Як пройти тест на ЗПСШ і приховати це від батьків

Автор: William Ramirez
Дата Створення: 20 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ВЕБІНАР: ПАПІЛОМАВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ. ВАКЦИНАЦІЯ
Відеоролик: ВЕБІНАР: ПАПІЛОМАВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ. ВАКЦИНАЦІЯ

Зміст

Проходження тесту грає важливу роль, оскільки знання про те, що у вас є хвороба, дозволить вам почати лікування і запобігти зараженню інших.

кроки

  1. 1 Завітайте до найближчого центру планування сім'ї. Там підліткам надається можливість пройти безкоштовне тестування. Батькам про відвідування підліткам центру не повідомляється. Можете дослідити законодавчу базу свого регіону, щоб дізнатися, з якого віку підліток може пройти тестування без батьків (як правило, з 15-16 років). Якщо поблизу немає центру планування сім'ї, відвідайте поліклініку, але, про всяк випадок, уточніть питання про політику конфіденційності. Найчастіше тест можна пройти відразу, але іноді, в разі завантаженості установи, вам можуть призначити окремий час.
  2. 2 Повідомити другу або дорослому, кому ви довіряєте, про свої плани і попросіть супроводжувати вас і підтримати. Завжди легше, якщо поруч є друг.
  3. 3 Будьте готові відповідати на питання про історію своїх сексуальних відносин: скільки у вас було партнерів ітд. Усвідомте, що ці питання задаються не з метою судити вас, а з метою допомогти.
  4. 4 Залиште номер телефону свого друга, а не свій домашній або стільниковий, щоб, коли результати будуть готові, з вами могли зв'язатися конфіденційно.
  5. 5 Прислухайтеся уважно до порад співробітників центру щодо безпечного сексу і задайте всі наявні у вас питання. Вся інформація строго конфіденційна.
  6. 6 Якщо результати показали, що у вас дійсно є ЗПСШ, співробітники центру можуть запропонувати вам консультацію і / або допомогу в розмові з батьками, якщо ви цього захочете.

Поради

  • Перш ніж зробити ще один крок і зайнятися сексом з новим партнером, рекомендується разом відвідати лікаря і пройти повне обстеження на ЗПСШ. Якщо ви не готові обговорювати зі своїм партнером подібне питання, не варто займатися сексом.
  • Центри планування сім'ї спеціалізуються на допомозі підліткам. Якщо ви соромитеся, знайте, що в цьому місці допомагають багатьом підліткам, і ніхто не буде вас судити.

попередження

  • Приховування від батьків цього питання в майбутньому може ще більше ускладнити ситуацію. Якщо вас щось турбує, батьки можуть допомогти вам визначити, що не так і що з цим робити.