Як осягнути секрет свого життя

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Джо Диспенза  Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life
Відеоролик: Джо Диспенза Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life

Зміст

Якщо ви вирішили розібратися зі своїм життям, то цей процес може бути одночасно і болісним, і виснажливим.Він змусить вас обдумати і вирішити, що означає для вас щастя і наповнена життя. Проте цей процес дозволить вам вирости і стати кращою версією себе. Усвідомте, що не існує однієї єдиної версії щастя, але є безліч шляхів для досягнення задоволення.

кроки

Метод 1 з 3: Сформулюйте свій шлях до щастя

  1. 1 Ведіть щоденник. Документуйте свій шлях до щастя. Щоденник дає можливість відстежувати свої думки, оцінювати страхи, мріяти. Якщо ви будете регулярно робити записи в своєму щоденнику або в щоденному блозі, це дозволить відстежувати свій шлях до щастя. Якщо ви будете описувати свій день і свої емоції, це дозволить краще усвідомлювати самого себе. Записуйте, що принесло вам радість, що розлютило, що засмутило. Записуйте, як взаємодія з іншими людьми допомогло вам досягти того, чого ви хотіли. Рухаючись вперед, періодично повертайтеся, переглядайте свій щоденник, щоб оцінити, як далеко ви просунулися.
  2. 2 Почніть вести відеощоденник. Можна вести відеощоденник і фіксувати свій шлях до щастя в ньому, а не в письмовій формі. За допомогою телефону, комп'ютера або відеокамери можна записувати свої думки, бажання і досягнення. На відміну від простого щоденника, відеощоденник дасть вам можливість висловити свої думки вголос, і це змусить вас вийти за межі свого звичного кола думок. Крім того, у вас не буде додаткового стресу при вигляді чистого аркуша! Регулярні відеозапису допоможуть оцінювати своє зростання. Переглядайте ці короткі відео, щоб наочніше бачити, які відбулися зміни - значно чи змістилися ваші цілі; стали ви краще розуміти, що робить вас нещасним; або ви усвідомили, що може зробити вас щасливим? Нехай ці відкриття допоможуть вам зрозуміти, в чому для вас полягає щастя і задоволення.
  3. 3 Робіть фото. Якщо ви будете документувати своє життя за допомогою фото, це буде відмінна можливість зберегти спогади. Фотографуйте людей, місця, речі, які роблять вас щасливими. Сфотографуйте свою 90-річну бабусю, осіннє дерево в яскравих фарбах, успішний проект. Фотографуйте сцени з життя, які спонукають вас до дії: сфотографуйте безлад, поліцейського на посаді, яка загубилася собаку. Зібравши ці знімки, проаналізуйте, яке значення вони для вас мають. Які почуття вони у вас викликають і чому? Відкривають він якісь таємні сторони вашого життя? А може бути, у вашій колекції не вистачає якихось знімків? Використовуйте всі, що ви дізнаєтеся про себе, щоб знайти свій шлях до щастя.

Метод 2 з 3: Зосередьтеся на своїй мрії

  1. 1 Задайте собі питання, чого ви хочете насправді. На це питання не може бути неправильної відповіді. Хоча відповіддю може бути і тиша, а, може бути, ви потисне плечима або відповісте «не знаю». Ваша відповідь може бути туманним і невизначеним або це буде завуальоване вираз того, чого ви насправді хочете. Сядьте і обміркуйте цей відповідь, поміркуйте над ним якийсь час. Запитайте себе, а чому ви не знаєте відповіді. Якщо ваша відповідь туманний, постарайтеся вловити в ньому проблиски чесної відповіді. Схопите суть свого завуальованого висловлювання.
    • Якщо у відповідь ви мовчите, потискуєте плечима або відповідаєте «не знаю», подолавши страх того, що ви ніколи не знайдете своє щастя або що ви не гідні відчувати задоволення від життя. Подивіться на це питання з іншого боку і дайте відповідь!
    • Відженіть будь-яке почуття провини і усвідомте, що ваші надії і мрії зазнали змін. Те, що робило вас щасливим раніше, більше не задовольняє вас. І це абсолютно нормально! Ваше щастя не повинно визначатися тим, як його представляють ваші друзі, родина або співробітники.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Adrian Klaphaak, CPCC


    Кар'єрний тренер Адріан Клафаак - кар'єрний тренер і засновник A Path That Fits, компанії по кар'єрного та особистого коучінгу, розташованої в області затоки Сан-Франциско.Акредитований в якості професійного коуча (CPCC). Використовує свої знання, отримані в Інституті навчання коучів, а також при навчанні соматичної психології Хакоме і терапії з використанням теорії сімейних систем (IFS), щоб допомогти тисячам людей побудувати успішну кар'єру і вести більш осмислене життя.

    Adrian Klaphaak, CPCC
    кар'єрний тренер

    Зосередьтеся на тому, чого хочете ви, а не на тому, чого для вас хочуть інші. Адріан Клафаак, засновник A Path That Fits, каже: «Ми все вбираємо очікування і тиск щодо того, що нам« слід »робити зі своїм життям. Вони виходять від батьків, партнерів, друзів, колег і нашої культури. Визнайте це вплив, але потім постарайтеся відмовитися від того, що здається вам неправильним. Бути собою і робити те, що природно для вас, - ось що принесе вам справжній успіх ».


  2. 2 Конкретизуйте. Підвищіть рівень своєї відповіді, збільшивши проблиски щирості в своїх туманних формулюваннях або виявивши суть свого завуальованого висловлювання. Наприклад, якщо у відповідь на своє питання ви сказали: «Мені б хотілося більшої радості від своєї кар'єри», вам варто піднятися на новий рівень і визначити людей, місця і все інше, що допоможе вам почувати себе щасливішими. Продовжуйте працювати над своєю відповіддю, поки він не стане достатньо конкретним, щоб його можна було втілити в життя. Якщо вас роблять щасливими тварини, подумайте про кар'єру ветеринара або у вільний від роботи час станьте волонтером в притулку для тварин. Якщо вам приносить радість робота з дітьми, подумайте, чи не стати вам учителем початкової школи. Якщо ви відчуваєте себе задоволеним, коли допомагаєте іншим людям, розгляньте можливість роботи в сфері послуг.
    • Це процес потребуватиме певного часу. Будьте терплячі, дозвольте собі відчути розчарування, але ніколи не допускайте думки про те, що знайти відповідь неможливо.
  3. 3 Прийміть свою відповідь. Дозвольте цій відповіді вести вас до щастя. Не турбуйтеся про те, коли, де або чому це станеться. Ви не можете контролювати ці чинники. Ви можете контролювати тільки те, як ви будете йти до свого щастя. Прикладайте зусилля, намагайтеся наближатися до свого щастя кожен день. Вам доведеться вийти з зони комфорту. Але цей ризик змусить вас рости і стати безстрашним, цілеспрямованим і щасливою людиною.

Метод 3 з 3: Знайдіть своє покликання

  1. 1 Визначте, чим ви обдаровані. Ваша обдарованість - це ваші сильні сторони, це те, що ви добре вмієте робити. Складіть список того, що ви вмієте найкраще. Сюди можна включити практичні навички, наприклад, заповнення податкової декларації; соціальні навички, наприклад, вміння слухати; а також навички міжособистісного спілкування, такі як вміння оцінювати ситуацію або високий рівень самосвідомості. На додаток до цього списку проведіть інвентаризацію умінь і навичок. Результати можуть виявити ваші нові таланти або підтвердити вашу оцінку своїх сильних сторін.
  2. 2 Подумайте про свої захоплення. Захоплення вказують на те, що для вас важливо, що вас хвилює. Вас може цікавити довкілля, тварини, соціальна справедливість, освіта, діти. Захоплення спонукають до дії. Що може змусити вас протестувати? Ви робите регулярні пожертви якоїсь організації? Якщо вам складно виявити свої пристрасті, приділіть час дослідження різних сфер діяльності. Зберіть інформацію про глобальне потепління, вислухайте деталі імміграційної реформи, присвятіть себе соціальної справедливості. Згодом ви відкриєте для себе те, у що вам захочеться зануритися з головою.
  3. 3 Досліджуйте свої цінності. Цінності - це той набір принципів, за якими ви живете щодня. Дуже часто цінності беруть початок в релігії, сім'ї, суспільстві. Цінності спрямовують ваші рішення і дії. Якщо ви цінуєте чесність і щирість, напевно ви самі говорите тільки правду і цінуєте відкритість інших людей.Ви можете цінувати рівність, свободу або сім'ю, великодушність або самовідданість. Якщо ви працюєте або живете в оточенні, де не поважають ваші цінності, то природним чином буде назрівати конфлікт цінностей і напруженість. Визначте свої ключові цінності. У цьому вам допоможе серія вправ. Подумайте над тим, якими характеристиками володіють люди, яких ви поважаєте, як живуть ваші батьки, вчителі, наставники. Оцініть, що надихає вас на якісь дії, і чому ці питання так захоплюють вас? Оцініть своє оточення і виділіть 1 момент, який ви хотіли б змінити. Перегляньте свої відповіді і знайдіть повторювані теми. Теми і принципи, які виявляться таким шляхом, і будуть відображати ваші цінності і переконання.
  4. 4 Знайдіть своє покликання. Ключ до того, щоб знайти своє покликання, полягає в тому, щоб об'єднати ваші здібності, пристрасті і цінності. Якщо вам вдасться досягти досконалого балансу цих трьох компонентів, ви відчуєте почуття задоволення - збагнете секрет свого життя!
    • Вам буде потрібно час, щоб знайти ідеальний баланс між своїми талантами, пристрастями і цінностями. Бездоганною формули не вийде з першої спроби!

додаткові статті

Какпоставіть життєві цілі Какпланіровать бюджет Як було терплячим Каквиселіть друга або родича зі свого будинку Каквернуть порядок у власне життя Какначать життя заново Каквесті себе з неприємними родичами Каквесті упорядкований спосіб життя Какупростіть життя Каксоставіть план життя Каквиглядеть повністю байдужим Каксделать так, щоб час йшов швидше Какотключіть емоції Какнайті себе