Як приготувати замінник імбирного елю за допомогою газованої

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як приготувати замінник імбирного елю за допомогою газованої - Суспільство
Як приготувати замінник імбирного елю за допомогою газованої - Суспільство

Зміст

"Барний імбирний ель" має приголомшливий аромат, якщо зварений правильно, але відноситься до окремої категорії напоїв. Деякі люди віддають перевагу віскі, змішаного з безалкогольним "ginger", але для більшості це просто замінник в тих випадках, коли немає справжнього імбирного елю. Якщо ви хочете отримати максимально близьку імітацію, спробуйте приготувати домашній рецепт з імбирним сиропом.

кроки

Метод 1 з 2: Як приготувати замінник імбирного елю

  1. 1 Використовуйте цей спосіб, щоб швидко змішати інгредієнти. Через брак імбирного елю деякі бармени використовують його заміну. Подібний напій сам по собі не призначений для того, щоб кого-небудь здивувати або ввести в стан сп'яніння.
    • Не варто вважати, що клієнт за замовчуванням згоден на заміну. Дайте гостю знати, що вам доведеться використовувати газовану воду, після чого він може змінити своє замовлення.
  2. 2 Почніть з наповнення склянки льодом. Як завжди, змішуйте інгредієнти в склянці з льодом, щоб напій залишався охолодженим.
  3. 3 Влийте кілька крапель настоянки. Це додасть пряний присмак і аромат, який може замінити пекучість імбиру. Також можна використовувати Ангостура, якщо даний напій є у вас під рукою.
    • Настоянки містять алкоголь. Пропустіть цей крок, якщо готуєте напій для дітей або непитущих гостей.
  4. 4 Додайте кілька крапель кислого сиропу. Більшість готових кислих сиропів мають жахливий смак. Приготуйте сироп самостійно, щоб домогтися кращого результату:
    • Приготуйте простий сироп, змішавши рівну кількість води і цукру. Підігріває і помішуйте, поки весь цукор не розчиниться, а потім дайте сиропу охолонути.
    • Щоб приготувати кислий сироп, змішайте дві частини звичайного цукрового сиропу і три частини соку лимона або лайма.
  5. 5 Наповніть склянку лимонно-лаймовою содової. Як мінімум ¾ "імбирного елю" має складатися з Sprite, 7-Up або інший лимонно-лаймовою газованої води. Також можна зробити його основною частиною напою, використовуючи всього кілька крапель інших інгредієнтів.
  6. 6 Заповніть решту склянки колою. Основна мета такого кроку полягає в тому, щоб надати прозорою соді золотистий колір.
  7. 7 Додайте його до напою. Спробуйте свій несправжній імбирний ель, змішавши його з віскі або застосувавши в таких коктейлях як Московський мул. Бармени зазвичай додають таку ж кількість, як і в випадку з справжнім елем.

Метод 2 з 2: Як приготувати імбирний ель на швидку руку в домашніх умовах

  1. 1 Спробуйте цей рецепт, щоб домогтися справжнього смаку імбиру. Віддайте перевагу цим рецептом, якщо ви шукаєте справжній смак імбиру. Приготування в домашніх умовах дозволяє регулювати концентрацію на свій смак.
  2. 2 Почніть з імбирного сиропу. Влийте 2 столові ложки (30 мл) на склянку в 300 мл. Потрібний інгредієнт можна знайти в магазинах здорової їжі, продуктових магазинах або в інтернеті. Щоб смак залишався свіжим, приготуйте напій самостійно:
    • Підігрійте 1 стакан (240 мл) води і 1 ¼ склянки (240 грам) цукру, помішуючи суміш, поки цукор повністю не розчиниться.
    • Додайте ½ склянки (120 мл) тертого або нарізаного тонкими скибочками сирого імбиру.
    • Варіть на повільному вогні протягом 15 хвилин.
    • Дайте рідини охолонути, а потім додайте 2 столові ложки (30 мл) лимонного соку.
  3. 3 Наповніть склянку мінеральної водою або газованою водою. Звичайна мінеральна газована вода підійде найкраще. Можна використовувати лимонно-лаймовим газовану воду, кремову або інші газовані напої. Газована вода додасть солодощі, що може перебити смак імбиру.
  4. 4 Влийте кілька крапель настоянки (за бажанням). Цей алкогольний інгредієнт додасть складний букет ароматних трав. Спробуйте, якщо настойка вже є під рукою, але не варто купувати її, якщо ви не практикуєте регулярне приготування коктейлів в домашніх умовах.
  5. 5 Перемішайте і подавайте напій. Перемішуйте його, поки весь імбирний сироп повністю не розчиниться. Додайте лід або пийте його відразу.

Поради

  • Імбирний ель є солодкою газованою водою з незначним відтінком імбирного аромату. Спробуйте приготувати імбирне пиво, якщо вам подобається смак імбиру.

Що вам знадобиться

замінник

  • Лимонно-лаймовим содова
  • кола
  • настоянка
  • кислий сироп
  • Склянка
  • лід

Домашній рецепт

  • імбирний сироп
  • Газована вода або безбарвна газована
  • настоянка
  • Склянка

додаткові статті

Каксделать імбирний ель Каксделать імбирний чай або відвар Какпріготовіть коктейль з замороженим соком Какпріготовіть рутбір Какпріготовіть крем соду Какпріготовіть безалкогольні напої як по пиво "Корона" Какбистро сп'яніти Какіграть в бірпонг Як по пиво залпом Какоткрить пляшку пива ключем Какпріготовіть коктейль "Ягер бомб" Як по, щоб ніхто про це не дізнався Какбистро зробити алкогольні напої