Як створити особистий сайт

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Как создать свой сайт САМОМУ | Сделать сайт бесплатно с нуля
Відеоролик: Как создать свой сайт САМОМУ | Сделать сайт бесплатно с нуля

Зміст

Якщо у вас є тонни фотографій та відео, якими хотіли б поділитися з членами сім'ї, кращий спосіб це зробити за допомогою особистого веб-сайту. Персональний сайт - відмінний інструмент для людей, щоб залишатися на зв'язку з друзями і сім'єю. Тому що він дозволяє обмінюватися медіа та інформацією (дні народження, весілля, вечірки) і багатьом іншим. Доброю новиною є те, що в даний час вам не потрібно знати HTML; будь-який, у кого є вільний час і терпіння, може створити відмінно виглядає сайт.

кроки

  1. 1 Вирішіть, яке програмне забезпечення використовувати для створення сайту, якщо у вас немає ніякого досвіду програмування. Якщо ви знавець HTML, то можете пропустити цей крок.
  2. 2 Знайдіть хостинг. Хостинг (хостинг-провайдер) - це компанія, яка буде зберігати файли, які складають ваш сайт. Будь це безкоштовна або платна фірма (див. Поради), Вам необхідно в першу чергу створити обліковий запис.
  3. 3Получіте доменне ім'я (не обов'язково). Якщо ваш хостинг не надасть вам домен або ім'я поддомена, вам потрібно буде отримати щось одне. Простіше для людей запам'ятати просте доменне ім'я (тобто: www.wikihowexample.com), ніж утомливо довгий URL (тобто: http://www.wikihowexample.com/user/creator/index/pg223/creatorhmpg.html) ..
  4. 4 Виберіть вміст (контент). Ви знаєте, що це веб-сайт для ваших друзів і сім'ї, так що подумайте про те, що ви їм запропонуєте, коли вони будуть відвідувати ваш сайт. Деякі з відмінних ідей - це такі інструменти, як фотогалереї, календар, гостьова книга або форум, список адрес електронної пошти, а також новини на першій шпальті. Записуйте свої думки, як тільки придумаєте, що включити.
  5. 5 Створіть логотип. Навіть якщо ви думаєте, що особовому веб-сайту він не потрібен, логотип уніфікує і робить сайт більш зручним для ваших відвідувачів. Використовуйте програму, як Corel Paint Shop Pro, для надання тексту (можливо, вашого імені або прізвища) привабливого і вражаючого дизайну. Ви можете просто заощадити гроші і пошукати якийсь програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом, додатки GIMP або Inkscape повинні зробити це відмінно. Вони також безкоштовні і корисні, як Photoshop і Paint.
  6. 6 Створіть сторінки. Використовуючи HTML або інструмент веб -публікація, як Microsoft Frontpage or Macromedia Dreamweaver, створіть сторінку "Home" з введенням про веб-сайті, новинами і основними інструкціями про те, як орієнтуватися на ньому. Інші сторінки, такі як сторінка "Biography" і сторінка "Contact" можуть з'явитися пізніше. Збережіть сторінки в форматі .html.
  7. 7 Опублікуйте. Додайте сторінки і файли в кореневу папку ( "/"). Використовуйте програму FTP або веб-браузер, щоб увійти на сервері. Введіть в адресному рядку вашого браузера "ftp://your-domain-name.com" і натисніть кнопку "Go" або клавішу Enter, далі зробити запит з вашим ім'ям користувача і паролем (надані вашим хостинг-провайдером). Ви можете переглядати ваші папки також, як на персональному комп'ютері або Mac.
  8. 8 Оновлення. Підтримка вашої сім'ї і друзів шляхом публікації останніх новин і фотографій є безцінною для них. Діліться новими історіями і жартами з ними часто, щоб вони поверталися на ваш сайт знову.

Поради

  • Збережіть свою домашню сторінку як "index.html". Це буде перша сторінка, яку відвідувачі побачать, коли зайдуть на ваш сайт.
  • Ваш хостинг-провайдер може надати вам такі інструменти, як гостьові книги та фотогалереї.
  • Якщо це доступно з вашого хоста, то буде хорошою ідеєю надати членам сім'ї електронну пошту [email protected].
  • Вам не потрібно витрачати купу грошей на програмне забезпечення та послуги, є безкоштовні варіанти; пошукайте і ви знайдете.
  • Деякі хостингові компанії будуть намагатися продати вам домен. Вам не потрібно купувати домен від хостинг-провайдера - ви можете купити домен у реєстратора доменних імен (просто пошукайте в Google для "купити домен"), а потім скажіть хостинг-провайдеру, що у вас вже є домен, не купуючи його у них. На практиці легше купити домен від хостинг-провайдера (вам не доведеться робити нічого більше, крім плати за нього), але хостинг-провайдери зазвичай стягують вищі ціни за доменне ім'я, ніж ви можете знайти, якщо ви підете і купіть собі домен від реєстратора доменних імен. Купівля домену не складна, і нормальні ціни повинні бути +/- близько 10 € (за станом на 2011).
  • Freewebs.com - відмінний, абсолютно безкоштовний хостинг і shorturl.com може надати вам гарне ім'я поддомена.
  • Знання HTML не потрібні, але вони дуже допоможуть, якщо ви хочете більш складний і різноманітний веб-дизайн. Спробуйте його і практикуйтеся якомога більше. Порівняйте код з тим, як він виглядає на реальній веб - сторінці.
  • Відмінний форум - phpBB (потрібна установка PHP і бази даних Database; запитайте у вашого хостинг-провайдера).
  • Не забувайте використовувати однаковий макет і логотип для всіх сторінок вашого сайту. Дотримуйтеся однакових кольорів, шрифту і значків.
  • Не зв'язуйтеся з першим-ліпшим вам на очі хостинг-провайдером; придивіться навколо і порівняйте ціни.

попередження

  • Люди можуть порахувати, що вам потрібно витрачати багато грошей на веб-сайт. Ви не повинні витрачати багато взагалі. Витратьте час на те, щоб заглянути в ці теми: Apache сервери, PHP кодування, HTML кодування (верстка), програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом. Це може вам дуже допомогти.
  • Часто ви можете використовувати безкоштовні шаблони сайту, щоб заощадити час і підтримувати якісний дизайн.
  • Ніколи не використовуйте захищену авторським правом медіа-інформацію, якщо ви не власник авторських прав або не маєте повного дозволу від останнього.
  • Переконайтеся, що ваш сервер дозволяє закачувати типи файлів, якими будете ділитися.
  • Перегляньте договірну політику вашого хостинг-провайдера, перш ніж будете створювати обліковий запис. Можливо, вони не те, що ви шукаєте.

Що вам знадобиться

  • Персональний комп'ютер (Windows, Mac або Linux)
  • підключення до інтернету
  • Веб-браузер
  • Веб-хостинг
  • Доменне ім'я (не обов'язково)
  • Контент, наприклад, зображення та історії

додаткові статті

Каксоздать посилання для оплати через PayPal Какзадать колір фону в HTML Какначать wiki-сайт Какнапісать PHP скрипт Какпосмотреть вихідний код Каксоздать просту веб сторінку за допомогою HTML Какподчеркнуть текст в HTML Какбесплатно додати гри на сайт Каксоздать веб-хостинг будинку Каквиделіть текст жирним за допомогою HTML Каксоздать посилання на електронну пошту в HTML Какбесплатно розмістити свій сайт в Інтернеті Каквставіть зображення в HTML Какдобавіть фонове зображення в HTML