Як придумати свого супергероя

Автор: Virginia Floyd
Дата Створення: 9 Серпень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПРИДУМАТЬ СВОЕГО ОРИГИНАЛЬНОГО ПЕРСОНАЖА?
Відеоролик: КАК ПРИДУМАТЬ СВОЕГО ОРИГИНАЛЬНОГО ПЕРСОНАЖА?

Зміст

Супергерої з коміксів на кшталт Аквамена і Росомахи є одними з найбільш впізнаваних творінь XX століття. Якщо ви хочете придумати власного супергероя з міфологією і сюжетом, то дізнайтеся необхідні особливості і риси характеру, якими потрібно наділити персонажа, щоб зробити його цікавим для інших, а також придумайте захоплюючі історії.

кроки

Частина 1 з 3: Виберіть надздібності

  1. 1 Придумайте випадкові і "атомні" надздібності. Деякі персонажі мають "атомні" суперсили, які вони придбали в результаті контакту з якоюсь речовиною. Такі версії були особливо популярні в 1940-х роках в "Золотий вік" коміксів, коли починалося активний розвиток ядерних технологій.
    • Шибайголова, Людина-павук, Халк, Флеш і Доктор Манхеттен є хорошими прикладами персонажів з такими суперздатностями.
  2. 2 Сили з іншого світу. Деякі персонажі мають "позаземні" здібності, отримавши предмети або сили з інших світів. Подібні сюжети і здатності мають широкі міжгалактичні масштаби, дозволяючи персонажу переміщатися між світами і здійснювати дії, порушуючи всі закони фізики. Іноді такі персонажі можуть виглядати як прибульці або приймати різні обличчя.
    • Як приклади можна назвати Супермена, Срібного Серфера і Зеленого Ліхтаря.
  3. 3 Здібності в результаті мутацій. Деякі персонажі мають суперсилами, що виникли в результаті інших "природних" явищ і не властивими звичайним людям. Рушійними силами всіх подібних змін виступають генетичні маніпуляції, еволюція та інші фактори. Важливою частиною таких здібностей може виступати магія.
    • Всі Люди Ікс, Капітан Америка, Джон Костянтин (Посланник пекла) і Аквамен є такими персонажами, адже їх сили і здібності обумовлені біологічно.
  4. 4 Залиште героя без суперздатність. У деяких коміксах певні супергерої можуть зовсім не мати суперсил. Залізний Людина, Соколине Око і Бетмен не володіють реальними суперздатностями, маючи лише розвинений інтелект і рукотворні пристосування. Як правило, такі персонажі досить багаті, щоб дозволити собі кращу броню і гаджети, але подібна особливість робить їх більш людяними.
  5. 5 Намагайтеся мислити нестандартно. Майже всі традиційні суперсили вже розподілені, так що спробуйте придумати незвичайний світ, в якому суперсилами стануть інші можливості. Створіть супергероя, який буде жити в світі, що представляє собою коридор з закритими дверима, а одна з його рук буде ключем.У більшості випадків нові супергерої вже не є людьми, які вміють літати і носять плащ, а їх імена не закінчуються на "-мен".

Частина 2 з 3: Сформуйте особистість супергероя

  1. 1 Придумайте походження героя. Супергерої не з'являються з нічого. Історія походження персонажа містить цінну інформацію про героя. Ким би став Супермен, якби Криптон ні знищено? Що сталося б з Бетменом, якби не загинули його багаті батьки?
    • Звідки родом ваш супергерой?
    • Ким були його батьки?
    • Як з'явилися його надздібності?
    • Чим він заробляє на життя?
    • Чого персонаж боявся в дитинстві?
    • Хто його друзі?
    • До чого прагне ваш супергерой?
  2. 2 Придумайте зовнішній вигляд персонажа. Починається найцікавіше. Зовнішній вигляд і костюм героя будуть відрізняти його від інших персонажів. Всі супергерої мають крутий і запам'ятовується вигляд і завжди готові до сутички зі злом. Придумайте для нього кілька кольорів і предметів одягу, в яких він буде виглядати особливим.
    • Костюм може співвідноситися зі здібностями. Якщо у нього будуть такі сили, як у Супермена, то навряд чи йому знадобляться захисні обладунки або технологічні гаджети.
    • Багато супергерої носять маску, щоб приховати свою особистість. Як правило, плащ був знаковим елементом для героя в Золотий і Срібний вік коміксів, але і сьогодні можна використовувати такий предмет одягу.
    • Придумайте символ. Який знач або символ дозволить людям негайно впізнати вашого супергероя? Потрібно щось на зразок букви S у Супермена або кільця у Зеленого Ліхтаря.
    • Деякі персонажі коміксів обходяться без цільного костюма, їх можна дізнатися по окремим невеликим елементам (волосся і бакенбарди Росомахи).
  3. 3 Придумайте таємну особистість персонажа. Друге я або таємна особистість героя так само важлива для сюжету, як і надздібності. Супергерой - це добре, але саме в звичайному житті персонаж набуває реальних рис. Чим він займається, коли не рятує всесвіт від загибелі? Хто він в реальному житті? Саме такі аспекти важливі для цікавого персонажа.
    • У житті супергероя повинна бути боротьба і страждання. Кларк Кент - це відмінне альтер его для Супермена, адже йому нічого не вдається зробити правильно. Кріптонец Кал-Ел напевно буде прикладати зусилля, щоб на Землі у нього все вийшло.
    • У деяких випадках таємна особистість героя може виникати з історії походження. Якщо ваш персонаж - збирач сміття, який отримав надздібності, коли випадково знайшов у смітті дивні радіоактивні відходи, то його таємна особистість може бути пов'язана з основною роботою - прибиранням сміття.
  4. 4 Наділіть супергероя недоліками. Супергерої не ідеальні. Цікавий персонаж і сюжети повинні містити напруга, яке неможливо без складнощів. Недоліки - важлива частина будь-якого хорошого персонажа, і супергерої не виняток.
    • Які цілі ставить перед собою ваш герой?
    • Що заважає йому отримати бажане?
    • Чого боїться супергерой?
    • Що може його розсердити?
    • Яка слабкість характерна вашого персонажа?
  5. 5 Придумайте відповідне ім'я. Тепер, коли у персонажа є відмінні риси, суперсили і недоліки, прийшов час підібрати відповідне ім'я. Ім'я героя має бути незабутнім, щоб вдало виглядати на обкладинці коміксів. Виберіть таке ім'я, яке відповідає силам і походженням супергероя.
    • Ім'я супергероя необов'язково має включати частку "-мен". Як приклад можна привести Джона Костянтина, Болотну тварь і Росомаху.

Частина 3 з 3: Придумайте історії

  1. 1 Створіть світ для героя. Супермен потребує Метрополісі. Танкістка необхідна Австралія після апокаліпсису, по якій можна роз'їжджати на танку. В якому світі буде жити ваш герой? Які небезпеки і загрози будуть підстерігати персонажа? А звичайних людей? Хороша історія починається з місця проживання вашого персонажа.
    • Які проблеми існують в цьому світі? Складальник радіоактивного сміття може жити в будь-якому місті нашої планети, але хіба історія не стане цікавіше, якщо помістити його на Марс, де люди страждають від нестачі води і провізії, банди контролюють вулиці, а всі околиці завалені сміттям і відходами. Включіть фантазію.
  2. 2 Придумайте заклятого ворога для супергероя. З ким належить битися вашого персонажа? З групою лиходіїв? З одним ворогом, який втілює в собі абсолютне зло і робить страшні вчинки в рідному місті супергероя? Сильні антагоністи начебто Джокера, Доктора Восьминога і Магнето важливі для сюжету не менш супергероя.
    • Використовуйте протилежності. Якщо супергерой - це збирач радіоактивного сміття, тоді його противником може виступати злісний хірург, який мешкає в стерильній лабораторії і ніколи не виходить назовні. Всі свої злочини він планує всередині таємницею лабораторії.
    • Вороги не завжди повинні бути людьми. Необов'язково придумувати Бетмена, який буде боротися з Джокером.
  3. 3 Придумайте другорядних персонажів. Історії про супергероїв - це не тільки герої і лиходії. У сюжет необхідно ввести звичайних людей, щоб ставки зросли. Комісар Гордон, Джонатан Кент, Ейпріл О'Ніл і дядько Бен - відмінні приклади персонажів, які мотивують і впливають на рішення супергероїв в відомих коміксах.
    • У кого закоханий ваш супергерой? Розповість він коханої про свою таємницю? Така любов виявиться в центрі конфлікту? Цей вибір дозволяє розвивати сюжет в будь-якому напрямку.
  4. 4 Придумайте цікавий конфлікт. Яка подія звело разом героя і лиходія? Що ж стало причиною трагедії і напруги в цьому світі? Ваші відповіді на ці питання ляжуть в основу конфлікту, який стане фундаментом історії.
    • Що саме повинен зробити супергерой, щоб зло не перемогло? Як ваш збирач сміття завадить злісному хірурга захопити владу в поселенні на Марсі?
    • Обміркуйте мети вашого лиходія. Чому він вибрав сторону зла? Лекс Лютор, один з основних ворогів Супермена, був жадібним ділком, який шукав фінансову вигоду в будь-якій справі. Якщо Джокер бачить гумор в злочинах і насильстві, то Бетмен усіма силами намагається захистити жертв несправедливості.
  5. 5 Не поспішайте вбивати головних персонажів. Одна з переваг створення нового супергероя для коміксів - відсутність необхідності завершувати історію. Розвивайте сюжет. Сьогодні комікси перетворюються в довгограючі серіали, яким немає кінця. Історії про Бетмена беруть початок ще в 40-х роках минулого століття.
    • Прагніть до того, щоб ваша історія обростала новими пластами і шарами подібно луку або капусті, а не починалася і закінчувалася в короткий термін.
  6. 6 Вдихніть життя у персонажа. Супергерой стане відмінним персонажем для коміксів, фільмів і фанатських оповідань. Якщо ви не прагнете обмежувати героя рамками своєї уяви, то напишіть власні історії, щоб люди могли побачити його в дії. Ознайомтеся з такими статтями, щоб знайти застосування свого героя:
    • Як зробити комікс
    • Як написати книгу коміксів
    • Як писати кіносценарії
    • Як написати історію про героя

Поради

  • Не займайтеся плагіатом! Придумайте оригінального персонажа. Людям нецікаві герої і події, які їм уже відомі, тому прагнете до унікальності.