Як зробити фон зображення прозорим в Adobe Illustrator

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать Fill (заливку, фон) в иллюстраторе | Урок Adobe Illustrator
Відеоролик: Как сделать Fill (заливку, фон) в иллюстраторе | Урок Adobe Illustrator

Зміст

При обробці зображень в Illustrator важливо знати, як робити фон прозорим. Особливо це стосується багатошарових зображень, коли необхідно зробити так, щоб фоновий шар не перекривав передній. У цій статті ми розповімо, як це робити в Adobe Illustrator.

кроки

  1. 1 Запустіть Illustrator. Відкрийте або задайте шлях для потрібного файлу, потім в головному меню виберіть «Файл»> «Зберегти для Web ...».
    • У вікні вам буде запропоновано зберегти файл в одному з доступних форматів: GIF, JPEG, PNG-8 і PNG-24. Для створення зображення з прозорим фоном можете вибрати будь-який з них, крім JPEG.
  2. 2 Збережіть файл з розширенням PNG (англ.Portable Network Graphics - переноситься мережева графіка). Можна вибрати PNG-8 або PNG-24. Основна різниця між ними полягає в тому, що PNG-8, як і GIF, охоплює всього 256 квітів. PNG-24 - це формат без втрати якості і підтримує до 16 мільйонів кольорів. Коли ви виберете формат, переконайтеся, що відзначений пункт «Прозорість» (він повинен бути відзначений за замовчуванням).
    • На зображенні повинен з'явитися візерунок у вигляді шашечок, як показано на ілюстрації вище.
  3. 3 Ви також можете зберегти файл як GIF (англ.Graphics Interchange Format - «формат для обміну зображеннями»). Так само, як і в випадку з PNG, переконайтеся, що включена опція «Прозорість».
  4. 4 Готово! Фон вашого PNG- або GIF-файлу тепер прозорий, і його можна додавати поверх інших об'єктів.