Як знизити графіку гри за допомогою 3D Analyze

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
КАК ПОВЫСИТЬ FPS В ИГРАХ?? ДЛЯ СЛАБЫХ КОМПЬЮТЕРОВ и НОУТБУКОВ!
Відеоролик: КАК ПОВЫСИТЬ FPS В ИГРАХ?? ДЛЯ СЛАБЫХ КОМПЬЮТЕРОВ и НОУТБУКОВ!

Зміст

Чи не можете запустити гру на застарілому комп'ютері? Понизьте настройки графіки гри і зможете грати в неї на будь-якому комп'ютері. Програма 3D Analyze дозволить вносити зміни в налаштування автоматично. Вона призначена для застарілих комп'ютерів, які розраховані на запуск настільки ж старих ігор.

кроки

Частина 1 з 3: Установка 3D Analyze

  1. 1 Усвідомте призначення програми 3D Analyze. Ця програма працює зі старими іграми і відеокартами (які були випущені до 2003 року). За допомогою 3D Analyze можна знизити якість графіки гри, щоб запустити її, а також емулювати деякі функції DirectX, які не підтримуються відеокартою. Майте на увазі, що ця програма не працює з відеокартами, виробленими компаніями Nvidia і AMD / ATI; вона сумісна з відеокартами 3DFX, Voodoo, PowerVR і ATI (випущеними до 2003 року).
  2. 2 Скачайте і встановіть 3D Analyze. Цю програму можна безкоштовно завантажити на цьому сайті. Щоб встановити програму, витягніть файли в папку, яку можна легко знайти, наприклад, в папку «» Документи »або на робочий стіл.
  3. 3 Запустіть 3D Analyze. Відкриється вікно з безліччю опцій, за допомогою яких можна змінити ігрові налаштування до запуску гри.
  4. 4 Виділіть виконуваний файл потрібної гри. Натисніть «Вибрати» і знайдіть EXE-файл потрібної гри. У більшості випадків виконуваний файл зберігається в ігровій папці папки «Program Files».

Частина 2 з 3: Зміна налаштувань

  1. 1 Змініть настройки графіки в розділі «Швидкодія». В цьому розділі безліч опцій. Вимкнення тієї чи іншої опції може не тільки збільшити продуктивність гри, але і привести до різних збоїв. Якщо гра не сумісна з певними функціями, шанси її нестабільної роботи зростають.
    • Пам'ятайте, що краще застосовувати 3D Analyze до ігор, випущених на початку 2000-х років і раніше. Ця програма не зробить ефекту на нові ігри - швидше за все, з 3D Analyze вони взагалі не будуть запускатися.
    • Щоб поміняти налаштування графіки ігор для Windows, скористайтеся розділом «Параметри DirectX 8.1 / 9.0». А настройки старих ігор змінюються в розділі «Параметри OpenGL».
  2. 2 Щоб збільшити продуктивність гри, вимкніть текстури. Для цього поставте прапорець у опції "Відключити текстури». В цьому випадку картинка, яка відображається на екрані, буде дуже непривабливою, тому що текстури є одним з основних елементів тривимірної графіки. Після відключення текстур кожен ігровий елемент стане плоским, але це призведе до максимального збільшення продуктивності гри.
    • Якщо потрібно, щоб функція текстури, але бажаєте підвищити продуктивність гри, поставте прапорець у опції «Активувати малі текстури (32х32)». Це призведе до завантаження основних текстур, але їх розмір буде менше звичайного.
  3. 3 Вимкніть динамічне освітлення, щоб збільшити продуктивність гри. Динамічне освітлення робить ігровий світ більш реалістичним, але воно сильно впливає на продуктивність гри. При відключенні динамічного освітлення можна запустити нову гру на застарілому комп'ютері. Але цей спосіб може не працювати з деякими іграми.
  4. 4 Спробуйте запустити гру. Змінивши деякі настройки графіки, спробуйте запустити гру; для цього натисніть «Запустити». Якщо гра не запускається або вилітає, відкрийте розділ «Швидкодія» програми 3D Analyze і спробуйте змінити інші параметри. Методом проб і помилок знайдіть таку комбінацію включених і виключених опцій, яка підійде для певної гри і комп'ютера.

Частина 3 з 3: Емуляція відеокарти

  1. 1 Усвідомте процес емуляції. Програма 3D Analyze може емулювати функціонал сучасних відеокарт, якого немає у вашій графічної карти. Це досягається за рахунок того, що деякі процеси обробляти не відкритий, а процесором комп'ютера. Скористайтеся емуляцією, якщо у вас дуже старий комп'ютер, і ви хочете пограти в більш сучасну гру.
    • Процес емуляції не надто стійкий, тому не застосуємо до багатьох ігор.
  2. 2 Визначте версію DirectX, яка потрібна для роботи потрібної гри. Існує безліч версій DirectX, причому нові версії не підтримуються старими відеокартами. Потрібна версія DirectХ наводиться в системних вимогах гри.
  3. 3 Налаштуйте параметри, які відповідають потрібної версії DirectX. За допомогою 3D Analyze можна працювати з версією DirectX, яка слідує за версією вашої відеокарти. Наприклад, якщо відеокарта підтримує DirectX 7, можна емулювати DirectX 8, але не 8.1 або 9.
    • DirectX 7: поставте прапорці у опцій «Емулювати HW TnL», «Емулювати рельєфні текстури» і «Емулювати кубічні текстури».
    • DirectX 8: поставте прапорці у опцій «Емулювати інші елементи DX8.1», «Емулювати шейдери пікселів», «Ігнорувати шейдери пікселів версії 1.1».
    • DirectX 8.1: поставте прапорець у опції «Ігнорувати шейдери пікселів версії 1.4».
    • DirectX 9: поставте прапорець у опції «Ігнорувати шейдери пікселів версії 2.0».
  4. 4 Спробуйте запустити гру. Зробіть це, щоб переконатися, що емуляція DirectX дозволяє запустити гру.Якщо відобразилося повідомлення про те, що відеокарта не підтримується, перейдіть до наступного кроку.
  5. 5 Змініть інформацію про відеокарту за допомогою 3D Analyze. При запуску деяких ігор може з'явитися повідомлення про те, що відеокарта не підтримується. У цьому випадку скористайтеся програмою 3D Analyze, щоб змінити таку нормативну інформацію графічної карти так, як ніби на комп'ютері встановлена ​​інша відеокарта.
    • У 3D Analyze знайдіть рядки «ID виробника» і «ID пристрою». Справа знайдіть відеокарту, яка сумісна з потрібною грою; під цією картою відображаються її ідентифікаційні номери - введіть їх в зазначені строки.
    • Щоб повернутися до реальної ідентифікаційної інформації про відеокарту, в обох рядках введіть 0.

попередження

  • Використання програми 3D Analyze може привести до збоїв в роботі ігор. Більш того, ця програма не працює з більшістю сучасних ігор.

Схожі статті

  • Як побудувати ефективну економіку в грі Age of Empires 2
  • Як стати відомим геймером на YouTube
  • Як записати на диск гри для Dreamcast
  • Як побудувати форт в 7 Days to Die
  • Як стати хорошим гонщиком в Asphalt 8
  • Як поширити Нано вірус у важкому режимі гри в Plague Inc.