Як отримати Шедін

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як отримати Шедін - Суспільство
Як отримати Шедін - Суспільство

Зміст

Шедін - це загадковий покемон, який нерухомо плаває в повітрі з німбом над головою. У нього всього 1 очко здоров'я, але в нього не можна потрапити більшістю здібностей в грі. Щоб отримати Шедін, потрібно зловити Нінкаду і виконати інші умови. Шедін може стати сильним і несподіваним доповненням для вашої команди.

кроки

  1. 1 Піймати Нінкаду. Якщо ви виконаєте всі необхідні умови, то Шедін з'явиться, коли Нінкада еволюціонує в Нінджаска. Залежно від версії гри, Шедін можна зловити в наступних локаціях:
    • Ruby, Sapphire і Emerald - Нінкаду можна знайти в траві на Маршруті 116.
    • FireRed і LeafGreen - Нінкаду можна отримати лише за допомогою обміну.
    • Diamond, Pearl і Platinum - Знайти Нінкаду можна в лісі Етерна, але для цього вам знадобиться покерадар.
    • HeartGold і SoulSilver - Отримати Нінкаду можна в якості призу за змагання з упіймання жуків в Національному парку, яке проходить в четвер і суботу.
    • Black, White, B2, W2 - Нінкаду можна отримати лише за допомогою обміну.
    • X і Y - Нінкаду можна знайти в траві на Маршруті 6. Її також можна знайти на сафарі земляного типу.
    • Omega Ruby і Alpha Sapphire - Нінкаду можна знайти в траві на Маршруті 116.
  2. 2 Залиште вільне місце в своїй групі. Коли Нінкада еволюціонує, ви зможете отримати Шедін тільки якщо у вашій групі буде вільне місце. Це означає, що, включаючи Нінкаду, у вашій групі повинно бути 5 і менше покемонів.
  3. 3 Прихопіть запасний покебол (лише для деяких версій гри). У деяких версіях гри в вашому інвентарі повинен знаходитися один зайвий покебол. Це повинен бути звичайний покебол, а не особливий, ніби ультрабола.
    • В іграх Diamond, Pearl і Platinum мати зайвий покебол не обов'язково, але в інших версіях гри ця вимога є необхідним.
    • Так як в іграх Diamond, Pearl і Platinum немає вимоги щодо покеболу, Шедін скопіює покебол, в який ви зловили Нінкаду. Це єдиний спосіб отримати Нінкаду в особливому покеболе.
  4. 4 Прокачайте Нінкаду хоча б до 20 рівня. Це перший рівень, на якому Нінкада спробує еволюціонувати в Нінджаска. Переконайтеся, що ви виконали вимогу щодо кількості покемонів і запасному покеболу, перш ніж дозволити Нінкаде еволюціонувати. В іншому випадку Шедін ви не отримаєте. Прокачати Нінкаду можна в битвах або використавши Рідкісні цукерки.
    • Якщо ви не дасте Нінкаде еволюціонувати, то зможете і далі тренувати обох покемонів, адже після еволюції Нінкади Шедін успадкує від нього всі можливості і характеристики. Щоб перервати еволюцію, ви повинні затиснути кнопку В під час анімації еволюції. Наприклад, не давши Нінкаде еволюціонувати аж до 50 рівня, ви тим самим отримаєте Шедін 50 рівня. При цьому у Шедін будуть всі можливості, які є у Нінкади.
  5. 5 Дозвольте Нінкаде еволюціонувати, щоб отримати Шедін. Якщо ви виконали всі необхідні вимоги, тоді Шедін з'явиться у вашій групі. Ви не отримаєте жодного повідомлення про те, що отримали цього покемона.
    • Так як Шедін з'являється з Нінкади, сяюча Нінкада дасть вам сяючу Шедін. Шедін також успадкує всі можливості і характеристики Нінкади.
    • У Шедін всього 1 здоров'я, але вона невразлива до більшості навичок. Завдяки здатності «Чудо-Захист» в Шедін можуть потрапити тільки здібності, до яких у Шедін є слабкість. До них відносяться здатності таких стихій, як вогонь, політ, привид і тьма. Шедін досить сильна. Якщо навчити її здатності «Швидкий кіготь», ви зможете атакувати першим і не дати своєму супротивнику скористатися вашою слабкістю.