Як сподобатися родичам чоловіка або дружини

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Рекомендации любовницам: как увести женатого мужчину из семьи? | Психолог Наталья Корнеева
Відеоролик: Рекомендации любовницам: как увести женатого мужчину из семьи? | Психолог Наталья Корнеева

Зміст

Нещодавно вийшли заміж і намагаєтеся налагодити близькі стосунки з родичами своєї другої половинки? А може, протягом декількох років намагаєтеся завоювати любов близьких чоловіка або дружини? Будьте впевнені - це можливо! Перш за все, щоб завоювати любов і повагу родичів, потрібно проявляти турботу по відношенню до чоловіка (-е) і своїм дітям. Крім того, якщо ви хочете мати близькі стосунки з родичами чоловіка або дружини, ставитеся до них доброзичливо і виявляйте цікавість. Нарешті, намагайтеся робити все можливе, щоб бути хорошим зятем або невісткою.

кроки

Метод 1 з 3: Будьте хорошим чоловіком або дружиною і батьком

  1. 1 Ставтеся до чоловіка (-е) з любов'ю і повагою. Кращий спосіб завоювати любов родичів - це бути хорошим чоловіком. Батьки вашого партнера почнуть добре до вас ставитися, якщо будуть бачити, що їх дитина щаслива з вами. Робіть все можливе, щоб підтримувати хороші відносини зі своєю коханою людиною, і ви станете на один крок ближче до того, щоб його родичі полюбили вас.
  2. 2 Зробіть сім'ю своїм пріоритетом. Родичі чоловіка або дружини будуть цінувати вас більше, коли побачать, що ви цінуєте сім'ю. Будьте хорошим батьком і проводите якісне час зі своєю сім'єю, щоб завоювати повагу близьких.
    • Зрештою, все, чого дійсно хочуть родичі вашого партнера - це щоб їх діти і внуки були улюблені і щоб про них добре дбали.
  3. 3 Заохочуйте їх проводити час з вашими дітьми. Якщо ви хочете сподобатися родичам вашого партнера, чи не противитися їх спілкуванню з вашими дітьми. З повагою ставтеся до їх ролі бабусі та дідуся і давайте їм можливість стати частиною життя ваших дітей.
    • Запрошуйте їх на вечірки з нагоди дня народження і церемонії нагородження. Дозволяйте вашим дітям відвідувати їх у вихідні дні або на канікулах.

Метод 2 з 3: Розвивайте відносини

  1. 1 Ставтеся ввічливо до близьких вашого партнера. Чи не поводьтеся байдуже, при цьому чекаючи, що родичі вашої коханої людини будуть ставитися до вас як до близької людини. Показуйте себе з кращого боку. Своїми словами і вчинками ви повинні залучати їх. При зустрічі посміхайтеся і вітайте їх, потискуючи руку або обіймаючи, якщо це прийнято у вашій родині. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Klare Heston, LCSW


    Ліцензований соціальний працівник Клер Хестон - ліцензований незалежний клінічний соціальний працівник з Клівленда, Огайо. Має досвід консультування в освітніх установах і клінічної супервізії, отримала ступінь магістра соціальної роботи в Університеті Співдружності Вірджинії в 1983 році.Також закінчила дворічний курс підвищення кваліфікації в Клівлендської інституті гештальт-терапії і має сертифікації по сімейній терапії, супервізії, медіації та терапії травми.

    Klare Heston, LCSW
    Ліцензований соціальний працівник

    Запасіться терпінням, поки будуєте відносини. Соціальний працівник Клара Хестон радить: «Не чекайте миттєвої любові. Коли дитина виходить заміж або одружується, батьки переживають почуття втрати, тому їм може знадобитися час, щоб прийняти вас в свою сім'ю і почати ставитися до вас краще. Просто будьте собою і дайте їм можливість дізнатися вас краще ».


  2. 2 Цікавтеся їх життям. Скажіть родичам, що ви зацікавлені в розвитку відносин з ними, і їхнє ставлення до вас зміниться в кращу сторону. Цікавтеся їх життям і захопленнями.
    • Задавайте прості питання, які покажуть ваш інтерес, наприклад: «Як урожай?» - або: «Коли ви останній раз були на рибалці? Як улов? » Завдяки таким питанням родичі вашого партнера побачать, що ви цікавитеся ними.
  3. 3 Звертайтеся до них за порадою. Батькам подобається передавати знання своїм дітям. Рідні вашого партнера - не виняток. Проявляйте до них повагу, цінуєте їх за те, що вони мають певними здібностями і навичками. Звертайтеся до них за порадою, коли не знаєте, як вирішити проблему або виконати роботу.
    • Наприклад, якщо ваш тесть побудував хорошу веранду, ви можете попросити його допомогти вам з розміткою на вашій ділянці. Якщо ваша свекруха пече дуже смачні пироги, попросіть її навчити вас готувати яблучний пиріг.
  4. 4 Просіть їх розповідати історії. Щоб показати свій інтерес, ви можете просити родичів коханої людини розповідати історії, пов'язані з вихованням або дитинством вашого чоловіка або дружини. Душевні або смішні історії допоможуть вам встановити міцний зв'язок з родичами вашого партнера.
    • Наприклад, можна сказати: «Оля швидко і впевнено приймає рішення. Вона була і в дитинстві такий? »
  5. 5 Запам'ятовуйте маленькі деталі. Звертайте увагу на невеликі деталі. Це допоможе вам показати свою зацікавленість. Родичі неодмінно побачать ваш інтерес, і це буде сприяти розвитку теплих відносин між вами.
    • Наприклад, якщо ви збираєтеся запросити родичів чоловіка або дружини на вечерю, купите вино, яке їм подобається. Якщо ваш свекор захистив свій проект на роботі, при зустрічі з ним дізнайтеся, як все пройшло.
  6. 6 Даруйте подарунки. Ще один спосіб зблизитися з родичами коханої людини - це дарувати їм подарунки. Йдучи в гості, купите улюблені квіти мами вашого партнера або квитки на спортивний захід для батька вашого коханої людини.
    • Не перестарайтеся з подарунками, так як родичі можуть сприйняти це як нещирий жест з вашого боку або у них може виникнути відчуття, що ви намагаєтеся «купити» їх любов. Однак подарунки - це хороший спосіб показати свою зацікавленість і турботу.

Метод 3 з 3: Ведіть себе правильно, стикаючись з розбіжностями

  1. 1 Поважайте сімейні традиції. Походження вашого чоловіка або дружини, можливо, відрізняється від вашого, тому ви можете не до кінця розуміти сімейні традиції, прийняті в його або її сім'ї. Навіть якщо ви не розумієте або не згодні з їх переконаннями, ви все одно повинні проявляти повагу.
    • Наприклад, якщо в родині вашого партнера прийнято відзначати певний свято, не відмовляйтеся приймати участь в урочистостях, якщо це не суперечить вашим власним переконанням. Якщо такі дії суперечать вашим переконанням, поважайте бажання вашої коханої людини як і раніше брати участь в таких заходах.
    • Сімейні традиції не обмежуються культурою або релігією. У родині вашого чоловіка або дружини може бути прийнято збиратися по неділях на спільний обід або відзначати разом новорічні свята.
  2. 2 Зосереджуйтеся на вирішенні, а не на проблемі. Звичайно, дуже легко загрузнути в суперечці, зосереджуючись на його деталях, однак це тільки віддалить вас один від одного. Замість того, щоб зосереджуватися на проблемі, постарайтеся приділяти увагу її вирішенню.
    • Замість того щоб обговорювати образливі слова і вчинки родичів, подумайте про те, що можна зробити, щоб вирішити проблему.
    • Наприклад, замість того щоб говорити: «Як ви могли сказати моїм дітям, що моя релігія вчить брехні !?» - спробуйте сказати: «Я поважаю ваші релігійні переконання, навіть коли не згоден з ними, і очікую, що ви будете діяти таким чином, особливо в присутності моїх дітей».
    • Якщо ви образили родичів чоловіка або дружини, принесіть вибачення і намагайтеся далі розвивати з ними близькі стосунки.
  3. 3 Докладайте додаткові зусилля, щоб відновити довіру. Якщо ви зробили вчинок, який поставив під загрозу довіру між вами і родичами чоловіка або дружини, покажіть, що ви хочете відновити довіру в ваших стосунках. Пам'ятайте, що ці відносини можуть тривати все життя. Чи не відстороняйтеся від близьких людей чоловіка (дружини) і не зосереджуйтеся на помилках минулого. Це справі не допоможе. Ідіть вперед і робіть все можливе, щоб відновити довіру.
    • Ви можете спробувати відновити довіру, принісши вибачення за свої слова чи вчинки, а також запитавши їх про те, як можна виправити ситуацію. Слідкуйте за своєю поведінкою, не робіть нічого, що може підірвати довіру, і намагайтеся уникати подібних проблем в майбутньому.
  4. 4 Знайдіть спільні інтереси. Будьте готові докласти додаткове зусилля, щоб показати родичам коханої людини, що ви хочете стати частиною їх сім'ї. Чим захоплюються родичі вашого партнера? Якщо їхні інтереси збігаються з вашими, це може стати сполучною містком між вами. Обговорюйте цікаві для вас теми і беріть участь в заходах, пов'язаних з вашими захопленнями.
    • Наприклад, родичі вашого партнера в молодості могли грати в музичній групі. Якщо вам подобається той же жанр музики, ви можете обговорювати це або разом відвідувати концерти. Спробуйте разом співати або писати пісні. Це дуже цікаві заняття.
  5. 5 Будьте собою. Зрештою, кращий спосіб сподобатися родичам чоловіка - це залишатися самим собою. У вас більше шансів завоювати їх любов, якщо ви будете щирі в спілкуванні з ними. Прикладайте зусилля, щоб сподобатися родичам коханої людини, проте заради цього не варто йти на компроміс зі своєю індивідуальністю. Залишайтеся самим собою.

Поради

  • Вам слід встановити рамки і темп розвитку ваших відносин, тому що мало кому сподобається нові настирливі члени сім'ї. Проявляйте ініціативу, якщо хочете розвинути близькі стосунки з ними.
  • Пам'ятайте, це батьки вашої коханої людини, тому не ображайтеся, якщо вони будуть дзвонити йому частіше, ніж вам би того хотілося.