Як зробити іграшковий телефон з паперу

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Телефон оригами из бумаги.Origami paper phone
Відеоролик: Телефон оригами из бумаги.Origami paper phone

Зміст

Стільниковий телефон з паперу не дозволить вам здійснювати або приймати дзвінки, але стане хорошою іграшкою і допоможе весело провести час. Це проста виріб для дітей, яку можна виготовити разом з дитиною.

кроки

Метод 1 з 3: Як зробити телефон зі звичайного паперу

  1. 1 Виріжте невеликий шматочок паперу або картону бажаного кольору. Вирізуйте папір за формою стільникового телефону (розмір може бути як великою, так і маленьким - тут все залежить тільки від вашого бажання).
  2. 2 Виріжте два шматочки білого паперу. Вони повинні поміщатися на раніше вирізаному шматочку кольорового паперу з невеликим проміжком між білими прямокутниками. Верхній білий шматочок повинен бути менше нижнього, щоб пізніше перетворити його в екран, а нижню частину в клавіатуру.
  3. 3 Зробіть клавіатуру. Намалюйте на великому білому прямокутнику грати з чотирьох рядків і трьох стовпців. Це клавіатура вашого телефону.Тепер заповніть клітинки цифрами та літерами: 2абв, 3где, 4жзі, 5клм і так далі. Кожна осередок має включати одну цифру і 3-4 букви в алфавітному порядку.
  4. 4 Додайте інші важливі кнопки. У зазорі між екраном і клавіатурою намалюйте невеликий гурток, який буде кнопкою «Додому». Також можна додати інші кнопки в залежності від бажаної моделі.
  5. 5 Додайте елементи на екрані. Наприклад, можна намалювати «шпалери» та іконки «додатків». В даному випадку творчий підхід просто незамінний! Намалюйте телефон своєї мрії з усіма елементами, які ви хочете бачити!
  6. 6 Зробіть захисне покриття для іграшкового телефону. Щоб продовжити термін служби виробу, стільниковий телефон з паперу можна загорнути в прозору обкладинку або покрити спеціальним клеєм для виробів.
  7. 7 Готово. Телефон готовий, і тепер його можна використовувати для ігор.

Метод 2 з 3: Як зробити телефон зі старих журналів і газет

  1. 1 Знайдіть старі каталоги з зображеннями стільникових телефонів. Шукайте великі зображення, які відповідають реальним розмірам телефону, щоб виріб було зручно тримати в руці.
  2. 2 Виріжте бажане велике зображення телефону. Працюйте акуратно, щоб зберегти точну форму.
  3. 3 Обведіть вирізаний макет на тонкому картоні. Виріжте картон по контуру. Це буде щільна задня сторона вашого стільникового телефону.
  4. 4 Приклейте зображення з каталогу до підкладці. Дочекайтеся, поки клей висохне.
  5. 5 Зробіть прозоре захисне покриття. Використовуйте прозорий клей або обкладинку для книг, щоб зробити захисний шар, який продовжить термін служби іграшки.
  6. 6 Готово. Іграшковий телефон готовий.

Метод 3 з 3: Як зробити паперовий телефон за шаблоном

  1. 1 Завантажте шаблон у форматі PDF з будь-якого сайту на ваш вибір.
  2. 2 Роздрукуйте шаблон телефону на цупкому картоні. Переконайтеся, що ваш принтер дозволяє друкувати на картоні. Виріжте і складіть картон. Якщо у вас немає відповідного принтера, відвідайте друкований салон.
    • Також можна роздрукувати шаблон на папері і приклеїти до картонного підстави.
  3. 3 Зробіть захисне покриття. Використовуйте прозорий клей для виробів або поліетиленову обкладинку для книг, щоб продовжити термін служби іграшкового телефону.
  4. 4 Готово. Ваш телефон готовий.

Поради

  • Не використовуйте папір темного кольору для клавіатури, щоб цифри було легко розібрати.

Що вам знадобиться

  • картон
  • Кольоровий папір
  • Рекламне зображення телефону
  • Шаблон телефону в форматі PDF
  • Ножиці
  • клей
  • білий папір
  • ручки
  • Прозорий клей для виробів або прозора обкладинка для книг