруйна речовина. Вражає очі, шкіру і дихальний тракт.
  • Обов'язково помийте руки після використання.
  • Тримайте подалі від джерел відкритого вогню та іскор.
  • Не зберігайте при температурі більше 50 градусів Цельсія.
  • Уникайте контакту з очима та шкірою. Попадання може викликати оніміння в кінцівках, які сходять довго і можуть бути постійними.
  • Чи не пробивайте і не запалюйте балончик.
  • Вміст балончика знаходиться під тиском. При попаданні вмісту всередину, негайно викличте лікаря, при вдиханні - вийдіть на свіже повітря. Дайте легким кисню або скористайтеся респіратором, якщо необхідно. При попаданні на шкіру змийте великою кількістю води. Якщо роздратування не проходить, зверніться до лікаря.

Що вам знадобиться

  • Стрічка для маляра шириною 3-10 см.
  • газети
  • Прогумоване захисне покриття (приблизно 15-20 балончиків в залежності від розміру авто).
  • 300 мл балончик покриває площу в 5 квадратних метрів з товщиною в 5 міліметрів.
  • Розпилювач (необов'язково, якщо він підходить до балончика)
  • пістолет для розпилювання (необов'язково)
  • два п'ятилітрових відра покриття (тільки при використанні пістолета для розпилення).
  • Маска маляра (не обов'язково використовувати професійну, можна і одноразову).
  • Картки.
  • Гумові рукавиці