Як отримати необмежену кількість готівки і рейтингу в комп'ютерній версії «Need for Speed ​​Most Wanted»

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як отримати необмежену кількість готівки і рейтингу в комп'ютерній версії «Need for Speed ​​Most Wanted» - Суспільство
Як отримати необмежену кількість готівки і рейтингу в комп'ютерній версії «Need for Speed ​​Most Wanted» - Суспільство

Зміст

Рейтинг і готівка є двома найважливішими активами в грі. Вони відкривають доступ до нових машин, запчастинах (поліпшень), нових рівнів і багато чому іншому. Для вмілого гонщика збір цих ресурсів не складе великих труднощів. Проте єдиний спосіб отримати по-справжньому необмежену кількість готівки і рейтингу - наплювати на правила і вдатися до допомоги читов.

кроки

Метод 1 з 2: Отримання необмеженої кількості готівки і рейтингу

  1. 1 Перейдіть на сторінку завантаження Редактора збережень (Save Editor). Відкрийте в браузері сторінку завантаження на MediaFire.
  2. 2 Натисніть на зелену кнопку завантаження на сторінці. Скачайте на комп'ютер архів з ім'ям nfsmw_save_editor.rar.
  3. 3 Вийміть файл SaveEditor. Клацніть правою кнопкою миші по файлу nfsmw_save_editor.rar і ​​оберіть "Витягти в поточну папку».
  4. 4 Мишкою перетягніть файл SaveEditor.exe на робочий стіл.
  5. 5 Запустіть SaveEditor.exe подвійним клацанням миші. В поле «alias» (псевдонім) має відображатися ваше ім'я профілю в NFSMW 2005.
    • Якщо файли збережень (файли, в яких зберігаються ваші досягнення в грі) знаходяться не в папці за умовчанням, вкажіть шлях до них в поле «Folder containing saved profiles» (Папка зі збереженими профілями) і натисніть «Update» (Оновити).
  6. 6 Введіть значення для готівки і рейтингу. Для цього використовуйте поля «Money» (Готівка) і «Bounty» (Рейтинг) відповідно. Введіть будь-яке число, яке захочете.
  7. 7 Натисніть на «Save» (Зберегти), щоб змінити кількість готівки і рейтингу в Need for Speed ​​Most Wanted на зазначені значення.

Метод 2 з 2: Отримання необмеженого рейтингу в результаті бага

  1. 1 Запустіть режим «Кар'єра». У головному меню гри натисніть Enter, щоб вибрати перший пункт меню, який називається «Кар'єра».
  2. 2 Відкрийте меню «Гараж». В меню «Кар'єра» натисніть Enter, щоб вибрати перший пункт меню «Продовжити кар'єру». Відкриється меню «Гараж».
  3. 3 Відновіть гру в режимі вільного пересування. В меню «Гараж» виберіть пункт «В місто». Ви потрапите на вулиці Рокпорті, вигаданого міста, де розгортаються події гри.
  4. 4 Прокатаєтеся вулицями. За допомогою кнопок зі вгору для прискорення, клавішу вниз для гальмування, клавіші вліво і вправо для повороту вліво і вправо.
  5. 5 Примусьте поліцейських погнатися за вами. Для цього зробіть наступне:
    • протараньте поліцейські машини;
    • протараньте цивільні машини;
    • превисьте швидкість;
    • прокотитеся по зустрічній смузі;
    • збивайте покажчики і рекламні щити на узбіччі.
  6. 6 Відправляйтеся на автовокзал в Грейпойнте, як тільки поліцейські сядуть вам на хвіст. Грейпойнт знаходиться в самому центрі Рокпорті (натисніть М на клавіатурі, щоб відкрити карту).
  7. 7 Розбийте вікно автостанції. Ви побачите рампу, що веде на виступ.
  8. 8 Проїдьтеся до вершини виступу і зупиніться. Копи не зможуть заїхати на виступ. Так ви зможете набрати необмежений рейтинг, оскільки копи продовжать безуспішно намагатися вас зловити.