Як приготувати бекон в електричній печі

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Вот как надо готовить настоящий БЕКОН. И  Вы навсегда забудете про магазинный бекон или грудинку.
Відеоролик: Вот как надо готовить настоящий БЕКОН. И Вы навсегда забудете про магазинный бекон или грудинку.

Зміст

Хоча більшість людей готують бекон на плиті або в мікрохвильовій печі, хрусткий бекон можна приготувати і в електричній печі (міні-духовка). Смак бекону від цього не зміниться, але зате потім вам доведеться менше прибиратися. Викладіть шматочки бекону на деко і запікайте їх 10-15 хвилин, поки вони не стануть досить хрусткими. Що залишився бекон можна покласти в морозильну камеру, а пізніше розігріти.

кроки

Частина 1 з 3: Початок готування

  1. 1 Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Для початку дістаньте деко, який поміститься в електричну піч. Покладіть на деко алюмінієву фольгу. Це полегшить вам подальшу прибирання, оскільки фольгу можна буде просто скласти і викинути.
    • Якщо у вас немає алюмінієвої фольги, візьміть папір для випічки.
  2. 2 Викладіть бекон на деко. Шматки бекону не повинні торкатися один одного. Викладіть бекон на деко, щоб він повністю присмажився.
    • Після роботи з сирим беконом не забудьте вимити руки.
  3. 3 Вставте порожній деко під дротяний лоток в печі. Знайдіть деко, який би помістився внизу міні-печі. Якщо під час готування з бекону почне капати жир, він впаде на цей лист. Набагато простіше витягнути деко і промити його, ніж витирати дно міні-духовки.

Частина 2 з 3: Готування бекону

  1. 1 Виставте температуру на 205 ° C. Якщо ви не знаєте, як виставити температуру на електричній печі, прочитайте про це в інструкції. Перш ніж вставити деко з беконом, почекайте, поки міні-піч повністю нагріється. Як правило, про це повинен свідчити включений або вимкнений світловий індикатор.
  2. 2 Готуйте бекон протягом 10-15 хвилин. Слідкуйте за беконом, поки той готується. Бекон слід запікати протягом 10-15 хвилин, але більш тоніки шматочки можуть запектися і раніше. Коли бекон буде вже майже готовий, він злегка згорнеться і стане хрустким.
    • Якщо ви хочете зробити бекон ще більш хрустким, запікайте його довше.
  3. 3 Дістаньте бекон з печі. Коли бекон стане досить хрустким, дістаньте його з міні-печі. Покладіть на тарілку пару паперових рушників. Дістаньте бекон лопаткою і перекладіть його на тарілку з паперовими рушниками. Вони вберуть в себе зайвий жир. Перед тим як приступити до їжі, зачекайте кілька хвилин, щоб бекон охолов.

Частина 3 з 3: Вторинний розігрів бекону

  1. 1 Приберіть залишився бекон на потім. Якщо ви не з'їсте весь бекон за один присід, приберіть його на наступний раз.Помістіть бекон в пластиковий контейнер, а потім покладіть його в морозильну камеру.
  2. 2 Підігрійте бекон в мікрохвильовій печі протягом 20-30 секунд. Бекон дуже легко відтає в мікрохвильовці. Коли ви захочете з'їсти що залишився бекон, викладіть його на тарілку і підігрійте в мікрохвильовій печі протягом 20-30 секунд.
  3. 3 Посоліть і поперчіть бекон. Після зберігання бекон міг втратити трохи смаку. Якщо вам здається, що зі смаком бекону щось не так, посоліть і поперчіть його.