Як отримати здатність «Політ» в грі Pokemon Fire Red

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як отримати здатність «Політ» в грі Pokemon Fire Red - Суспільство
Як отримати здатність «Політ» в грі Pokemon Fire Red - Суспільство

Зміст

Політ - це дуже корисна здатність в іграх про покемонів. З її допомогою ви можете швидко переміститися в будь-яке місто або локацію, в якій ви вже були. Це заощадить вам багато часу, коли під час подорожі за старими локаціях, вам знадобиться повернутися в місто. У грі Fire Red здатність «Політ» є прихованою, і для її активації вам знадобиться здатність «Cut» (Різати).

кроки

  1. 1 Потрапте в місто Целадон. Це один з найбільших міст в грі, і потрапити в нього ви зможете тільки після того, як здолаєте чемпіона залу Вермиллион. Для того щоб потрапити в Целадон, вам необхідно пройти підземним шляхом на Маршруті 8 і обійти місто Саффрон, який в даний момент закритий.
  2. 2 Вийдіть з Целадона на заході, щоб потрапити на Маршрут 16. Поки ви не здобудете покефлейту, цей маршрут буде закритий Снорлаксом.
  3. 3 Застосуйте здатність «Різати» на дереві прямо над вами. Коли ви ввійдете на Маршрут 16 і перед тим, як дійти до Снорлакса, ви побачите дерево.
    • Якщо у вас ще немає можливості «Різати», отримаєте її у капітана корабля С.С. Анна, який пришвартований в доці міста Вермиллион. Щоб потрапити на борт, вам знадобиться квиток, який ви отримаєте після того, як допоможете Біллу.Для того щоб потрапити в зал міста Вермиллион, здатність «Різати» є необхідною.
  4. 4 Продовжуйте йти на захід і пройдіть через прохідну. Увійдіть в невеликий будинок на захід від прохідної.
  5. 5 Поговоріть з дівчинкою. Вона дасть вам здатність HM02 "Fly" (політ).
  6. 6 Відкрийте сумку і перейдіть в розділ «Key Items» (Важливі предмети). Натисніть на «TM Case», а потім виберіть зі списку «FLY». Натисніть в меню на кнопку «Use» (Застосувати).
  7. 7 Навчіть польоту одного з ваших покемонів. Виберіть зі своєї групи покемона, якого ви хочете навчити здатністю «Політ». Покемон повинен бути літаючого типу, а поруч з ним повинні бути напис «ABLE!». Навчити польотом ви можете лише того покемона, який зараз знаходиться у вашій групі.
    • Здатність «Політ» займе один з слотів під здатності, так що виберіть такого покемона, у якого є здатність, яка вам більше не потрібна.
    • Для того щоб застосувати здатність «Політ», покемон з цією здатністю повинен знаходитися у вашій групі. Навчіть польотом корисного покемона, якого ви часто носите з собою.
  8. 8 Використовуйте здатність «Політ», щоб швидко переміщатися між містами і локаціями. Здатність «Політ» дозволить вам швидко переміститися в будь-яке місто або локацію, в якій ви вже були. Застосувавши здатність «Політ», ви побачите карту, на якій ви зможете вибрати будь-яке місто або локацію, де ви вже були.
    • Ви не можете скористатися цією здатністю, щоб потрапити в місця, де ви ще не були.