Як запросити дівчину на побачення в середній школі

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ПОЦЕЛУЙ ПО-ВЗРОСЛОМУ!!! ПОКА НИКТО НЕ ВИДИТ!!!
Відеоролик: ПОЦЕЛУЙ ПО-ВЗРОСЛОМУ!!! ПОКА НИКТО НЕ ВИДИТ!!!

Зміст

Ніхто не говорить, що запросити дівчину на побачення легко і просто, особливо якщо ви ще вчитеся в середній школі - адже дівчата-підлітки в цьому віці непередбачувані і ніхто не знає, що у них на думці. Але немає нічого неможливого! Якщо у вас є план, ви знаєте, як її завоювати, і зберігаєте спокій, то зможете домогтися свого і вона дуже скоро стане вашою дівчиною. Якщо ви хочете дізнатися, як запросити дівчину, з якою ви вчитеся в школі, на побачення, ця стаття виразно для вас.

кроки

Частина 1 з 3: Підготовка

  1. 1 Для початку подружитеся з нею. Якщо ви хочете запросити дівчину на побачення, то для початку варто познайомитися з нею ближче, щоб ви могли один одного дізнатися. Це не означає, що ви повинні неодмінно стати кращими друзями - навпаки, це навіть не дуже бажано, тому що інакше ви ризикуєте застрягти в горезвісної «френдзоне» надовго. Однак вам допоможе, якщо ви будете вже якийсь час знайомі, будете постійно перебувати в полі її зору і заслужите репутацію хорошого хлопця в її очах. Якщо ж вона й гадки не має про те, хто ви, і може знати вас лише з якихось пліток і чуток, ймовірність отримати відмову на ваше запрошення значно зростає.
    • Поводьтеся доброзичливо і доброзичливо. Привітайтеся з нею по імені, продемонструвавши таким чином, що ви про неї думаєте.
    • Присядьте поруч з нею і заведіть розмову. Поцікавтеся, як пройшов день або зробіть ненав'язливий комплімент.
    • Проявляйте більше уваги до її персони. Кивніть їй в знак вітання, коли вона проходить повз вас у вестибюлі або сідає за сусідню парту.
    • Пам'ятайте, що вам зовсім не обов'язково докладати багато зусиль до того, щоб привернути увагу дівчини. Навпаки, часом відсутність уваги породжує інтерес: «Чим менше жінку ми любимо, тим легше подобаємося ми їй».
  2. 2 Почніть потихеньку фліртувати з нею. Якщо ви хочете запросити дівчину на побачення, вам потрібно для початку викликати симпатію між нами. Вам потрібно завести з нею легкий флірт для того, щоб встановити зв'язок, навчитися сміятися разом і жартувати один над одним. Можете зробити їй комплімент щодо її нового вбрання, злегка подражнити її, якщо, звичайно, вона не дуже ранима, або ж просто пожартувати або розповісти при ній анекдот, який дасть їй зрозуміти, що вона вам подобається.
    • Якщо ви опинилися поруч з нею в компанії, приділяйте їй увагу, але не заволодіває її часом безроздільно. Зробіть так, щоб вона фліртувала з вами у відповідь, а не весь час чекала активних дій з вашого боку.
  3. 3 З'ясуйте, подобаєтеся ви їй чи ні. Незважаючи на те, що способи з'ясувати це напевно до того, як ви запросите дівчину на побачення, не існує, ви можете пошукати деякі явні ознаки того, що ви її зацікавили. Знаючи про це, ви будете почувати себе більш впевнено, коли будете її запрошувати. Ось кілька можливих ознак того, що ви їй небайдужі:
    • Вона може повністю вас ігнорувати або ж навпаки, проявляти зайву увагу.
    • Вона може посміхатися або червоніти, коли ви зустрічаєтеся з нею поглядом.
    • Її друзі можуть перешіптуватися або сміятися, проходячи повз вас.
    • Коли ви спілкуєтеся, ви відчуваєте позитивний, грайливий настрій.
    • Інші хлопці починають дражнити вас через вашу взаємної симпатії.
    • Вона може постійно вигадувати приводи з вами поговорити.
    • Вона може часто доторкатися до вас і придумувати безглузді виправдання. Втім, якщо вона доторкнулася до вас раз або два, це саме по собі ще не означає, що ви їй подобаєтеся.
  4. 4 Виберіть зручний час і місце, щоб запросити її на побачення. Якщо ви хочете, щоб вона погодилася, немає необхідності, щоб місце і час були ідеальними, але вдалий вибір все ж може підвищити ваші шанси на успіх в цій нелегкій справі. Якщо вона не проти сходити з вами на прогулянку, вона в більшості випадків відповість згодою. Але ви можете підвищити свої шанси отримати бажану відповідь, поставивши дівчині питання наодинці, де вона не буде відчувати незручності, і вибравши час, коли вона в гарному настрої, не дуже втомилася і не зайнята чимось іншим.
    • Не потрібно чекати надто довго, коли підвернеться слушна нагода, щоб поговорити. Дівчата в середній школі немов завдання з вищої математики - такі ж незрозумілі, тому якщо вам здається, що представилася гарна можливість, без коливань запрошуйте її на побачення, а не чекайте біля моря погоди.
  5. 5 Подумайте про спільне проведення часу. Перш ніж запрошувати дівчину на побачення, подумайте про те, чим ви на цьому побаченні займетеся. Яким би очевидним не здавався цей рада, ви можете настільки сильно переживати щодо того, чи отримаєте ви позитивну відповідь чи ні, що навіть не задумаєтеся про те, що ж будете робити після того, як задасте своє головне питання. У середній школі запрошення на побачення іноді означає просто «будь моєю дівчиною», але все ж непогано продумати, куди ви могли б сходити разом. Тоді, якщо дівчина відповість згодою, ви зможете сказати: «Дуже добре! Як щодо того, щоб сходити ... », - замість того, щоб просто заявити:« Дуже добре! Ну, думаю, ми перетнемося незабаром ». Ось кілька ідей щодо того, чим ви можете зайнятися:
    • сходіть разом на шкільну дискотеку;
    • сходіть на прем'єру нового фільму;
    • запросіть її на концерт;
    • рушайте в торговий центр;
    • просто прогуляйтеся разом після занять;
    • відвідайте вечірку на честь дня народження спільного друга.

Частина 2 з 3: Запрошення на побачення

  1. 1 Знайдіть спокійне місце. Поговоріть з дівчиною наодинці, щоб її друзі не хихикали поруч і не дражнили вас, але не треба кликати її в настільки відокремлене місце, щоб вона занепокоїлася або злякалася. Виберіть час і місце на шкільному дворі, поруч з роздягальнею, після шкільного свята або на вечірці у спільних друзів. Не потрібно заводити розмову про побачення перед уроками, оскільки вона буде зосереджена на майбутніх заняттях і може не дуже уважно вас слухати. Тим більше не варто цього робити перед контрольною або іспитом.
    • Виберіть час, коли вона не буде сумною, втомленою або роздратованою. Переконайтеся, що вона в доброму гуморі.
  2. 2 Випромінюйте впевненість. Впевненість - половина успіху, але не перестарайтеся: якщо вона побачить, що ви трохи хвилюєтеся, то зрозуміє, що дійсно подобається вам. Вся впевненість на світі не допоможе, якщо ви не цікаві дівчині, однак вона допоможе вам зважитися і запросити її. Тримайте голову піднятою, посміхайтеся, не забувайте дихати і розслабтеся. Навіть якщо від хвилювання ви змокли або у вас звело шлунок, ведіть себе абсолютно спокійно. Тоді незабаром ви помітите, що вам вдалося змусити себе відчути впевненість в собі і своїх силах.
    • Не потрібно вести себе нахабно або зарозуміло. Ведіть себе як звичайний хлопець, тоді дівчина із задоволенням погодиться з вами зустрітися. Чи не зображайте з себе того, ким не є, - дівчата люблять щирість і природність.
  3. 3 Поговоріть з нею трохи, перш ніж переходити до справи. Ви ж не хочете налетіти на неї з питанням: «Привіт, підеш зі мною на побачення?» Це буде занадто навіть для самої прямолінійної дівчата. Не потрібно довго переливати з пустого в порожнє, але поговоріть хвилину або дві, щоб ви обидва відчули себе комфортно, після чого зберіться з силами і запросіть її на побачення. Привітайтеся, поцікавтеся як у неї справи, обміняйтеся ще парою фраз, перш ніж переходити до найголовнішого.
    • Якщо вже стало очевидно, що ви збираєтеся запросити її на побачення, а ви все ще продовжуєте розглядати підлогу або здувати невидимі порошинки, значить, саме час діяти.
  4. 4 Запросіть її на побачення. Не потрібно особливо морочитися з формулюванням. Скажіть: «Мені подобається проводити з тобою час. Може, сходимо разом кудись? », - або ж:« Ти не погодишся стати моєю дівчиною? ». Не ходіть довго навкруги. Зробіть це, а потім спостерігайте за її виразом обличчя, щоб зрозуміти, як вона до цього поставилася. Не потрібно перераховувати 20 причин, чому вона вам подобається або переконувати, що ви будете кращим в світі бойфрендом. Просто запросіть її одним-двома реченнями. Після цього вам залишиться тільки чекати відповіді.
    • Запрошуючи дівчину на побачення, дивіться на неї, а не вивчайте візерунки на паркеті. Ваша впевненість справить враження.
  5. 5 Правильно відреагуйте на її відповідь. Після того, як ви запросили дівчину на побачення, у неї не так вже й багато варіантів дій: погодитися чи відмовитися. Якщо вона скаже «так», пріобніміте її, посміхніться і дайте їй зрозуміти, що ви дуже раді цьому, але не потрібно вирушати на радощах в танок. Покажіть, що з нетерпінням чекаєте зустрічі і вважаєте її відмінною дівчиськом. Запропонуйте їй сходити, куди ви придумали - а далі буде видно.
    • Якщо вона відповіла відмовою, не впадайте у відчай. Подякуйте її за розмову і з гідністю підіть. Не потрібно бути грубим, в роздратуванні ляскати дверима або виглядати слабаком. Пам'ятайте, що хотіли б, щоб вона вас поважала, навіть якщо не хоче стати вашою дівчиною. І не варто забувати, що на світі багато інших дівчат - тим більше ви ще тільки вчитеся в школі!

Частина 3 з 3: Альтернативні способи запрошення на побачення

  1. 1 Запросіть її на побачення під час танцю. Шкільна дискотека - це відмінне місце для подібного запрошення. Дочекайтеся повільного танцю і запросіть її, а під кінець композиції запитаєте, чи хоче вона стати вашою дівчиною. Ви прочитаєте відповідь в її очах під час спільного танцю. Ви можете використовувати танець як привід, щоб її запросити, перш ніж починати зустрічатися. Так, це вимагає певної сміливості і змушує хвилюватися, але це відмінний спосіб запросити дівчину на побачення.
    • Атмосфера під час танцю буде більш романтичною, ніж під час обіду в шкільній їдальні, тому якщо ви запросите її під час танцю, шанс розвитку романтичних відносин підвищується. Але є одне але: іноді відірвати дівчину від її друзів практично неможливо.
  2. 2 Напишіть їй записку. Якщо ви вважаєте, що лист - ваш коник, напишіть коротку записку, яка дасть дівчині зрозуміти, що вона вам подобається і ви хочете з нею зустрічатися.Це дуже приємний спосіб здивувати її і хоча б частково уникнути напруги, яке очікувало б вас при особистій бесіді. Головне, переконайтеся в тому, що записка дійде до дівчини, незалежно від того, передасте ви її їй на уроці, вкладіть в її підручник або покладіть в шафку.
    • Попросіть її відповісти також запискою. Як би все не склалося, не варто нервувати, адже вона навіть не побачить вашу реакцію на свою відповідь!
  3. 3 Попросіть своїх друзів поговорити з нею. Це, правда, вже зовсім крайній захід. Якщо ви дійсно соромитеся, але все ж хочете її запросити, попросіть більш рішучого і харизматичного одного подобщаться з об'єктом вашої симпатії (звичайно, не намагаючись її зачарувати). Нехай він підійде до неї і запитає, чи не погодиться вона зустрітися з вами. Переконайтеся, що один знає, що сказати, що не виставить вас слабаком і не введе дівчину в оману.
    • Якщо ви дійсно хочете попросити друга запросити дівчину на побачення з вами, запитаєте його, що саме він їй скаже. Так, це може прозвучати дивно, але, можливо, ви будете раді, що порепетирували з одним такий важливий для вас крок.
  4. 4 Зателефонуйте їй. Якщо ви відчуваєте себе впевненіше при телефонному спілкуванні, можете запросити її по телефону. Зателефонуйте дівчині (сподіваємося, у вас вже є її номер) і запропонуйте кудись сходити. У цьому випадку особливо важливо заздалегідь мати план, куди ви її покличете, щоб не м'ятися і не намагатися згорнути розмову, якщо вона погодиться. Можете дізнатися номер дівчини у її подруги, якщо вона, звичайно, дасть його вам - тоді дівчина буде приблизно знати, чого очікувати, коли ви їй зателефонуйте.
  5. 5 Зробіть їй маленький, але значимий подарунок. Якщо ви вже дружите або, принаймні, непогано знайомі і знаєте, що їй може сподобатися, можете подарувати їй симпатичне недороге прикраса, диск з музикою, книгу, красивий блокнот або інший приємний, але ні до чого не зобов'язує і не викликає незручності подарунок . Можете покликати її на побачення, коли будете вручати подарунок, або написати записку і передати їй разом з подарунком.
  6. 6 Напишіть запрошення крейдою. Цей прийом не для слабких духом. Якщо вона вам дійсно подобається, напишіть на асфальті: «(Ім'я), підеш зі мною на побачення?» - а потім як би ненароком прогуляйтеся з нею біля цього місця, щоб вона помітила і прочитала напис. Так, ви можете бути збентежений, якщо вона відмовить, але уявіть, як здорово буде, якщо вона відповість згодою на ваше послання крейдою на асфальті!
  7. 7 Запросіть її на побачення за допомогою їжі. Купуйте її улюблені тістечко або десерт і попросіть когось написати на ньому глазур'ю або цукровою пудрою: «Підеш зі мною на побачення?» Це може бути трудноосуществимо, але якщо у вас вийде це зробити, ви вразили її своєю креативністю і винахідливістю і вона не зможе встояти перед вами. Напишіть послання твердою рукою, а потім просто пливіть за течією.

Поради

  • Чи не набридайте дівчині! Це дратує і може відштовхнути її від вас.
  • Як би це не було важко, НЕ дивіться TV на її фігуру. Інакше в очах дівчини ви будете виглядати стурбованим придурком.
  • Чи не поводьтеся по-ідіотськи, якщо почуєте відмову.
  • Не потрібно хвалитися і багато говорити про себе і свого життя, інакше вона подумає, що ви самозакоханий павич.
  • Ведіть себе пристойно і не сквернословьте. Проявіть зрілість, це дуже гарне і бажане якість.
  • Чи не запрошуйте шестикласницю, якщо сам вчіться у восьмому класі, інакше все почнуть косо на вас дивитися.
  • Чи не відкладайте запрошення в довгий ящик. Немає нічого гіршого невідомості - подобаєтеся ви їй чи ні? Навіть отримати відмову не так болісно.
  • Не запрошуйте її на побачення через інтернет або текстове повідомлення. Такі відносини, швидше за все, не будуть відрізнятися стабільністю і довгостроковістю.
  • Переконайтеся в тому, що вона вас знає і нікому, навіть їй самій, не кажіть про свою симпатію, поки не запросите на побачення.Якщо ви хочете поділитися цим з одним, переконайтеся, що йому можна довіряти (або хоча б шантажувати, щоб він нікому не розповів).
  • Не розказуйте про свою симпатію до дівчини балакучим друзям.
  • Якщо вона зустрічається з іншим хлопцем, почекайте. Відносини в середній школі зазвичай тривають недовго. Коли вона буде вільна, скористайтеся можливістю!

попередження

  • Чи не принижуйте себе в її очах, інакше вона може відчути себе ніяково і відмовити вам. Говоріть з дівчиною впевнено.
  • Не запрошуйте дівчину на побачення через СМС. Це дійсно може підірвати всі ваші шанси на успіх. Поговоріть з нею особисто, щоб вона побачила, що подобається вам і ви не жартуєте.
  • Якщо вона відповість згодою, не намагайтеся відразу її поцілувати або встановити фізичний контакт. Це може її відлякати.
  • Постарайтеся не кричати і не плакати, якщо вона вам відмовить. Просто скажіть що-небудь на зразок: «Шкода, але спробувати варто. Якщо передумаєш, скажи мені ».
  • Якщо вона вам відмовить, пам'ятайте, що на ній світ клином не зійшовся, і що за шкільні роки ви ще зустрінете багато інших дівчині.
  • Якщо ви постійно крутитесь біля неї, вона вирішить, що ви її переслідуєте, і відмовить вам. Проводьте час з друзями, а не тільки з нею