Як зрозуміти, що хлопець має серйозні наміри

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 23 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как понять, на что настроен мужчина в отношении вас  - 3 способа его проверить
Відеоролик: Как понять, на что настроен мужчина в отношении вас - 3 способа его проверить

Зміст

Якщо ви зустрічаєтеся з хлопцем, до якого відчуваєте симпатію або навіть любов, швидше за все, вам цікаво, чи відчуває він те ж саме. Звичайно, він може дарувати вам квіти і постійно дзвонити, але чи бачить він своє майбутнє разом з вами? На щастя, існує декілька ознак, які допоможуть вам визначити, чи має хлопець серйозні наміри. Проаналізуйте його слова, вчинки і історію ваших стосунків, щоб оцінити, як сильно він до вас прив'язаний.

кроки

Метод 1 з 3: Оцініть його слова

  1. 1 Зверніть увагу, як часто він говорить "ми". Відзначайте, як часто він вживає слово "ми" по відношенню до вас двом. Чоловік з серйозними намірами буде вважати себе частиною пари. Він буде часто посилатися на вас і ваші відносини, а також будувати плани з вашою участю.
    • Особливо стежте за тим, як часто він робить це в разі, якщо ви не є частиною бесіди. Наприклад, коли він спілкується по телефону зі своїми друзями.
  2. 2 Враховуйте фразу "Я тебе люблю". Ваш хлопець уже зізнався вам у коханні? Якщо так, швидше за все, у нього до вас сильні почуття. Якщо він часто говорить це, ймовірно, він сильно захоплений відносинами. Крім того, якщо він першим вимовив: "Я тебе люблю", це яскрава ознака серйозності його намірів.
    • Також враховуйте його минуле. Якщо в його родині рідко вимовляли ці слова, швидше за все, він не буде говорити їх часто і вам. Але це не означає, що він вас не любить.
    • Якщо він ще не зізнався в любові, дозвольте йому зробити це тоді, коли він вважатиме за потрібне, щоб бути впевненою в щирості його слів. Не тисніть на нього, якщо він не готовий.
  3. 3 Зверніть увагу, як часто він відкривається перед вами. Якщо чоловік серйозно налаштований по відношенню до свого партнера, він буде часто з ним бути відвертими. Він може ділитися з вами секретами, обговорювати сімейні проблеми або розповідати про стресові ситуації на роботі. Якщо ви відчуваєте, що багато знаєте про свого хлопця і що він відкритий перед вами, швидше за все, ви йому дуже дороги.
  4. 4 Оцініть будь-які розмови про майбутнє. Він говорить про те, що хоче одружитися на вас? Або що хоче з'їхатися або завести дітей з вами? Будь-які згадки з його боку, націлені на майбутнє, можуть вказувати на серйозність його намірів.
    • Подумайте також, не згадував він спільний похід на якусь подію в далекому майбутньому, наприклад, весілля або сімейне свято.
  5. 5 Візьміть до уваги обговорення спільних фінансів. Якщо хлопець обговорює з вами зарплату або залучає вас в прийняття великих фінансових рішень, ймовірно, він бачить ваше спільне майбутнє. Якщо у вас є спільні речі, наприклад, будинок або машина, великі шанси, що ваша ситуація дуже серйозна.
  6. 6 Поговоріть з ним через кілька місяців. Якщо ви дійсно хочете знати про його наміри, просто запитайте! Якщо ви зустрічаєтеся вже три місяці або довше, сядьте разом з ним і запитайте, що він думає про ваші стосунки. Заводите бесіду в приватній обстановці, коли вам обом буде комфортно за часом.
    • Скажіть щось на кшталт: "Мені було дуже добре з тобою ці три місяці і мені цікаво, до чого все йде.Ти хочеш, щоб ми були разом завжди? ".

Метод 2 з 3: Оцініть його вчинки

  1. 1 Подумайте, як часто ви перебуваєте в колі його сім'ї? Ви вже знайомі з його родиною? Особливо з його мамою? Це знак того, що він налаштований серйозно по відношенню до вас. Якщо він регулярно бере вас з собою на сімейні зустрічі і розповідає про вас своїм родичам, це ще одна ознака його любові до вас.
  2. 2 Визначте рівень спілкування з його друзями. Якщо ви знайомі з його близькими друзями, швидше за все, ваш хлопець сильно занурений у ваші стосунки. Також хороший знак, якщо ви чуєте, що він згадує вас під час спілкування з приятелями по телефону.
    • Не хвилюйтеся, якщо він не запрошує вас на чоловічі зустрічі з друзями. Це час для нього і його друзів.
  3. 3 Зверніть увагу, якщо заради вас він робить щось, що йому не подобається. Якщо чоловік налаштований серйозно по відношенню до свого партнера, він буде часто виходити за звичні для себе рамки. Він дивиться з вами ваші улюблені передачі, незважаючи на те, що ненавидить їх? Або він водить вас в суші-бар, хоча сам не їсть цю кухню? Це все ознаки того, що ви небайдужі чоловікові.
  4. 4 Подумайте, як часто він включає вас в свої плани. Він часто бере вас з собою на різні заходи? Ви можете зрозуміти серйозність ваших відносин, якщо хлопець більше не питає, чи погодитеся ви піти з ним на будь-яке велике подія. Значить, він очікує або навіть упевнений в тому, що ви будете з ним. Якщо разом ви проводите більше часу, ніж окремо, ймовірно, у вас все серйозно.
  5. 5 Зверніть увагу, які предмети ви зберігаєте один у одного будинку. Якщо у вас є ящик для одягу, зубна щітка або місце в його шафі, швидше за все, ці відносини для нього багато значать. Не тільки ви повинні міцно влаштуватися у нього вдома, але і ваші речі.
    • Якщо він залишає свої речі у вас вдома, це також ознака того, що ви йому важливі, але це не обов'язково вказує на серйозність його намірів.
  6. 6 Подумайте, як часто він знаходиться поруч, коли ви цього потребуєте. Якщо ваша машина зламалася, чи буде він першою людиною, кому ви зателефонуєте? Якщо помре ваш домашній вихованець, чи прийде хлопець вас втішити? Якщо чоловік ставиться до відносин з усією серйозністю, він часто буде доступним і корисним. Виділіть речі, які він зробив для вас під час відносин.

Метод 3 з 3: Оцініть історію відносин

  1. 1 Згадайте, розлучалися ви в минулому. Якщо ви двоє постійно прийдіть і розходьтеся, швидше за все, ці відносини або не дуже серйозні, або просто не варті витраченого часу. Однак якщо він намагається вирішити проблеми, замість того щоб здаватися, значить, він сильно прив'язаний до вас.
  2. 2 Порахуйте, як довго ви разом. Незважаючи на те, що деякі пари зав'язують міцні відносини вже з першого побачення, це все ж виняток, а не правило. Якщо ви зустрічаєтеся півроку або більше, можливо, поруч з вами хлопець з серйозними намірами. Якщо ж ви разом менше півроку, почекайте трохи, перш ніж переводити все на вищий щабель.
  3. 3 Визначте, якщо у вас встановився графік. Якщо ви лягаєте спати за розкладом або по черзі ночуєте один у одного, ймовірно, хлопець серйозно налаштований. Включити вас в своє повсякденне життя - це справа серйозна!
  4. 4 Поміркуйте про минулі відносини. Знайомив він колишніх дівчат з мамою або вам єдиною випала така честь? Чи є ваші стосунки найдовшими в його житті? Скільки у нього було партнерок раніше? Якщо виявиться, що ви перша, кому він зізнався в любові або представив свою маму, швидше за все, він без розуму від вас!