Як розтягнути джинси

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 16 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как растянуть джинсы в домашних условиях?
Відеоролик: Как растянуть джинсы в домашних условиях?

Зміст

Ходити в занадто тісних джинсах незручно і складно. На щастя, є кілька різних способів, за допомогою яких їх можна розтягнути! Якщо ви в змозі надягти на себе джинси, але при цьому вони викликають у вас дискомфорт, спробуйте виконати кілька присідань, щоб поліпшити їх посадку по фігурі. В якості альтернативи, перш ніж одягати джинси на себе, нагрійте їх феном, а потім потягніть в сторони ті зони, які вам тісні. Щоб розтягнути джинси в ширину в області талії, сідниць, стегон і литок або просто в довжину приблизно на 2,5 см, зволожите їх ледь теплою водою, а потім потягніть тканину в потрібному напрямку.

кроки

Метод 1 з 3: Виконайте кілька присідань для невеликої розтяжки джинсів

  1. 1 Одягніть на себе джинси. Щоб скористатися даним методом і розтягнути джинси в талії, сідницях і стегнах, ви повинні бути в змозі їх надіти (незважаючи на тісноту). Обов'язково застебніть джинси на гудзик, перш ніж переходити до подальших дій.
  2. 2 присідайте як мінімум 1 хвилину. Станьте прямо і поставте ноги на ширині плечей. Потім почніть опускати вниз стегна і сідниці, зігнувши ноги в колінах (уявіть собі, що сідайте на стілець). Будьте уважні і не дозволяйте колін виступати вперед далі кінчиків пальців на ногах. Щоб встати з присідаючи, відштовхніться від підлоги п'ятами і підніміться у вихідне положення Повторюйте присідання мінімум одну хвилину.
    • Присідання можна робити аж до п'яти хвилин поспіль, але від цього у вас можуть захворіти м'язи. Чим довше ви будете присідати, тим краще розтягнеться джинсова тканина.

    Альтернативний варіант вправи: можна робити випади, щоб розтягнути джинси в стегнах і сідницях, але найкраще, якщо цю вправу стане доповненням до присіданнями, так як саме по собі воно не дозволяє значно розтягнути тканину.


  3. 3 Подивіться, чи стали джинси більш зручними після вправ. Пройдіться, присядьте і встаньте, щоб перевірити, чи стало вам зручніше. Ви повинні помітити, що джинси вже не так щільно облягають тіло. Проте вони як і раніше можуть здаватися тісними, якщо їх розмір вам занадто малий.
    • Якщо джинси так і залишилися незручними, можна спробувати нагріти їх, щоб забезпечити більш сильне розтягнення.

Метод 2 з 3: Нагрійте джинсову тканину для помірного розтягування

  1. 1 Покладіть джинси на підлогу або на ліжко. Знайдіть для джинсів місце, яке знаходиться неподалік від електричної розетки. Потім розкладіть джинси в повну довжину горілиць. Розправте їх, щоб вам було простіше рівномірно нагріти тканину.
    • Постіль зазвичай чистіше, ніж пів, тому при наявності розетки поруч з ліжком, краще покласти джинси на ліжко, а не на підлогу.
  2. 2 Встановіть на фені середню температуру повітряного потоку і нагрійте їм джинси. Тримайте фен на відстані близько 15 см від тканини.Нагріваючи джинси, постійно рухайте фен, щоб тепло розподілялося рівномірно. Після прогрівання в сторону переверніть джинси на іншу сторону і прогрійте ззаду.
    • Прогрівати обидві сторони вироби не обов'язково, але це дозволить вам сильніше розтягнути джинси.
  3. 3 Руками розтягніть джинси в сторони. Візьміться обома руками за протилежні краю тісного ділянки джинсів і потягніть його в сторони так сильно, як тільки зможете, щоб розтягнути тканину. Переміщайтеся вниз і вгору по тісній зоні, щоб розтягнути всі ділянки тканини, які мають потребу в цьому. Також можна вставити відразу обидві руки в джинси і потягнути в сторони тканину в області талії, сідниць, стегон і литок, що теж допоможе розтягнути її.
    • Наприклад, якщо вам необхідно розтягнути джинси в стегнах, візьміться руками за стегнову частину штанини з протилежних сторін. Потім потягніть тканину в сторони. Це дозволить вам розширити штанину.
    • Для збільшення талії буде простіше розстебнути джинси і вставити всередину поясний частини обидва зігнутих ліктя. Після цього просто розведіть лікті в сторони, щоб розтягнути тканину в області талії.
    • Якщо джинси почнуть остигати перш, ніж ви закінчите займатися розтяжкою тканини, знову нагрійте їх феном.
  4. 4 Одягніть джинси на себе. Не забудьте застебнути блискавку і гудзика перед тим, як ви продовжите розтягувати тканину. На даному етапі джинси вже будуть трохи комфортніше, але можуть все ще залишатися тісними.
    • Якщо у вас виникнуть труднощі з застібанні джинсів на гудзик, ляжте на ліжко і спробуйте застебнути їх лежачи.
    • Далі приступите до виконання присідань або випадів протягом 1-5 хвилин, щоб сильніше розтягнути джинсову тканину.

Метод 3 з 3: Зволожите джинсову тканину для сильного розтягування

  1. 1 Розкладіть джинси на підлозі. Скористайтеся саме поверхнею підлоги, а не ліжка, щоб випадково не намочити ліжко. Розправте лежать на підлозі джинси, щоб вам було простіше зволожити тканину.
    • Барвник джинсової тканини може залишити після себе плями, коли ви намочіть тканину, тому корисно буде підстелити під джинси сміттєвий пакет або старі рушники, перш ніж приступати до подальших дій.
    • Якщо ви плануєте розтягнути джинси в талії, розстебніть їх, щоб випадково не вирвати гудзик.

    Альтернативний підхід: також можна вдягнути джинси на себе і потім намочити їх, щоб вони краще сіли по фігурі. Проте вам буде некомфортно ходити в мокрих джинсах, крім того, ви повинні бути в змозі надягти їх на себе, щоб скористатися таким підходом.


  2. 2 Зволожите джинси водою кімнатної температури за допомогою пульверизатора. Скористайтеся пульверизатором з водою, щоб зволожити невелику ділянку тканини. Тканина повинна стати саме вологою на дотик, але не мокрою. Працюйте від талії і поступово рухайтеся вниз, послідовно зволожуючи конкретні ділянки тканини.
    • Якщо джинсова тканина буде погано тягнутися, можна спробувати повторно зволожити її. Використовуйте додаткову кількість води в міру необхідності в процесі подальшої розтяжки джинсів.
    • Якщо у вас є рідкий кондиціонер для тканини, додайте приблизно одну чайну ложку кондиціонера (5 мл) в пульверизатор з водою, перш ніж зволожувати джинси. Це дозволить пом'якшити тканину для того, щоб вона краще розтягувалася.
  3. 3 Встаньте на один край джинсів, щоб зафіксувати їх положення. Поставте ногу на край тієї зони, яку хочете розтягнути. Так ви притисне джинси до підлоги, щоб вам було зручніше розтягувати їх.
    • Наприклад, якщо вам потрібно розтягнути джинси в талії, поставте свої на їх пояс. Якщо вам необхідно розтягнути стегна, встаньте на край штанини.
    • Для виконання роботи краще всього надіти на себе носки або ж залишитися босоніж. Взуття може забруднити ваші джинси брудом і патогенними мікроорганізмами.
  4. 4 Руками потягніть мокрі джинси, щоб розтягнути тканину. Нагніться, вхопитеся обома руками за протилежний край розтягується зони і з усією силою потягніть тканину вгору. Проведіть процедуру з усіма ділянками джинсів, які потребують розтягуванні.Якщо спочатку ви розтягували одну штанину, закінчивши роботу з нею, перейдіть до другої холоші. Якщо вам здасться простіше розтягувати тканину руками з усієї сили в протилежних напрямках, так і робіть.
    • Якщо джинси занадто тісні у всіх зонах, розтягуйте їх в ширину, починаючи від талії. Поступово просувайтеся до сідниць, промежини і стегон.
    • Якщо джинси занадто короткі, найкраще розтягувати в довжину саме штанини. Спробуйте почати роботу на рівні середини штанин.
    • Не тягніть джинси за шлевки або кишені, так як це досить слабкі зони, де тканина може порватися.
  5. 5 Дайте джинсам висохнути, перш ніж надягати їх. Повісьте джинси сохнути на мотузку для білизни, розкладіть на столі або перекиньте їх через спинку стільця. Дайте їм підсохнути природним чином хоча б протягом 2-3 годин. Однак найкраще залишити їх сохнути на ніч.
    • Тривалість сушіння залежить від того, як сильно ви намочили джинси до цього.
    • Якщо ви вирішили розкласти джинси сохнути на столі або ж повісити їх на стілець, краще підстелити під них поліетиленовий пакет, щоб захистити меблі від небажаного фарбування на той випадок, якщо барвник тканини почне линяти.

Поради

  • Щоб джинси залишалися розтягнутими, не сушіть їх в сушильній машині. Дозволяйте їм сушитися природним способом. В якості альтернативи відмовтеся від прання і просто кладіть джинси в морозилку на кілька годин, щоб освіжити їх.
  • Якщо ви не в змозі натягнути на себе джинси вище стегон, то ви не зможете розтягнути їх до такої міри, щоб вам стало в них комфортно. Вищевказані методи розтягування найкраще підходять для тих випадків, коли потрібно забезпечити розтягнення тканини всього на 2,5 см.

попередження

  • Незважаючи на те що деякі радять прийняти теплу ванну в джинсах, щоб розтягнути їх, це не дуже гарна ідея. По-перше, це незручно, по-друге, такий підхід не дозволить вам розтягнути джинси сильніше, ніж при звичайному зволоженні з пульверизатора.
  • Будьте обережні і не кладіть вологі джинси на світлі килими і рушники. Синя текстильна фарба, якою фарбують джинсову тканину, легко може залишити після себе плями на килимах і другом текстилі.