Як отримати Beldum в Pokemon Emerald

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 20 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як отримати Beldum в Pokemon Emerald - Суспільство
Як отримати Beldum в Pokemon Emerald - Суспільство

Зміст

Ця стаття надає просту інструкцію тому, як отримати Pokemon Beldum в Pokemon Emerald. Те ж саме в Ruby і Sapphire. Це дуже легко і Beldum надзвичайно цінний, так як розвивається в Metagross.

кроки

  1. 1 Грайте в гру як зазвичай і завершите її. Це здається великим кроком, але щоб отримати Beldum, необхідно закінчити гру.
  2. 2 Летіть в місто Mossdeep.
  3. 3 Там є хлопчик, який, коли ви його побачите, закричить: "Он там будинок Стівена!". Він може сказати і щось ще, а також дати вам королівський камінь. Якщо це сталося, значить, ви вже були в будинку Стівена і вам потрібно просто повернутися туди, щоб забрати Beldum. Якщо це не так у вашому випадку, читайте далі.
  4. 4 Зайдіть верхній лівий будинок, це і є будинок Стівена. Зайдіть всередину і побачите куля, в якому знаходиться Beldum, а також лист, в якому повідомляється, що Стівен пішов, щоб знайти себе, за випадковим збігом, в битві на метеоритний водоспадах, Стівен спеціалізується на сталі і він також володіє Metagross; яка іронія! Саме так ви отримаєте Beldum в Emerald, Ruby і Sapphire.

попередження

  • Будьте обережні, якщо ви відпустіть Beldum, ви ніколи не зможете отримати його назад.

Що вам знадобиться

  • GBA або Nintendo DS
  • Pokemon Emerald