Як користуватися магнітними накладними віями

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
МАГНИТНЫЕ РЕСНИЦЫ И ПОДВОДКА, КАК ИХ НОСИТЬ?
Відеоролик: МАГНИТНЫЕ РЕСНИЦЫ И ПОДВОДКА, КАК ИХ НОСИТЬ?

Зміст

Магнітні вії кріпляться легше, ніж накладні вії на клею. Вони складаються з верхньої і нижньої половинок, на яких є маленькі магніти. Все, що потрібно, - затиснути рідні вії між двома половинками магнітних вій, і магніти притягнуться один до одного. Можна носити магнітні вії і з макіяжем, але для макіяжу очей варто використовувати тільки ті кошти, які не зашкодять накладні вії.

кроки

Частина 1 з 3: Наносимо звичайний макіяж

  1. 1 Спочатку нанесіть всі інші засоби для макіяжу. Це особливо важливо, якщо раніше ви ніколи не використовували магнітні накладні вії, оскільки в перший раз ви напевно будете надягати їх менш витончено і вміло. Спочатку нанесіть весь макіяж і тільки після цього кріпите магнітні вії. В іншому випадку накладними віями можна змастити незакінчений макіяж.
  2. 2 Нанесіть туш на рідні вії у внутрішніх куточках очі. Магнітні накладні вії накладаються тільки на зовнішні куточки очей. Нанесіть туш на вії у внутрішніх куточках перед тим, як надіти накладні вії. Таким чином очі будуть виглядати гармонійно.
    • Віддавайте перевагу туші з невеликою кистю. Так буде легше нафарбувати тільки невелику частину вій.
  3. 3 Використовуйте олівець для очей. Рідка підводка для очей зазвичай липне до накладних вій.Це може зменшити термін служби вій. Якщо ви використовуєте підводку, то віддайте перевагу олівця для очей, якщо носите магнітні накладні вії.
    • В цілому, якщо у вас накладні вії, то в області очей не варто використовувати будь-які рідкі засоби для макіяжу.
  4. 4 Не наносіть туш на магнітні вії. Будете обережні, щоб не нанести туш на накладні вії. Накладні вії довше прослужать, якщо тримати їх в чистоті. Пам'ятайте, що туш потрібно наносити до того, як ви будете використовувати накладні вії.

Частина 2 з 3: Надіваємо магнітні накладні вії

  1. 1 Покладіть серветку з мікрофібри перед собою. Кожен раз, коли ви одягаєте вії, кладіть перед собою серветку з мікрофібри, а на неї - магнітні накладні вії. Якщо ви випадково упустите вії в процесі закріплення, то їх буде простіше знайти, якщо вони впадуть на серветку.
  2. 2 Помістіть верхню половинку поверх рідних вій. Верхня половинка відзначена точкою або інший маркуванням. Ознайомтеся з інструкцією до ваших вій, щоб дізнатися, як промаркована верхня половинка. Візьміть верхню частину і помістіть її прямо над рідними віями, поруч із зовнішнім краєм ока. Постарайтеся, щоб накладні вії «встали» якомога ближче до лінії росту ваших вій.
  3. 3 Закріпіть нижню половинку. Нижня половинка промаркована точкою іншого кольору. Використовуйте великий і вказівний пальці, щоб захопити нижню половинку накладних вій. Помістіть її прямо під верхньою половинкою. Магніти притягнуться один до одного.
  4. 4 Зніміть вії. Якщо ви хочете зняти вії, акуратно захопіть їх великим і вказівним пальцями. М'яко потріть їх пальцями, поки магніти не розчепити. Потім обережно розтягніть половинки в різні боки і зніміть з рідних вій.
    • Магнітні вії можна використовувати багаторазово, перш ніж їх доведеться замінити. Після зняття зберігайте вії в оригінальній упаковці. Покладіть коробку в безпечне місце, щоб уберегти її від пошкоджень.

Частина 3 з 3: Уникаємо поширених помилок

  1. 1 Мийте руки перед використанням накладних вій. Кожен раз мийте руки перед тим, як доторкнутися до очей і вік. Змочіть руки чистою водою, намильте їх і мийте протягом 20 секунд, а потім сполосніть. Висушіть руки чистим рушником.
  2. 2 Дайте макіяжу висохнути перед одяганням накладних вій. Може знадобитися кілька торкань, щоб правильно закріпити вії. Тому макіяж очей повинен висохнути перед тим, як ви надягнете вії. Мінімальний макіяж очей - хороша ідея на час, поки ви не звикнете до накладних вій.
  3. 3 Практикуйтеся будинку перед тим, як надіти накладні вії на вихід. Звикання до магнітні віям може зайняти деякий час. Попрактикуйтесь перед використанням вій поза домом - велика ймовірність, що на початкових порах вони будуть виглядати дивно.