Як приготувати курячий смажений стейк

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Куриный стейк за 15 мин. Самый простой рецепт стейка. Стейк из куриного филе
Відеоролик: Куриный стейк за 15 мин. Самый простой рецепт стейка. Стейк из куриного филе

Зміст

1 Розігрійте масло в сковороді на середньому вогні. Масло має покривати дно сковороди повністю.
  • 2 При бажанні злегка відбийте м'ясо. Молотком для відбивання обробіть м'ясо, поки шматки не збільшаться майже удвічі.
  • 3 Підготуйте чотири «станції». Покладіть обробну дошку, на якій ви будете приправляти м'ясо, одну миску з борошном, одну миску з яєчною сумішшю і ємність, куди ви будете викладати готовий стейк, наприклад миску або тарілку.
    • Щоб зробити яєчну суміш, змішайте в середній мисці всі сухі інгредієнти: пекарський порошок, соду, перець і сіль. Додайте в сухі інгредієнти сколотини, яйце і гострий соус.
  • 4 Приправте стейки з обох сторін і покрийте кляром. Для цього обваляйте м'ясо в борошні, потім занурте в яєчну суміш, потім знову в борошно і покладіть на поверхню для готових стейків. Повторіть з рештою стейками. Дайте їм полежати протягом 10-15 хвилин.
    • Покриваючи стейки борошном вдруге, переконайтеся, що вони покриті повністю і шар рівномірний. Щоб вийшла гарна скоринка, необхідно обваляти м'ясо в борошні кілька разів.
  • Метод 2 з 2: Обсмажування стейків і приготування соусу

    1. 1 Як тільки масло почне закипати, покладіть в нього стейки і обсмажуйте протягом 3-5 хвилин з кожного боку. Готові стейки повинні бути покриті золотисто-коричневою скоринкою. Зверніть увагу, що на приготування більш тонких стейків потрібно менше часу. Покладіть їх в теплу духовку, поки виконуєте наступні дії.
    2. 2 Змішайте в рівних частинах вершкове масло і борошно. Робіть це при низькій температурі, щоб мука не згоріла.
    3. 3 Поступово додайте молоко, сіль і перець, часто помішуючи. Змішуйте, поки суміш не почне залишатися на зворотному боці ложки. Це займе приблизно 4-7 хвилин. Тепер у вас є соус!
    4. 4 Готово! Подавайте з картопляним пюре і овочами або будь-яким іншим гарніром на ваш розсуд.

    Поради

    • Ви можете використовувати будь-яку вирізку для цього рецепта, але якщо це не кубічний стейк, вам доведеться нарізати м'ясо на шматки не товще 0,6 см.
    • Якщо ви забули засікти час (або довіряєте тільки власним очам), обсмажуйте стейки, поки кожна сторона не стане золотисто-коричневого кольору.

    попередження

    • Гаряче масло може привести до опіків. Будьте обережні і не дозволяйте вашим дітям перебувати в кухні під час приготування.