Як отримати 100 передплатників в Instagram

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 2 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
БЕСПЛАТНАЯ НАКРУТКА ПОДПИСЧИКОВ В ИНСТАГРАМЕ | 4 ЛУЧШИХ СПОСОБА НАКРУТКИ INSTAGRAM В 2021 ГОДУ
Відеоролик: БЕСПЛАТНАЯ НАКРУТКА ПОДПИСЧИКОВ В ИНСТАГРАМЕ | 4 ЛУЧШИХ СПОСОБА НАКРУТКИ INSTAGRAM В 2021 ГОДУ

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як отримати і зберегти близько 100 передплатників в мережі Instagram за допомогою активної взаємодії і регулярних публікацій.

кроки

  1. 1 Оцінюйте і коментуйте сотні фотографій. Практика показує, що кожні 100 відміток "Подобається" приносять користувачеві близько шести передплатників. Можна піти ще далі і також залишати коментарі. Це вимагає часу, але підвищує шанси отримати передплатників.
    • Також не забувайте підписуватися на інші сторінки для аналогічного ефекту.
  2. 2 Публікуйте фото не рідше одного разу на день. Це не дозволить вашим передплатникам занудьгувати.
  3. 3 Відповідайте на коментарі до ваших фото. Це особливо важливо, якщо ви тільки починаєте розкручувати свій блог. Користувачі Instagram можуть втратити інтерес до профілю і відписатися буквально за день, якщо ви не будете активно відповідати їм.
    • Такий рівень взаємодії забирає дуже багато часу, як і масова оцінка знімків. Можна навіть виділяти пару годин в день конкретно для спілкування з передплатниками.
  4. 4 Зв'яжіть свою сторінку в Instagram з акаунтами в інших соціальних мережах. Це можна зробити в меню налаштувань сервісу Instagram. Зв'яжіть сервіс з іншого соціальною мережею, наприклад Facebook, щоб ваші знімки могли бачити люди, які не використовують Instagram або не знають про вашу сторінку в Instagram.
    • Наприклад, якщо зв'язати свої сторінки в Facebook і Instagram, то про вашу сторінку повідомлять всіх друзів з Facebook, які також зареєстровані в Instagram. В результаті вони можуть підписатися на вас.
    • Після прив'язки сторінки у вас з'явиться можливість одночасно ділитися публікаціями в Instagram і в пов'язаних соціальних мережах (наприклад, в Twitter). Це збільшить кількість людей, які будуть бачити ваші фотографії.
  5. 5 Беріть участь в конкурсах в Instagram. Перемога в конкурсі збільшить видимість вашої сторінки, що дозволить отримати нових передплатників. Серед відомих конкурсів в мережі Instagram можна назвати наступні:
    • Спільнота JJ - кожен день в профілі вказується нова тема. Користувачі подають тематичні знімки, а модератор вибирає найкращий з них. Враховуйте, що на сторінку підписано понад 600000 чоловік, тому конкуренція буде дуже високою.
    • Contestgram - після завантаження програми Contestgram з магазину додатків можна буде подавати заявки на участь в щоденних конкурсах. Як і співтовариство JJ Community, профіль Contestgram заснований на активності користувачів.
    • Участь в щоденних конкурсах буде мотивувати вас завантажувати якісні і ретельно вибрані знімки не рідше ніж один раз на день, а тема буде направляти вас в процесі зйомки.
  6. 6 використовуйте популярні хештеги в описі до фотографій. Можна використовувати різні готові списки начебто 100 найпопулярніших хештегов або експериментувати з різними варіантами і вибирати найефективніші з них.
    • Приклади: "photooftheday", "instaphoto", "nofilter", "фотографія", "інстаграм".
  7. 7 Вказуйте місце розташування. Для цього на сторінці опису при завантаженні фото потрібно вибрати Додати місце і слідувати підказкам. Так ваші фотографії будуть відображатися при пошуку за місцем.
    • Цей процес називається "геопозиціонування". Щоб уникнути проблем не вказуйте на знімках свою домашню адресу або сторонні місця, які не пов'язані з фотографією.
  8. 8 Публікуйте знімки в правильний час. Періоди пікового активності користувачів Instagram залежать від дня тижня, але зазвичай найкраще робити публікації вранці з 7 до 9 годин і ввечері після 17 години.
    • Не рекомендується публікувати фотографії в робочий час з 15 до 16 годин.
  9. 9 Робіть публікації в призначений час за розкладом. Постійність - найважливіший аспект залучення користувачів в Instagram, який найскладніше дотримуватися. Вирішити цю проблему можна за допомогою різних додатків для платформ iOS і Android, які дозволять підготувати відкладені публікації заздалегідь.
    • Серед відомих рішень можна назвати програми на кшталт "Latergramme", "Schedugram" або "TakeOff".
  10. 10 Продовжуйте взаємодіяти з аудиторією. Людям подобається відчувати участь в процесі, тому відзначайте користувачів в публікаціях, регулярно завантажуйте фотографії, відповідайте на коментарі. Якщо систематично дотримуватися цих порад, то вже скоро у вас з'явиться 100 або більше передплатників в Instagram.

Поради

  • Хоча подібні методи викликають несхвалення користувачів, ви можете просто купити передплатників в кількості 100 чоловік і більше. Через деякий час ці люди зникнуть, тому таке рішення не буде довговічним.

попередження

  • Ніколи не повідомляйте свій пароль стороннім сайтам і додаткам з продажу передплатників.
  • Куплені передплатники зазвичай майже не взаємодіють (не залишають коментарі і оцінки "Подобається") з публікаціями.
  • При покупці передплатників в інтернеті уважно прочитайте правила конфіденційності (а також умови і положення договору) продавця, щоб не сталося нічого непередбаченого.