Як користуватися додатком Тіндер

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Обзор мессенджера Tinder (RU)
Відеоролик: Обзор мессенджера Tinder (RU)

Зміст

Tinder - це популярне онлайн-додаток, що дозволяє знайти собі романтичну пару відповідно до заданих параметрів пошуку і геолокації. Для початку роботи з програмою в першу чергу вам необхідно завантажити додаток і створити обліковий запис. Tinder працює за принципом "взаімолайков", ви просто перегортаєте профілі кандидатів і натискаєте позначку "мені подобається", якщо претендент викликав у вас інтерес. У разі, якщо людина, яку ви вибрали, теж відчуває симпатію, вас зводять. Програма автоматично створює пару, і ви можете починати спілкуватися безпосередньо в додатку. Після ознайомлення з Tinder і його налаштуваннями миттєві романтичні знайомства вам забезпечені!

кроки

Метод 1 з 4: Створення аккаунта

  1. 1 Скачайте додаток. Ви можете завантажити додаток Tinder на IPhone в App Store, або на Android Google Play Store
  2. 2 Відкрийте Tinder. Ця програма з білим полум'ям на іконці.
  3. 3 натисніть УВІЙТИ ЧЕРЕЗ FACEBOOK. Ця блакитна кнопка розташована внизу екрана.
    • Вам знадобиться мобільний додаток Facebook і робочий аккаунт цієї соціальної мережі, щоб створити обліковий запис Tinder.
  4. 4 натисніть OK коли це вікно з'явиться. Даний крок відкриє доступ програмі Tinder до ваших даних Facebook.
    • Якщо ваш логін і пароль не введено на вашому телефоні, то спочатку відкриється вікно Facebook, де необхідно буде ввести цю інформацію.
  5. 5 натисніть дозволити. Таким чином, ви включите функцію геолокації для цього додатка.
    • Для початку роботи з Tinder служби геолокації повинні бути включені.
  6. 6 Виберіть, чи хочете ви отримувати повідомлення і натисніть "Я бажаю отримувати повідомлення" або "Не зараз". По завершенні всіх кроків аккаунт Tinder буде створений, грунтуючись на ваших даних Facebook.

Метод 2 з 4: Знайомство з інтерфейсом Tinder

  1. 1 Ознайомтеся зі сторінкою програми. Ви побачите фото посередині екрану - це сторінка іншого користувача Tinder, який знаходиться поблизу.
  2. 2 Вивчіть кнопки внизу екрану. Вони дозволять вам спілкуватися з іншими людьми в додатку. Зліва направо ці кнопки виконують такі функції:
    • Перемотка - Натискання цієї жовтої кнопки поверне вас на сторінку попереднього користувача. Для розблокування цієї функції необхідно купити версію Tinder Плюс.
    • Не цікаво - Натисніть "Х", якщо вам не сподобався користувач. Ви також можете змахнути наліво для цього ж дії.
    • Boost - кнопка з фіолетовим полум'ям дозволяє збільшити оглядовість вашого профілю на 30 хвилин. Ви можете безкоштовно скористатися цією функцією один раз на місяць.
    • подобається - зелена іконка у вигляді серця лайкать користувача і якщо претендент також поставив вам позначку "подобається", то програма автоматично створює пару між вами.
    • супер лайк - відмітка сигналізує партнеру, що ви поставили йому лайк. Вам надані 3 "супер лайка" в місяць. Для цього ж дії можна також змахнути вгору профіль користувача.
  3. 3 Перевірте ваші особисті повідомлення. Натисніть на іконку у вигляді діалогового хмари в правому верхньому куті екрану, тоді відкриються всі переписки з вашими парами.
  4. 4 Увімкніть функцію "Активувати знахідки". Якщо в налаштуваннях свого профілю ви відключили функцію "показувати мене в Tinder", вас ніхто не побачить і ви не зможете шукати нових людей. Щоб знову активувати знахідки (пошук пари), потрібно натиснути на іконку у вигляді полум'я в самому центрі вгорі, а потім торкнутися відповідної кнопки.
  5. 5 Натисніть на іконку вашого профілю. Значок у вигляді силуету людини в лівому верхньому кутку екрану відкриває ваш профіль і дозволяє змінити налаштування облікового запису.

Метод 3 з 4: Установка налаштувань

  1. 1 натисніть НАЛАШТУВАННЯ. Іконка в вигляді шестерінки на головній сторінці профілю відкриває для користувача настройки Tinder.
  2. 2 "Налаштування знахідок". У цьому розділі можна вибрати цікавлять вас параметри пошуку потенційних коханих.
    • Поточне місце (iPhone, Android): Змінить поточне місце розташування.
    • Максимальна відстань (iPhone, Android):тут можна збільшити або зменшити радіус пошуку пар.
    • Пол (iPhone), Показувати (Android): оберіть вас підлогу. На даний момент в додатку є 3 опції: "Жінки", "Чоловіки" і "Жінки і чоловіки".
    • Віковий діапазон (iPhone, Android): збільште або знизьте максимальний і мінімальний порогової вік.
  3. 3 Встановіть інші настройки. Ви можете відредагувати налаштування повідомлень, вивчити політику конфіденційності додатка або вийти зі свого облікового запису Tinder в цьому меню.
  4. 4 натисніть Готово (IPhone) або (Android). Ці кнопки знаходяться на самому верху сторінки налаштувань. Цей крок поверне вас назад на сторінку профілю.
  5. 5 натисніть . Справа внизу сторінки профілю.
  6. 6 Виберіть зображення нагорі сторінки редагування. Тут ви можете:
    • Натиснути і вибрати фото для заставки профілю, яка відображається першою.
    • натиснути x праворуч внизу екрану, щоб видалити фото з програми Tinder.
    • натиснути + праворуч внизу у іконки фотоплівки для додавання фото з вашого телефону або сторінки Facebook.
    • Ви також можете скористатися функцією розумні фото, Яка автоматично вибирає кращу фотографію вашого профілю та показує її в першу чергу.
  7. 7 Заповніть розділ "інформація про". Це можна зробити в поле "Про себе".
    • Вам доступно 500 символів.
  8. 8 Редагуйте інформацію профілю. Ви можете додати:
    • Поточна робота - виберіть вашу сферу діяльності.
    • школа - виберіть школу з бази Facebook або пропустіть цей рядок.
    • музика - поділіться вашої улюбленою піснею.
    • Стать - вкажіть ваш пол.
  9. 9 натисніть Готово (IPhone) or (Android) нагорі екрану.
    • Натисніть на стрілку праворуч нагорі екрану, щоб повернутися на сторінку профілю.
  10. 10 Іконка з полум'ям. Ця кнопка розташована посередині екрану нагорі і відкриває сторінку, де ви можете вибирати претендентів на ваше серце.

Метод 4 з 4: Завантаження профілів

  1. 1 Змахніть вправо. Щоб поставити лайк користувачеві, натисніть на зелене серце або смахніте сторінку вправо - це означає, що вам сподобався профіль користувача, і ви б хотіли отримати пару з цим претендентом.
  2. 2 Змахніть вліво. І, натиснувши на кнопку "Х", ви пропускаєте користувача. Ця людина більше не з'явиться у вашій Tinder стрічці.
  3. 3 Чекайте свою пару. Якщо ви поставили позначку "мені подобається" і користувач також лайкнув вас, пара автоматично створюється програмою. Ви отримуєте повідомлення і даний кандидат з'явиться в розділі листувань.
  4. 4 Натисніть на іконку у вигляді діалогового хмари. Вона знаходиться в правому верхньому куті екрану.
  5. 5 Заповніть ім'я вашого партнера. Нагорі екрану розташований пошук серед створених пар, на випадок, якщо ви хочете продовжити розмову з певним користувачем.
  6. 6 Надішліть рішуче перше повідомлення. Якщо ви хочете почати спілкування з людиною, ваше перше повідомлення повинно бути доброзичливим і зрозумілим, а не лякає і неприємним.
    • Уникайте стандартних повідомлень, на зразок: "Привіт". Замість цього поцікавтеся: "Як пройшов твій день?"
    • Постарайтеся почати переписку з несподіваного і креативного повідомлення - так передбачуваний партнер точно зверне на вас увагу.
  7. 7 Будьте уважним. Часом під час спілкування легко забути, що спілкуєшся з таким же людиною по іншу сторону світової мережі інтернету. Не забувайте залишатися позитивним, добрим і поважати вашого партнера.

Поради

  • Не використовуйте Tinder під час відпочинку або закордонних поїздок, оскільки це збиває налаштування геолокації додатки. Через кілька днів після поїздки програма буде як і раніше використовувати колишнє місце розташування.

попередження

  • Непристойне або образлива поведінка веде до блокування аккаунта Tinder.