Як розвивати продукт

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН В ИНСТАГРАМЕ. ТОП ОШИБОК ПРОДВИЖЕНИЯ. ЧТО УБИВАЕТ ВАШ АККАУНТ.
Відеоролик: ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН В ИНСТАГРАМЕ. ТОП ОШИБОК ПРОДВИЖЕНИЯ. ЧТО УБИВАЕТ ВАШ АККАУНТ.

Зміст

Різниця між успішними продуктами і поганими винаходами закладається на етапі розробки продукту. У багатьох винахідників є хороші ідеї, але як щодо здатності перетворити свою задумку в реальний товар? Це і є інновація. Ви можете перетворювати ваш продукт в щось, що буде продаватися, і тестувати його, щоб залишитися в цьому бізнесі і стати успішним підприємцем.

кроки

Частина 1 з 3: Розробка продукту

  1. 1 Визначте потреби споживачів. Різницю між невдалим і вдалим продуктом визначає потребу в ньому. Будучи підприємцем і інноватором, ви повинні створити щось таке, про що люди навіть не підозрюють, але їм це потрібно. Чого не вистачає на ринку? Чого хочуть люди?
    • Простої відповіді на це питання не існує, інакше ми були б всі мільйонерами. Візьміть за правило завжди носити з собою блокнот і намагайтеся не упускати моменти, коли вас осяє навіть маленька ідея і прийде натхнення. Можливо, ви лежите під сонцем на спині і вам важко тримати книгу на вазі? Який простий продукт може задовольнити вашу потребу?
    • Навіть якщо затія здається вам ефективної, опитування споживачів про те, чого б вони хотіли з точки зору конкретних продуктів, як правило, допомагає уникнути невиправданих надій. Знову ж таки, якби люди знали, які продукти насправді їм потрібні, то ми б всі були мільйонерами.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Lauren Chan Lee, MBA


    Директор з управління продуктом Care.com Лорен Чан Лі - старший директор з управління продуктом Care.com, найбільшої онлайн-майданчики для пошуку нянь, доглядальниць, помічників по господарству і так далі. Займається управлінням продуктами в різних областях і галузях більше 10 років. Отримала ступінь магістра ділового адміністрування в Північно-Західному університеті в 2009 році.

    Lauren Chan Lee, MBA
    Директор з управління продуктом Care.com

    Почніть з широко поширеною потреби, потім звузьте фокус. Лорен Чан Лі, старший директор з управління продуктом Care.com, каже: «Існує безліч різноманітних досліджень, які можна провести. На ранніх стадіях це буде швидше якісне дослідження, сфокусоване на етнографічних характеристиках. Потім, коли ви визначили потребу, можна створити прототип, почати тестувати його на придатність і звідси почати уточнення ».


  2. 2 Співпрацюйте з дизайнерами. Придумати концепцію ховерборд - це чудово, але не більше. Вам потрібен справжній дизайн цієї речі. Залежно від ваших інженерних здібностей, необхідно співпрацювати з інженерами і дизайнерами для створення працездатного прототипу ідеї.
    • Запишіть ваше бачення продукту, але також будьте готові йти на компроміси, коли ви зіткнетеся з практичними проблемами. Можливо технологія самого ховерборд трохи складна в даний момент, але ви можете знайти хлопця з досвідом проектування імерсивні відео ігор. Ховерборд 3D!
    • В якості альтернативи, спробуйте спроектувати виріб самостійно. Дизайнер марки Revolight, інноваційної системи освітлення для велосипедів, сам сконструював прототип в гаражі, і заробив серйозні гроші в Інтернеті. Напрацювати навички, яких у вас раніше не було, і спробуйте зробити щось самі.
  3. 3 Придумайте кілька варіантів. Хороший інноватор придумує відмінний продукт з метою задоволення потреб покупця. Великий інноватор придумує відразу п'ять продуктів. Спробуйте вивчити питання з точки зору безлічі різних підходів, намагаючись придумати якомога більше альтернативних способів вирішення питання. Не варто зупинятися на розробці однієї моделі і спробуйте придумати більше кількість варіантів на випадок, якщо основне винахід не буде досить функціональним.
    • Знову ж, подумайте про товар з точки зору потреби. Якщо ви зіткнулися з проблемою читання книг на сонці, то можете подумати про маленького нагрудній пропелері, прикріпленому до книги, але як щодо захисту очей під час читання? І як щодо цифрових носіїв? Як щодо захисту книги від піску?
  4. 4 Роздобудьте необхідні фінансові ресурси для створення прототипу. Один з відмінних способів залучення необхідних коштів для створення прототипів дорогих продуктів - провести презентацію для інвесторів або перейти до повномасштабного виробництва з допомогою краудсорсингу. Kickstarter, GoFundMe і інші веб-сайти по краудсерсінгу можуть стати відмінним ресурсом для формування стартового капіталу, щоб підняти ваш продукт.
    • Якщо у вас вже є досвід розробки продукції, можете делегувати розробку вашого продукту венчурним капіталістам і зібрати певну суму, виходячи з вашого списку.
  5. 5 Створіть прототип. Як тільки придумаєте кілька хороших ідей і погодите деталі з вашим дизайнером або невеликою командою дизайнерів, зберіть робочий прототип і почніть його тестування. Залежно від специфіки продукту, вам буде потрібно якийсь час на складання. Після виконання попередніх кроків ви будете готові почати розвиток і тестування.

Частина 2 з 3: Тестування продукції

  1. 1 Користуйтеся продуктом в особистих цілях. Оскільки ваша потреба в цьому продукті є першочерговим, ви будете першим, хто його випробує на собі. Спробуйте ваш продукт на собі, і ви відчуєте його працездатність. Зверніть увагу на дрібні недоліки, деталі продукту, що вимагають додаткової настройки, і потратьте досить багато часу на використання і роздуми про тестованому товар.
    • У процесі використання продукту ведіть щоденник або пишіть на диктофон замітки. Пізніше вам, можливо, доведеться згадати все погані або хороші зауваження.
    • Не просто користуйтеся продуктом, а вичавіть з нього всі соки. Якщо ви роздумуєте про запуск виробництва, вивчіть матеріал, з якого він зроблений, і що стане з вашим продуктом, якщо його кинуть об підлогу, впустять чи зроблять щось ще в реальному житті. Він крихкий? Чи можна його посилити чимось?
  2. 2 Знайдіть цільову аудиторію. Це одна з найважливіших частин розробки продукту. Хто купить те, що ви продаєте? Хто, як і ви, відчуває те ж почуття розчарування або потреба, яку заповнить цей продукт? Як ви досягнете уваги цій аудиторії? Наступним етапом буде використання вашого винаходу іншими людьми і отримання зворотного зв'язку. Тому вам слід визначити цільову аудиторію якомога конкретніше з точки зору декількох критеріїв:
    • віковий діапазон;
    • соціально-економічний статус;
    • рівень освіти;
    • захоплення та інтереси;
    • думки і упередження.
  3. 3 Проведіть цілу серію тестових випробувань. Презентуйте ваш продукт групі людей, дозвольте їм спробувати його і отримаєте зворотний зв'язок. Тестування може бути як неформальним, наприклад, ви можете пригостити власноруч приготованим домашнім пивом кількох друзів і родичів, а потім отримати від них відгук, так і формальним, наприклад, організація серйозних фокус-групових сесій з різними тестовими групами.
    • Якщо ви хочете зробити неофіційну сесію для отримання зворотного зв'язку, ставитеся до неї з тієї ж серйозністю, якої гідний ваш продукт. Батьки і друзі, швидше за все, скажуть, що ваше нове пиво «неймовірно», щоб зробити вам приємне.Тому дайте його на пробу справжнім любителям пива, щоб з'ясувати, чи домоглися ви своєї мети.
    • Якщо ви вирішили попрацювати з фокус-групами, зробіть кілька презентацій для різних груп людей. Ваша аудиторія може бути не такою, як ви її представляли спочатку. Послухайте і отримаєте зворотний зв'язок.
  4. 4 Зберіть воєдино всю критику. Як тільки ви вирішите вивести свій продукт на ринок і представити незнайомому споживачеві, почніть збирати відгуки з перших вуст. Пишіть огляди, проводите співбесіди і уважно прислухайтеся до отриманого зворотного зв'язку. Часто саме здатність винахідника врахувати зворотний зв'язок в процесі розробки продукту визначає, чи буде у товару стрімкий зліт, або він залишиться непоміченим «на узбіччі».
    • У деяких випадках, буде доцільніше залучити іншу сторону для збору зворотного зв'язку про ваш продукт. Ви, можливо, будете намагатися захистити свій винахід від критики, тоді як більш неупередженому дослідникові буде набагато легше зібрати зворотний зв'язок.
  5. 5 Перегляньте продукт. Стів Джобс не був відомим винахідником. Він був «генієм-раціоналізатором». Кращі продукти зазвичай є результатом не великого стрибка вперед, а маленьких змін, які перетворюють гарне винахід або концепцію в прекрасний продукт, що продається. Врахуйте відгуки про ваш продукт в своїх вдосконалення і поправках, щоб перетворити «хороше» винахід в «велике».
    • В отриманого зворотного зв'язку ви, швидше за все, не знайдете відмінних ідей щодо удосконалення вашого товару, але ви можете вислухати критику і придумати власні рішення для усунення цих недоліків. Ваш книжковий пропелер здається занадто складним пристроєм для оточуючих? Як можна його спростити?

Частина 3 з 3: Розвиток власного продукту

  1. 1 Почніть з операційного бюджету. Перед великими капіталовкладеннями для старту бізнесу вам необхідно почати з операційного бюджету. Що вам знадобиться для розвитку бізнесу і налагодження робочого режиму? Які документи потрібні для функціонування підприємства? Вам, швидше за все, доведеться розглянути наступні моменти:
    • Вартість ведення бізнесу
    • Накладні витрати
    • зовнішні витрати
    • зарплати працівників
  2. 2 Напишіть маркетинговий план для вашого продукту. Як тільки у вас буде готовий товар, потрібно буде розробити маркетингову стратегію, щоб представити продукт інвесторам і, в кінцевому рахунку, покупцям. Яка ваша точка продажу? У чому «фішка»?
    • Чим точніше ви визначите маркетингову стратегію, перш ніж зверніться в агентство, тим краще. Найкращі продукти можуть продаватися в силу своєї корисності і універсальності. Хороші товари продають себе самі.
  3. 3 Уявіть свій продукт інвесторам. Для запуску виробництва буде потрібно трохи готівки. Для цього потрібно представити новий продукт інвесторам, які вкладуть гроші для його розвитку і допоможуть встати на ноги. Чим ближче ви будете дотримуватися добре організованою і чітко окресленої моделі бізнесу, тим легше вам буде забезпечити стартовий капітал і запустити бізнес.
  4. 4 Розробіть критерії контролю якості. Після того, як ви створите власний капітал і почнете бізнес, у вас з'явиться безліч виробничих клопоту, але все залежить від продукту, який ви намагаєтеся продати. Єдине, в чому ви повинні бути впевнені з точки зору розвитку винаходи - це контроль якості. Які стандарти якості застосовні до вашої продукції? У чому ви готові йти на компроміс, щоб знизити витрати?
    • Придумайте стандарти для визначення якості товарів у міру їх випуску. Ви ж не завжди будете перебувати поруч для перевірки продукції. Придумайте список критеріїв для огляду, щоб хтось інший міг контролювати якість під час вашої відсутності.
  5. 5 Продовжіть оцінювати і впроваджувати інновації в вашу продукцію. Починаючи власний бізнес, важливо дивитися в майбутнє.Що має статися на шляху розвитку продукту, щоб він захопив свою частку на ринку? Як впроваджувати інновації, щоб залишатися в грі? Які зміни на ринку можуть вплинути на ваш спосіб ведення бізнесу? Чим краще ви навчитеся передбачати ці зміни, тим сильніше буде ваш продукт.

попередження

  • Ніколи не використовуйте механічне обладнання, якщо вас не навчили!
  • Будьте обережні при використанні будь-якого потужного механічного обладнання - завжди надягайте захисні окуляри і ніколи не тримайте пальці поблизу лез або гострих різців.