Як дратувати членів сім'ї та друзів

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Деревня вампиров и семья с 6 пальцами. Бразилия. Мир наизнанку 10 сезон 29 выпуск
Відеоролик: Деревня вампиров и семья с 6 пальцами. Бразилия. Мир наизнанку 10 сезон 29 выпуск

Зміст

Хочете бути одним з тих людей, який всіх дратує? Того, хто "дістає" друзів і членів сім'ї до тих пір, поки його які ввічливо не попросять "посидіти тихенько в куточку" або піти куди-небудь і зайнятися чимось корисним? Почнемо з того, що бути набридливим може бути трохи кумедним, однак не варто заходити надто далеко, щоб не зіткнутися з неприємними наслідками. Знати, як злегка докучати людям і при цьому не доводити їх "до сказу" - це велике вміння.

кроки

Метод 1 з 3: заподіює невелике занепокоєння

  1. 1 Ігноруйте людини. Прикиньтеся, що його немає поруч. Просто поводьтеся так, ніби не бачите, не чуєте і не відчуваєте його присутності. Прикиньтеся, що він зовсім вас не займає.
  2. 2 Перебільшуйте свою розлад. Якщо вас дратує якийсь прийняте рішення або щось сказане, висловіть своє засмучення у спрощеній формі. Покажіть людині, що ви засмучені, і якщо він попросить вас щось зробити, опустіть голову і скажіть, що у вас вже є свої плани або швидко тікаючи в туалет. Це викличе у нього неспокій. Головне, переконайтеся, що на наступний день ви не отримаєте догану за таку поведінку.
  3. 3 Співайте. Не просто співайте, а жахливо співайте, як ніби морж вмирає від задухи. Іншими словами, дуже погано. Зробіть так, щоб ця пісня по-справжньому виводила з себе.
  4. 4 Імітуйте воістину дратівливі звуки. Цей пункт не потребує додаткових пояснень.
  5. 5 Говоріть щось дійсно дурне. Наприклад: "Як працює репродуктивна система у качок?" Повторюйте це знову і знову.
  6. 6 Прикиньтеся дуже і дуже таємничими. Скажіть що-небудь гранично миле, а в кінці додайте "жарт", "ржу не можу" (LOL) або "бугага" (ROFL).

Метод 2 з 3: Витягуємо з себе любителя розіграшів

  1. 1 Розіграйте людини. Подушки-пердушка - це вчорашній день. Існують розіграші краще. За допомогою шпильки або шпильки виконайте кілька крихітних отворів в трубочці (соломинку) для пиття. Або дочекайтеся дощового дня і зробіть паперове конфетті, покладіть його в парасольку і почекайте, поки хто-небудь його не відчинить.
    • Ви можете знайти безліч ідей для розіграшу в статтях на нашому сайті.

Метод 3 з 3: Ведемо себе як надокучливий і нестерпна людина

  1. 1 Спробуйте гру в "чомучки". Задавайте прості питання і, кожного разу отримавши відповідь, запитуйте: "Чому?"
  2. 2 Постійно тикайте і штовхайте людини. Коли він на вас буде дивитися, ховайтеся за своїми руками. Начебто, якщо ви приховаєте руками обличчя, він вас не побачить. Потім повторіть.
  3. 3 Повторюйте що-небудь знову і знову. Наприклад: "Ей [ім'я], агов [ім'я], агов [ім'я], агов [ім'я], знаєш що? Мені нудно!". Діє безвідмовно.
  4. 4 Передражнювати людини. Це ідеальний варіант, якщо у вас є терпіння. Якщо людина скаже по-справжньому довге слово, яке ви не можете толком запам'ятати, просто відповідайте: "беее". Спрацьовує кожен раз.
    • Перекривлюючи, говорите воістину противним голосом. Можна використовувати як верескливий і писклявий голос, так і просто імітувати акцент.
  5. 5 Коментуйте кожне слово людини. Але не в милій формі. Найкраще підійде щось на межі цинізму, недовіри і розчарування. Це добре працює при спілкуванні в невеликій компанії.
  6. 6 Просто повторюйте кожну сказану прохання. Якщо вчитель говорить вашому другу: "Витри дошку!", Прошепоти: "Так, [ім'я], витри дошку!". Переконайтеся, що вчитель не чують.

Поради

  • Не соромтеся використовувати власні розіграші.
  • Смійтеся, після того, як зробили щось дражливе.
  • Чи не поводьтеся грубо, уїдливо або образливо. Незважаючи на те, що дратувати людей - це забавно, все ж, виводити з себе і висміювати когось - не смішно зовсім. Все може піти не так, як ви задумували.
  • Не переходьте на расизм.

попередження

  • Невміння вчасно зупинитися може бути по-справжньому небезпечно. Мати навиком роздратування людей - непросто.
  • Вас можуть покарати.
  • З вами можуть зробити те ж саме.
  • Образа людей, дійсно, не є смішним. Не робіть цього. Будь ласка.