Як зрозуміти, що хлопець використовує вас для сексу

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 13 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)
Відеоролик: Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)

Зміст

Правда може бути дуже «гіркої», але токсичні відносини - це напевно не те, що вам потрібно. Краще підшукати собі гідного партнера, який не використовуватиме вас тільки для сексу.Деякі зразки поведінки, про які ми розповімо нижче, допоможуть вам визначити, чи правильні ваші підозри.

кроки

Метод 1 з 4: Зверніть увагу на те, коли він контактує з вами

  1. 1 Він контактує з вами тільки після настання темряви? Якщо ваш хлопець дзвонить вам тільки тоді, коли сонце заходить за горизонт, а на небі з'являються зірки, швидше за все, це не тому, що він налаштований на споглядання зорепаду. Він налаштований абсолютно на інше. Якщо він дзвонить вам тільки вночі, якщо він - не лікар з божевільним графіком роботи, то цілком ймовірно, що у нього на думці тільки секс.
  2. 2 Він спілкується з вами тільки в будні дні? Якщо він жадає спілкування тільки в будні ночі, але ви майже ніколи не чуєте про нього у вихідні, це вірна ознака того, що вихідні зарезервовані для його варіанту № 1 або для жінки, яка, на його думку, насправді заслуговує на увагу. Якщо він пропадає по п'ятницях або суботах, але у вівторок він завжди для вас вільний, значить, ви йому потрібні тільки для сексу.
  3. 3 Він зв'язується з вами тільки від випадку до випадку? Якщо він оголошується один або два рази на тиждень, не запрошує на побачення, і в такі моменти йому не терпиться приїхати, все тому, що він хоче від вас виключно сексу. Якщо ви хочете з ним зустрітися, але цілий тиждень він вічно зайнятий, а тут несподівано дзвонить опівночі в середу, досить імовірно, що ні про яку любов і мови бути не може - йому потрібен тільки секс.
  4. 4 Він спілкується з вами, тільки коли йому зручно? Якщо на питання: «Як пройшов день?» - або: «Як твій складний тест?» - він нічого не відповість, це означає, що він абсолютно не налаштований на підтримку світської бесіди. Але якщо одного разу вночі ви скажете йому: «Я хочу тебе бачити», - і почуєте, як він поставив ногу на педаль газу - у вас проблеми.
  5. 5 Він вічно зайнятий? Мати щільний графік - цілком нормально в сучасному світі. Але якщо ваш хлопець не може викроїти час на вечерю і кіно, але завжди може викроїти час на секс, то правда така - він не зайнятий, він просто хоче таким здаватися. Якщо ви знаєте, що у нього є час на зустрічі з друзями, сходити на спортивний захід і годинами дивитися телевізор разом зі своїм братом, але для вас він дуже зайнятий, щоб сходити в неділю вдень в кафе, то він просто не хоче витрачати на вас час.
  6. 6 Він ніколи вас нікуди не запрошує? Якщо він регулярно приїжджає до вас для любовних утіх або влаштовує прелюдії лише у себе на дивані, то він дійсно не хоче нічого, крім вашого тіла. Можливо, він запрошує вас на вечерю час від часу, але він робить це лише для того, щоб утримати вас. Але якщо ви відчуваєте, що ніколи не побачите зовнішнього світу разом з ним, то швидше за все він не хоче, щоб ви були частиною його повсякденного життя.

Метод 2 з 4: Зверніть увагу на те, що ви робите разом

  1. 1 Ви ніколи не говорите про ваше особисте життя? Якщо все, що між вами є - це розмови про секс або як ви хочете один одного, то ваші відносини - це тільки секс. Так, багато відносини так і починаються - партнери одержимі один одним, часто займаються сексом і говорять про секс. Але якщо це триває довгий час і ви не просунулися далі любовних утіх, то ваші відносини вже не зможуть бути глибше, ніж зараз.
    • Запитайте його, що він думає, відчуває, чим цікавиться, і подивіться на його реакцію. Якщо він відразу відступає, то у вас проблеми.
  2. 2 Все, що він робить, стосується сексу? Ви тільки й робите, що займаєтеся сексом? Ви займаєтеся разом чимось іншим? Ходіть в кіно, театр, ресторани, відвідуєте уроки танців ... хоч що-небудь? Або секс - це все, чим ви займаєтеся, перебуваючи один з одним? Він наполягає на позах і формах статевої активності, які вам некомфортні? Якщо розвиток сексуальних відносин - це єдина цікава йому тема в вашому суспільстві, значить, ви потрібні йому тільки для любовних утіх і нічого більше.
    • Навіть якщо все не в буквальному сенсі так, ви повинні довіряти своїй інтуїції.
  3. 3 Зверніть увагу, як швидко він іде після занять любов'ю. Залишається зрідка на ніч або ніколи? Якщо так, то ви - одне з його нічних заходів, а не кохання всього його життя. Якщо він дарує вам недбалий поцілунок, а потім починає збирати свій одяг, то він не хоче проводити з вами ніч, інакше він буде відчувати себе так, ніби у вас є реальні відносини. І якщо він завжди придумує зручний привід для того щоб піти, то це ще гірше.
    • Звичайно, він може сказати вам, що йому потрібно завтра рано вставати, але тоді чому ж він не полінувався приїхати до вас о першій годині ночі?
  4. 4 Він цілує вас тільки перед сексом? У більшості відносин поцілунок - це швидкий і приємний спосіб показати свою любов і близькість. Люди цілуються під час прогулянки, в темному барі, в кіно або в понеділок вранці, і все з бажання просто поцілувати. Якщо кожен раз, коли ви цілуєте свого хлопця, він починає стосуватися ваших інтимних частин тіла, то, цілком можливо, що йому потрібен тільки секс; для нього поцілунки служать початком любовних утіх.
    • Зверніть увагу на його рівень прихильності. Він коли-небудь виявляє бажання просто пригорнутися до вас або обійняти вас без причини? Якщо немає, ймовірно, він хоче тільки сексу.
  5. 5 Ви ніколи не спілкуєтеся з його друзями? Ви вже займаєтеся сексом кілька місяців і до сих пір не бачили жодного його друга? Чи проводить він зі своїми друзями весь час без вас і ніколи не запрошує вас приєднатися до них? На то може бути кілька причин: він занадто сором'язливий, щоб сказати всім навколо про ваші стосунки; він не хоче вкладати в ваші відносини; він бабій і любить фліртувати з іншими дівчатами, тому поруч ви йому просто не потрібні.

Метод 3 з 4: Зверніть увагу на те, що він говорить

  1. 1 Він не ділиться особистою інформацією? Чоловіки, які використовують жінок для сексу, часто дають мало інформації про себе. З такими хлопцями про них можна дізнатися тільки від друзів, з особистих спостережень і загальних розмов. Він нічого вам про себе не розповідає? Це говорить багато про що, так що варто над цим задуматися.
  2. 2 Зверніть увагу, як він себе веде, коли ви говорите про себе. Як швидко йому стає нудно, коли ви обговорюєте вашу роботу, захоплення, ваші дії і загальні щоденні проблеми? Він зупиняє обговорення і перериває його фразою «як на рахунок прилягти на дивані»? Якщо це так, він може створити видимість, що втомився від емоційних переплетень і хоче абстрагуватися від них без будь-якого почуття провини. Іноді такі хлопці беруть на себе роль психолога, роздають поради, але ніколи не діляться своїми проблемами і радощами, щоб не залучати вас у своє життя.
  3. 3 Він цікавиться вашим самопочуттям? Ви ніколи не чули, щоб він запитав, чому ви засмучені, яким був ваш день або чому ви плакали? Якщо вам здається, що він абсолютно байдужий до ваших емоціям, то причина, ймовірно, не в його незручності або сором'язливості, а в тому, що його це просто не хвилює. Якщо ви йому потрібні тільки для сексу, то будь-які ваші складні й заплутані почуття будуть для нього перешкодою і нічим більше.
  4. 4 Він каже вам, що не хоче відносин? Багато жінок не хочуть бачити те, що прямо перед їхніми очима, навіть якщо вони це чують. Якщо він вам сказав, що він шукає випадкових знайомств, що до нього немає часу ні на що серйозне, або що він просто не створений для серйозних стосунків, то він, ймовірно, це і мав на увазі. Ви, можливо, відмахнулися, думали, що він просто намагався грати, або були переконані, що змініть його. Якщо він говорив вам, що не зацікавлений в чомусь більш серйозному, ніж секс, то вам необхідно переглянути свої відносини.
  5. 5 Чи говорить він з вами про ваше спільне майбутнє? Ви разом кілька місяців, але так і не говорили про те, що будете робити в наступні два, не кажучи вже про наступний літо? Якщо ви спілкуєтеся більше року, але не зробили кроків, щоб прийти до чогось більш серйозного, то, ймовірно, ви для нього - лише тимчасова супутниця, а не супутниця по життю.
  6. 6 Все, про що він говорить - це секс? Він зацікавлений в емоційних дискусіях про почуття? Він обговорює, в якому напрямку розвиваються ваші відносини? Або він більше зацікавлений в тому, щоб ви придбали нове жіночу білизну або сьогодні вранці зганяли в аптеку за додатковою партією презервативів?

Метод 4 з 4: Шукайте інші ознаки

  1. 1 Зверніть увагу на телефон, особливо якщо він дзвонить, коли він поруч з вами. Якщо він приходить, а його телефон дзвонить не без його участі, а він продовжує дивитися на нього, а потім закриває, то це може бути тому, що пані надзвонюють йому 24 години на добу. Якщо він розмовляє, а як тільки ви входите в кімнату, різко забирає телефон, то ви явно не єдина дівчина в його житті. І якщо він ніколи не залишає свій телефон без нагляду навіть на секунду, то це може бути тому, що він не хоче, щоб ви бачили його похітливу переписку з іншими.
  2. 2 Перевірте всіх дівчат на його сторінках в соціальних мережах. Подивіться, з ким він дружить на Facebook, у ВКонтакте і так далі. Перевірте його профіль - можливо, на стіні однієї з соціальних мереж (або кожної!) Ви виявите тонни повідомлень від інших дівчат, з якими він фліртує по всьому інтернету; можливо, там же ви знайдете десятки фотографій з ним, де він випив і в оточенні ледь одягнених жінок. Якщо це так, то тепер ви знаєте, куди він йде, коли випадає з вашого поля зору на п'ять днів, і це не тільки тому, що у нього на роботі видалася божевільна тиждень.
  3. 3 Зверніть увагу на попередження. До вас зверталися інші жінки з попередженням триматися від нього подалі? Може бути, були друзі, які говорили що він бабій, і що він ніколи не буде вашим хлопцем? Якщо тільки ви не вважаєте, що зможете приборкати і змінити його, то це тривожний знак - вам пора розпрощатися з ним без зволікання. Не варто думати, що ви різні, або, що ці жінки не знають, про що говорять. Якщо ви чули це від кількох людей, то, швидше за все, це правда.
  4. 4 Ваші відносини прогресують? Ваші відносини змінилися за шість місяців? Ви зустрічали його друзів? Ви обговорювали майбутні місяці життя? Ви ходите разом по магазинах? Ви робите разом хоч що-небудь, як усі нормальні люди? Якщо він не поспішає зізнаватися в любові, це нормально. Але навіть якщо фразу «ти мені дуже подобаєшся» він говорить рідко, то ви не рухаєтеся вперед, тому, що він бачить в вас тільки іграшку.
  5. 5 Прислухайтеся до інтуїції. Прокиньтеся! Навіть якщо ви розглядаєте свої відносини як можливі, шосте чуття намагається попередити вас про зворотне. Озирніться навколо та оцініть ситуацію. Як ця ситуація змушує вас почуватися? Ви щасливі? Чи задоволені ви відносинами? Якщо немає, пора подумати про те, чи варто їх продовжувати.
    • Знаєте що? У морі ще багато риби, а в світі прекрасних хлопців. Цінуйте себе - «знайдіть» свою самооцінку, «покладіть» її назад, там, де вона була, пробудити самоповагу і дотримуйтеся фізичного здоров'я, емоційного розсудливості і чистого розуму.

Поради

  • Утримайтеся від сексу і подивіться, що станеться. Він відноситься до вас з розумінням або злиться відмовляється бачитися з вами?
  • Багато чоловіків уникають обговорення зобов'язань, що само по собі не є достатнім доказом. Ви повинні розглянути картину в цілому і включити ваші внутрішні інстинкти для вирішення цього завдання.

попередження

  • Не приймайте рішень, поки ви не дізнаєтеся все напевно. Можливо, він легко «заводиться» або ви дуже сексуальні. Будьте терплячі і контролюйте свої емоції. Розрив - це крайній крок, спочатку розберіться в ситуації. Однак, якщо в даний час ви перебуваєте у відносинах і зв'язалися з цим хлопцем тільки тому, і тепер вам здається, що він - хлопець вашої мрії, з ними (відносинами) потрібно покінчити якомога швидше.