Як знайти багатого чоловіка

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как отличить богатого мужчину от бедного // Как найти богатого мужчину!
Відеоролик: Как отличить богатого мужчину от бедного // Как найти богатого мужчину!

Зміст

Зустріти багатого чоловіка - мрія багатьох жінок, тому вам потрібно стати особливою і неповторною, збільшивши свої шанси на успіх, а для цього необхідно зрозуміти, який він - заможний чоловік. Виходячи з цього, при необхідності ви повинні бути готові внести зміни в свій спосіб життя і зовнішній вигляд, щоб позиціонувати себе найкращим чином.У даній статті ми розглянемо ці питання, а також кращі місця, де можна знайти багатих чоловіків, і те, чому ви повинні навчитися, - і тоді в момент реальної зустрічі з потрібною людиною ви будете готові справити враження!

кроки

Частина 1 з 3: Життя багатія

  1. 1 Помітили, наскільки їх стало більше? Хоча багатство - поняття відносне, багато хто пов'язує його з тим, щоб бути «мільйонером». Якщо вже на те пішло, точна кількість неодружених чоловіків-мільйонерів в США, так і в решті світу, не так-то легко визначити. Однак ясно, що загальне число мільйонерів зростає. Фактично в США в однієї з 13 сімей (в будь-якому складі) активи складають як мінімум 1 мільйон доларів, а в однієї зі ста - щонайменше 25 мільйонів доларів. Якщо говорити про Росію, загальне число людей, які мають активами вартістю в 1 мільйон доларів і більше, за підсумками 2017 року склало 189,5 тисяч. До слова, за загальною кількістю мільйонерів Росія поки як і раніше займає 15-е місце в світі.
    • Як же вони роблять гроші? По різному. Супербагаті люди, як правило, ведуть бізнес, працюючи з хедж-фондами і в інших фінансових та інвестиційних областях.
    • Все більше людей заробляє величезні гроші, займаючись підприємництвом в сфері інтернету і високих технологій. Також сюди відносяться операції з нерухомістю, ЗМІ, спорт і розваги, нафта і газ, а також інша комерційна діяльність, яка незмінно прибуткова і приваблива для вкладень.
    • Також безліч людей добре заробляють в області медицини, стоматології, юриспруденції, машинобудування, ну і, звичайно, працюючи на посаді генерального директора.
  2. 2 Придивіться, хто ж вони? В основному, працюють вони приблизно по 60-80 годин на тиждень і самі досягли успіху в житті. Вони добре вчилися в школі, зважували всі ризики, будували довгострокові плани. Заможні люди дуже енергійні, далекоглядні і виключно впевнені в собі. Багато з них живуть на подив скромно, вони життєрадісні, не вважають себе найрозумнішими, у всякому разі, не з усіх питань. Тому оточують себе людьми, які вміють те, що не вміють вони, таким чином допомагаючи їм виконати задумане.
    • Однак їх самовпевненість часто виражається в егоїстичному поведінці, і часто багатії мало співчувають іншим людям. Нерідко вони ведуть себе так, ніби їм все повинні.
  3. 3 З'ясуйте, які все-таки жінки їм потрібні. Зрозуміло, що люди всі різні, але є дещо спільне. Їх тягне до підтягнутим, привабливим, добре одягненим жінкам. Їм потрібно, щоб поруч була, так би мовити, «цукерка», яку не соромно вивести в світ, або дама, яка буде впорядковувати його життя, грати роль господині будинку тощо. Але в той же час згідно з соціологічними опитуваннями, близько 90% успішних чоловіків або тих, кого вважають себе успішними, хочуть бачити поруч таку ж розумну і успішну супутницю. Кажуть, що зараз в перевагах стався значний зсув від краси на користь розуму.
    • Дослідження показують, що, коли чоловік досягає високого становища в суспільстві, він швидше вибере собі молоду і прекрасну супутницю. Коли вони більш-менш рівні за соціальним станом, інтелекту, доброта і гарне почуття гумору допомагають їм досягти гармонії.
    • У будь-якому випадку вони, як то кажуть, чують золотошукача за версту; вони зовсім не легковірні. Якби це було так, то багато багачів не стали б тими, ким вони стали.
    • До того ж відповідно до одного з опитувань, 75% багатих людей частіше займаються сексом і у них більше сексуальних партнерів, ніж у тих, у кого не так багато грошей.
  4. 4 Вивчіть, як вони живуть. Заможні люди в основному живуть на узбережжях. Каліфорнія, Флорида і північний схід - популярні місця їх проживання. Багаті ж холостяки не скупчуються в одному місці, і, можливо, ви здивуєтеся тому, де їх можна зустріти. Згідно з опитуванням, проведеним компанією з вивчення ринків, їх можна зустріти в наступній десятці міст: 1) Сан-Франциско і околиці, 2) Анкорідж (Аляска), 3) Вашингтон (округ Колумбія) / Балтимор, 4) Шебойган (Вісконсін), 5 ) Нейплс (Флоріда), 6) Міннеаполіс / Сент-Пол, 7) Рочестер (Міннесота), 8) Бостон, 9) Форт-Волтон-Біч (Флорида) і 10) Даллас.

Частина 2 з 3: Як змінити своє життя і зустріти його

  1. 1 Переїжджайте ближче до місць, де можна зустріти багатіїв. Якщо ви не зможете собі дозволити сверхдорогой район або житло, пошукайте що-небудь не дуже далеко від місць, де обертаються великі гроші. Наблизьтесь до них, наскільки можливо. Або ж зніміть невелику квартирку в самому центрі елітного району. Поступово таким чином, ви будете займатися своїми справами, вигулювати собаку, здійснювати пробіжки, пити каву і тому подібне в безпосередній близькості від об'єкту. Це дасть вам можливість влитися в місцеву культуру і познайомитися з людьми.
    • Таким чином у вас з'явиться можливість відчути себе більш вільно серед багатих людей і звернути на себе увагу без жодних (додаткових) витрат.
    • Якщо переїзд вам не по кишені, просто почніть купувати продукти в більш дорогих магазинах неподалік. Поїдьте в парк в елітному районі, щоб зробити там пробіжку, і так далі.
  2. 2 Необхідно виглядати відповідно. Якщо ви хочете бути багатою, вам потрібно виглядати багато. Якщо ваш образ не відповідає играемой ролі, справа не піде. Ви повинні виглядати сексуально, але не переходите межу, а то вийде вульгарно. Сексуальний, але витончений образ - ось те, що треба. Його можна створити за допомогою декількох класичних предметів гардероба, які можна носити з іншими речами. Доглянете їх в комісійних магазинах і в інтернеті на таких сайтах, як eBay. Також можна купити по оголошенню одну-дві дизайнерських сумочки, придатних до всіх нарядам.
    • Аксесуари, такі як ювелірні прикраси, так само важливі, і їх легше імітувати. Перли, наприклад, - це класика, і він не обов'язково повинен бути справжнім, а пара сережок-пуссети з циркону геометричної форми і відповідне намисто ніколи не вийдуть з моди, до того ж коштують вони недорого.
    • Дізнавайтеся про дрес-коді на кожному заході, який ви збираєтеся відвідати, і одягайтеся правильно. Якщо ви не цілком упевнені, пам'ятайте, що краще бути трохи більше ошатною, ніж погано одягненою.
    • Не перестарайтеся з макіяжем, не фарбуйте волосся в ненатуральні кольору, так як це порушує класичний образ.
  3. 3 Говоріть про те, про що говорять вони. Навіть якщо ви не вивчали фінанси або політичну економію, вам потрібно добре розбиратися в тому, що обговорюють багаті люди. Оскільки вони часто є великими гравцями в сфері бізнесу і політики, освіжіть свої знання в цих областях, щодня читаючи газети, особливо Harvard Business Review, Forbes, діловий журнал РБК, журнал CNews, а також місцеві політичні та ділові публікації.
    • Якщо ви не знайомі з термінами, концепціями і історичним контекстом, загляньте в інтернет.
    • Коли жінка здатна підтримати розумну бесіду, це вигідно відрізняє її від інших, а цих «інших» буває багато.
    • Також слід приділити час вивченню захоплень багатих людей, таких як скачки, яхти, мистецтво, коштовності, висока кухня різних країн, розкішні автомобілі і так далі.
  4. 4 Ведіть себе так, ніби гроші для вас не мають значення. Найкращий спосіб «отримати відставку» - це почати розпитувати чоловіка про розмір його банківського рахунку, адже так у вас відразу побачать мисливця за грошима. Другий надежнейший спосіб провалитися - запитати, скільки коштують ті чи інші його речі. Третє місце належить питанню про те, скільки коштує те, що він вам подарував. Уникайте розмов на такі теми в суспільстві ... кого б то не було.
    • Крім того, будьте обачні і не розпитуйте знайомих про заможності чоловіка, оскільки він може досить швидко дізналися про ваш цікавості.

Частина 3 з 3: Знайомство з чоловіком на його території

  1. 1 Знайдіть роботу в підходящої галузі. З огляду на, що успішні чоловіки працюють по 60-80 годин на тиждень, з ними можна познайомитися, працюючи разом, поруч або під їх керівництвом. Ще краще, якщо у вас є ступінь МБА - вона дає вам шанс отримати місце в галузях, де працюють успішні чоловіки.Як варіант, розгляньте сфери докладання зусиль там, де вони витрачають гроші, наприклад, продаж предметів мистецтва, антикваріату, розкішних автомобілів, літаків, будинків і яхт.
    • Також подумайте про таких сферах, як дизайн інтер'єрів, персональні тренінги, архітектура, догляд за чим би то не було, робота в благодійних організаціях, а також в кантрі-клубах - одним словом, це повинно бути щось, що відкриє вам доступ до великій кількості багатих людей.
    • Однак уникайте такої роботи, на якій вам доведеться носити уніформу, оскільки це може створити психологічний бар'єр між вами і чоловіком вашої мрії.
  2. 2 Відвідуйте благодійні заходи. Благодійні бали, негласні аукціони, турніри з гольфу, матчі поло і все ті, в яких задіяні культурні або медичні установи, - це прекрасні місця, де можна зустріти багатьох людей. Найчастіше чим менше про захід кажуть, тим багатше його спонсори, так як жахливо багаті люди часто пишаються своєю підтримкою благодійних організацій, про які мало хто чув. Отже, тому, що на такі заходи потрібно мати запрошення або квиток за тисячу доларів або дорожче, потрапити туди можна в якості волонтера, зокрема, збирає пожертви.
    • Так ви отримаєте можливість зазирнути в список гостей, отримати запрошення, а заодно і шанс познайомитися з потрібними людьми.
    • Щоб дізнатися про подібні події, пошукайте в інтернеті інформацію про благодійні установах в вашому місті чи по сусідству.
    • Про найбільших спонсорів різних заходів ви дізнаєтеся з журналу «Філантроп».
  3. 3 Відвідуйте відповідні спортивні заходи. Чоловіки люблять спорт. Зокрема, багаті чоловіки люблять гольф, поло, стрибки, вітрильний спорт, лижі і теніс. Вивчіть правила даних видів спорту. Ознайомтеся зі списком найкращих гравців, найпрестижніших змагань, з місцями їх проведення і з новинами спорту. Додатково запишіться до місцевого тенісний клуб і навчитеся грати в теніс, беріть уроки гри в гольф, веслування і так далі, не тільки для того, щоб покрасуватися перед багатими чоловіками, але і з метою показати, що ви займаєтеся тим же самим, чим і заможні люди.
  4. 4 Проводьте час в першокласних барах і ресторанах. Коли будете вирішувати, куди піти на вечерю з багатим чоловіком, виберіть місце де-небудь в центрі міста, і, оскільки він звик до найкращого, просто вирушайте в самі першокласні місця. Туди, де б вам хотілося побувати. Бари в шикарних готелях і 4-зіркових стейкхаусів, де можна пропустити чарочку до вечері - відмінне місце показати себе. Багатих, але сором'язливих чоловіків шукайте в барах класу «люкс» в елітних кварталах.
    • Не беріть з собою галасливу компанію подруг і ніколи - іншого чоловіка; краще підіть з парою друзів.
  5. 5 Будьте присутніми на відкритті галерей. Багаті люди купують будинки і, як правило, не один, що вимагає в свою чергу прикраси стін картинами. Це означає, що, поряд з відвідуванням громадських заходів, куди їх постійно запрошують, багатії ходять на численні художні виставки, урочисті відкриття та аукціони. Почніть з відвідування безкоштовних заходів (після того як почитаєте книги по мистецтвознавства) і в подальшому придбайте членський квиток любителя музеїв (це недорого, і ви отримаєте доступ до цілого ряду заходів).
  6. 6 Стати волонтером в стратегічно важливому місці. Як на благодійних заходах, так і в багатьох інших місцях потрібні волонтери: у лікарнях, політичних і громадських комерційних організаціях, в музеях і так далі, де у вас буде можливість вступити в прямий контакт із заможними людьми. Наприклад, не варто недооцінювати фінансове становище терапевтів, що працюють в Сполучених Штатах. А лікарі, які спеціалізуються в урології, гастроентерології, інвазивної кардіології та ортопедичної хірургії, отримують в середньому близько 400-500 тисяч доларів на рік. Головні лікарі заробляють понад мільйон в рік.На жаль, Росія подібними заробітками похвалитися не може.
  7. 7 Зареєструйтеся на сайті знайомств для багатих, підключіть подібний додаток або зверніться до фахівця. Існує кілька сайтів, які обіцяють допомогти багатим людям знайти пару або небагатим - знайти заможного чоловіка. Найпопулярніші в США: MillionaireMatch.com, SeekingMillionaires.com, Onluxy.com і SugarDaddie.com (хоча останній виглядає злегка підозріло, так що на ньому потрібно вести себе обережно). Зверніть увагу і на сайт dateamillionaire.com (внизу можна вибрати російську мову). Також існує безліч «шлюбних посередників для мільйонерів», одного з яких ви можете найняти, щоб він звів вас із заможним чоловіком.
    • Немає гарантії, що шлюбним посереднику сподобається ваша кандидатура, тому працюйте над тим, щоб відповідати всім вимогам і мати шанси на успіх, перш ніж йти цим шляхом.

Поради

  • Коли ви зустрінете потенційного кандидата в чоловіки, не слід думати, що ви повинні тут же вступити з ним у сексуальні відносини. Якщо він дійсно зацікавлений в продовженні знайомства, він не стане тиснути на вас, і йому захочеться робити разом з вами не тільки це. Правда в тому, що чоловікові швидше захочеться продовження, якщо ви не будете поспішати з сексом.
  • Дружите з жінками - молодими і старими - з вищого суспільства, якщо є така можливість. Вони можуть допомогти вам познайомитися з багатим чоловіком, а можуть і перешкодити цьому, так що краще бути друзями.
  • Чи не видавайте себе за ту, ким ви не є, і не брешіть. Це негарно і все одно розкриється при тривалих відносинах.
  • Зупиніть вибір на людині, з яким у вас схожі інтереси. Ніяке багатство не скрасить нудьгу у відносинах.