Як зрозуміти, взаємні ваші почуття

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
10 признаков того, что ваши отношения умерли
Відеоролик: 10 признаков того, что ваши отношения умерли

Зміст

Якщо ви закохалися, шукати відповіді на запитання про взаємність почуттів абсолютно нормально. На щастя, уважне спостереження за поведінкою людини допоможе вам знайти відповідь. Якщо ви подобаєтеся людині, він може хвилюватися під час розмов з вами, задавати вам запитання про наявність чи відсутність партнера і знаходити приводи для зустрічей. При цьому намагайтеся не зациклюватися надміру на аналізі вчинків людини і пам'ятайте, що завжди можна поставити пряме запитання!

кроки

Метод 1 з 4: Цифрове спілкування

  1. 1 Уважайте часте взаємодія в соціальних мережах. Якщо симпатія взаємна, то людина майже напевно підпишеться на ваші сторінки в різних соціальних мережах, щоб завжди бути в курсі подій. Якщо він пише вам в Instagram, відзначає в публікаціях на Facebook і взаємодіє з вами в інших соціальних мережах, то це хороший знак.

    Ще один знак - позначки «Подобається» від людини під більшістю ваших публікацій.


  2. 2 Зверніть увагу, в який час людина дзвонить або пише вам. Якщо повідомлення приходять вам тільки пізно ввечері або коли людині нудно, то вона здатна бути не надто взаємна. Коли ви цікаві людині, він буде писати або дзвонити вам в будь-який вільний час, щоб поцікавитися справами або розповісти про цікавий випадок.
    • Якщо людина пише вам вранці, це хороший знак, адже він згадує про вас майже відразу після пробудження.
  3. 3 Оцініть частоту повідомлень або дзвінків. Якщо ви дуже цікаві людині, то він буде бажати весь час залишатися на зв'язку з вами. Якщо ви часто і докладно спілкуєтеся або навіть просто обмінюєтеся короткими повідомленнями протягом усього дня, ймовірність взаємної симпатії досить висока.
    • При цьому існує ймовірність, що людина сприймає вас як дуже хорошого і близького друга.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    John Keegan


    Коуч по знайомствам Джон Кіган - коуч по знайомствам і мотиваційний оратор з Нью-Йорка. Керує консультаційною компанією The Awakened Lifestyle, де використовує свої знання про побаченнях, соціальну динаміку і механізмах привабливості, щоб допомогти людям знайти свою любов. Вчить людей і проводить майстер-класи з знайомствам по всьому світу, від Лос-Анджелеса до Лондона і від Ріо-де-Жанейро до Праги. Про його роботу писали в The New York Times, Humans of New York і Men's Health.

    John Keegan
    Коуч по знайомствам

    Якщо ви хочете зблизитися і зрозуміти взаємність почуттів, то краще не поспішати. Не збивайте людину з ніг шквалом всіх накопичених емоцій, інакше можливі небажані наслідки. Дійте поступово, дозвольте йому звикнути до вас і зрозуміти, що ви не дотримуєтесь сценарієм. Якщо поспішати і тиснути, то можна відлякати людини.


  4. 4 Уважайте, як часто людина відповідає на ваші повідомлення. Для цього вам необхідно спілкуватися в соціальних мережах і за допомогою СМС. Нечасті відповіді можуть говорити про відсутність інтересу. Оцініть, як часто приходять відповіді на ваші повідомлення, нехай навіть через деякий час, а не миттєво.
    • Слід розуміти, що людина не завжди може негайно відповісти. Якщо відповідь приходить вам через кілька годин, то ймовірність взаємної симпатії все одно досить висока, чого не скажеш про відповіді через кілька днів.
    • Ніколи не покладайтеся повністю на цей аспект, оскільки людина може бути просто ввічливим.

Метод 2 з 4: Мова тіла

  1. 1 Уважайте хвилювання, занепокоєння або збуджений стан у вашій присутності. Людина може вести себе схвильовано або неспокійно, коли ви знаходитесь поруч. Це зазвичай означає, що він хоче зробити на вас гарне враження і боїться сказати невідповідний слово або зробити недоречний вчинок, тоді як збуджений стан вказує на радість зустрічі з вами.
    • Наприклад, якщо людина метушиться під час розмови або совається більше звичайного, то він майже напевно відчуває до вас взаємну симпатію.
    • Якщо людина пітніє або червоніє, то він трохи хвилюється поруч з вами.
  2. 2 Зверніть увагу на зоровий контакт. Даний аспект в значній мірі залежить від типу особистості об'єкта вашої симпатії. Сором'язлива людина буде рідко дивитися вам в очі і часто відводити погляд. Рішуча людина буде впевнено підтримувати зоровий контакт, якщо ви йому подобаєтеся.
    • Зверніть увагу на зіниці - якщо вони розширюються при погляді на вас, то це хороший знак.
    • Зоровий контакт між людьми багато в чому залежить від характеру людини, тому краще не покладатися тільки на такий аспект.
    • Якщо ви подобаєтеся людині, то він буде регулярно дивитися на вас крадькома.
  3. 3 Уважайте легкі дотики. Це найпоширеніший спосіб показати свою симпатію. Якщо людина грайливо штовхає вас або плескає по плечу, можливо, так він намагається повідомити вам про свою симпатію.
    • Наприклад, якщо ви проводите час разом і чоловік грайливо вдаряється стегном про ваше стегно або м'яко стискає плече, то причиною може бути взаємна симпатія.
    • У деяких випадках така поведінка може бути звичайним для людини в будь-яких ситуаціях.
  4. 4 Оцініть напрямок шкарпеток взуття людини. У разі симпатії люди повторюють мову тіла один одного і повертаються до співрозмовника всім тілом. Під час наступної розмови погляньте на ноги людини і зверніть увагу, куди звернені шкарпетки взуття. Не надавайте даного аспекту надмірного значення, оскільки такий стан під час діалогу може бути звичним для людини.
    • Якщо людина пересуває стілець, щоб повернутися до вас, то це хороший знак.
  5. 5 Уважайте, коли людина нахиляється до вас під час розмови. Коли нам хтось цікавий, ми мимоволі намагається наблизитися до людини. Під час наступної бесіди зверніть свою увагу на те, як людина стоїть або сидить. Якщо він спрямований до вас, то ймовірність взаємності досить висока.
    • Можливо, він ставить лікті на стіл і подається вперед всім тілом, щоб наблизитися до вас.
    • Мова тіла не завжди можна витлумачити правильно, тому не обмежуйтеся тільки таким ознакою при оцінці ситуації.

Метод 3 з 4: Глибокі бесіди

  1. 1 Симпатія може бути взаємною, якщо людина запитує у вас про наявність партнера. Якщо ви сподобалися людині, то він захоче дізнатися, хто вам подобається або з ким ви зустрічаєтеся. В цьому випадку зверніть увагу на питання про реальний або гіпотетичному партнері.
    • Людина може діяти обхідними шляхами і задавати питання вашим друзям.
  2. 2 Уважайте різні питання про ваше життя або захоплення. Якщо людина хоче дізнатися вас якнайкраще, то ви йому дуже цікаві. Важливо звернути увагу, наскільки уважно він слухає ваші розповіді про своє життя і як часто запам'ятовує деталі таких розмов.
    • Наприклад, людина може запитувати про ваше улюблене блюдо, телесеріалі або вихованців.
    • Можливо, він просто хоче подружитися з вами.
    • Якщо ви розповіли, що любите кататися на ковзанах, після чого вас запросили на ковзанку, то вас слухали дуже уважно.
  3. 3 Зверніть увагу на розмови про майбутнє, які можуть бути ознакою симпатії. До таких розмов відносяться обговорення подорожей, бажаних варіантів розвитку кар'єри або очікувань від майбутнього. Якщо людина починає подібні бесіди з вами або задає питання про майбутнє, то ймовірність симпатії дуже висока.
    • Наприклад, якщо він говорить: "Я хочу вивчати машинобудування в інституті, а тобі що хотілося б вивчати?", - то йому цікаві глибокі бесіди з вами.
  4. 4 Уважайте інформацію, якої людина ділиться тільки з вами. Якщо ви подобаєтеся людині, то йому буде комфортно спілкуватися з вами і ділитися особистими відомостями. Починайте бесіди з ним і помічайте ознаки довіри начебто обговорення секретів, якими людина ділиться тільки з вами.
    • Такі відомості можуть стосуватися подробиць сімейного життя, минулих відносин і таємних деталей, про які більше ніхто не знає.
    • Людина напевно довіряє вам, навіть якщо бачить в вас тільки одного.

Метод 4 з 4: Соціальна поведінка

  1. 1 Людина знаходить приводи проводити час з вами. Якщо ви дійсно подобаєтеся людині, то він захоче бачитися з вами якомога частіше не тільки в присутності друзів і родичів, а й наодинці. Уважайте, якщо він часто пропонує вам зустрітися чи знаходить приводи звернутися до вас в компанії друзів.
    • Наприклад, якщо на вечірці чоловік запрошує вас потанцювати або підкріпитися разом, то подібна поведінка може говорити про симпатії.
    • Якщо він знаходить виправдання своєї присутності поруч з вами на кшталт підготовки до контрольної роботи або можливості разом йти додому, то ви майже напевно цікаві людині.
  2. 2 Звертайте увагу на поведінку друзів людини в вашій присутності. Якщо об'єкт вашої симпатії відчуває відповідні почуття, його друзі можуть вести себе інакше поруч з вами. Коли ви проводите час в одній компанії, вони можуть намагатися поставити його в незручне становище або хвалити, коли ви уважно слухаєте.
    • Вони можуть підкреслювати його гідності у вашій присутності, щоб ви звернули увагу на людину.
    • Деякі друзі людини можуть навіть натякати вам про його симпатії (наприклад, пропонувати вам зустрітися тільки вдвох).
  3. 3 Людина помічає ваші потреби. Це ще одна ознака уважності і турботи. Зверніть увагу на реакцію людини, коли ви говорите, що замерзли або зголодніли. Якщо об'єкт вашої симпатії спробує задовольнити вашу потребу, для нього важливо ваш настрій і самопочуття.
    • Наприклад, якщо він пропонує свою куртку, щоб ви не мерзли, або приходить до вас з фруктами, коли ви хворієте, то його поведінка має очевидні ознаки турботи.
    • Турбота - це завжди приємно, але вона не завжди є гарантією закоханості.
  4. 4 Звертайте увагу на турботу про чистоту і порядок. Це стосується як догляду за зовнішнім виглядом, так і особистого простору на зразок будинку і автомобіля. Якщо при зустрічі ви помітили, що об'єкт вашої симпатії прибрав в кімнаті або привів себе в порядок, то цілком ймовірно, що він намагається справити на вас гарне враження.
    • Наприклад, людина уклав волосся, прийняв душ, вибрав приємний одеколон або чистий костюм.
    • Якщо ви подобаєтеся людині, то він завжди буде намагатися виглядати для вас презентабельно.
  5. 5 Людина посміхається і сміється над вашими жартами. Взаємна симпатія зближує людей і навіть їх почуття гумору. Зверніть увагу, як людина реагує на ваші жарти і веселі історії. Якщо він посміхається у відповідь на вашу посмішку і сміється над жартами, то йому точно подобається ваше почуття гумору.
    • Така реакція може говорити про відповідь симпатії або про те, що людина вважає вас веселою особистістю.
  6. 6 Уважайте грайливий поведінка і флірт. Якщо людина називає вас веселими прізвиськами, жартує чи дражнить, то він заграє з вами. Кожен фліртує по-своєму, але якщо людина грайливо жартує без бажання образити вас, він напевно намагається привернути вашу увагу і продемонструвати свою симпатію.
    • Також флірт може включати легкі дотики до руки і м'які саркастичні зауваження.
    • Спроби людини покрасуватися також можуть говорити про бажання привернути вашу увагу.
    • Деякі люди грайливо спілкуються з усіма співрозмовниками, тому не можна покладатися тільки на даний аспект.

Поради

  • Зберіться з духом і запитайте людини, чи подобаєтеся ви йому (або попросіть подругу запитати).
  • Довіряйте інтуїції! Якщо у вас хороше передчуття, то дійте!
  • Якщо людина хоче познайомити вас зі своїми друзями, то це ознака симпатії.
  • Якщо ви часто ловите на собі погляди людини, то ви його зацікавили.