Як зробити макіяж для школи

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 18 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
НЕЗАМЕТНЫЙ МАКИЯЖ В ШКОЛУ / Ты будешь самой красивой🔥
Відеоролик: НЕЗАМЕТНЫЙ МАКИЯЖ В ШКОЛУ / Ты будешь самой красивой🔥

Зміст

1 Чи не вмивайтеся вранці. Багато дерматологи сходяться на думці про те, що вмиватися вранці не потрібно, якщо ви вмилися ввечері. Якщо вам потрібно умити обличчя, використовуйте очищаючий засіб без мила. Мило містить агресивні речовини, які висушують шкіру.
  • 2 Нанесіть зволожуючий крем, BB-крем або легку тональну основу. Можна використовувати зволожуючий або BB-крем (BB розшифровується як «beauty balm», тобто бальзам краси) або легкий тональний крем. BB-креми підходять для щоденного використання, оскільки вони зволожують шкіру, не обтяжуючи її, а також вирівнюють тон. Видавіть невелику кількість засобу розміром з горошину. Пальцями акуратно розподіліть засіб по шкірі рухами вгору. Нанесіть його на лінію підборіддя, на віскі і на шию. Ретельно розтушуйте.
    • Виберіть відтінок BB-крему або тонального засобу, відповідний відтінку шкіри. Візьміть з собою в магазин подругу або попросіть консультанта допомогти підібрати вам відтінок, максимально близький до відтінку вашої шкіри.
  • 3 Використовуйте сонцезахисні засоби. Навіть якщо до складу вашого BB-крему або тонального засобу входить SPF-фільтр, його там, швидше за все, занадто мало. Видавіть на руку невелику кількість (розміром з монету) сонцезахисного засобу з SPF-фільтром із значенням не менше 30 і нанесіть на шкіру. Потім зробіть макіяж.
  • 4 нанесіть консилер. Консилер - це щільне тональний засіб, за допомогою якого можна маскувати кола під очима і дефекти шкіри. Консилер також вирівнює тон шкіри. Наносите консилер поверх ВВ-крему або тонального засобу, інакше він не буде триматися. Якщо хочете замаскувати сліди від акне, спочатку нанесіть на шкіру зелений консилер, а потім звичайний. Зелений приховає почервоніння.
    • Використовуйте мінімальна кількість засобу. Якщо консілера не вистачить, додайте ще.
    • Ретельно розтушуйте консилер. Якщо ви наносите консилер пальцями, вбивайте засіб в шкіру, а не розмазуйте його. Це корисніше для шкіри, і консилер розподілиться більш рівномірно.
    • Якщо у вас під очима є темні кола, нанесіть коректор персикового кольору на ці області, а потім консилер в тон шкіри. Ретельно розтушуйте. Щоб освітлити область під очима, нанесіть консилер трикутником кінцем вниз до щік.
    • Нанесіть трохи консілера на верхню повіку. Цей шар буде базою для тіней і підводки. Завдяки базі тіні і підводка не потечуть і не размажутся протягом дня.
  • Метод 2 з 3: Як підкреслити риси обличчя

    1. 1 Нанесіть тіні. Для навчання краще вибирати нейтральні кольори. Можливо, вам подобаються бордові, сині, зелені і чорні тіні, проте їх краще залишити для вечірок. Якщо захочете зробити колір більш насиченим, нанесіть тіні в кілька шарів.
      • Не переборщити з тінями. Досить просто трохи підкреслити очі.
    2. 2 Нанесіть підведення. Виберіть темний відтінок, але не надто темний для кольору вашого волосся і шкіри. Якщо у вас темне волосся і очі, підійде чорна або темно-коричнева підводка. Якщо у вас світла шкіра, світле волосся та / або блакитні очі, зверніть увагу на світло-коричневі відтінки. Наносячи підводку, злегка підніміть підборіддя і опустіть погляд вниз, щоб бачити все віко.
      • Є три типи підводки, і у кожної свої плюси. Олівцями зручно користуватися, і вони краще тримаються. Гелеві підводки наносять пензликом - вони дозволяють краще контролювати товщину лінії. Рідкими підводками можна промальовувати навіть дуже тонку лінію, проте ними складніше користуватися. Якщо ви раніше не фарбувалися, краще почати з олівця. Коли робити макіяж вам стане простіше, спробуйте підводити очі гелевою або рідким підведенням.
      • Не тягніть за повіки занадто сильно - так лінія може вийти нерівною.
      • Щоб макіяж вийшов спокійним і скромним, проведіть тонку лінію по верхній повіці якомога ближче до лінії росту вій.
      • Щоб підкреслити очі сильніше, проведіть лінію по нижньому століттю від зовнішнього краю до середини століття. Чи не обводите очі повністю - так вони будуть здаватися менше.
      • Стрілки і інші види яскравого макіяжу краще залишити для вечірок.
    3. 3 Завийте вії. Візьміть щипці для завивки вій, стисніть щипці у лінії росту волосся, затисніть і потримайте кілька секунд. Перемістіть щипці до середини вій і повторіть. Це дозволить зробити вії більш виразними.
    4. 4 Нанесіть туш. Як і у випадку з підведенням, колір туші залежить від кольору волосся і відтінку шкіри. Темним волоссям і відтінків шкіри підходить чорна або темно-коричнева туш. Якщо волосся і шкіра світлі, краще використовувати світло-коричневі відтінки.
      • Починайте фарбувати вії від заснування. Акуратно поводите щіточкою туди і назад, проводячи лінію від основи до кінчиків. Якщо вам так буде зручніше, спробуйте зігнути щіточку, щоб пензлик була перпендикулярна ручці. Згинайте ручку, коли будете діставати її з тюбика.
      • Нанесіть туш в один або два шари. Вирішіть, як сильно ви хочете підкреслити вії. Але знайте, що чим більше туші ви завдасте, тим більша ймовірність того, що вона зіб'ється в грудочки на віях.
      • Щоб позбутися від грудочок, розчешіть вії двосторонньої щіточкою для брів. Проводьте по віям не кругла щіточкою, а стороною з гребенем.
    5. 5 Розчешіть вії. Якщо ваші вії стирчать в різні боки, укладіть їх круглої частиною щіточки для брів. Можна нанести трохи лаку для волосся на палець і розправити вії або зафіксувати їх прозорим гелем.
      • Не використовуйте занадто багато лаку для волосся! Досить зовсім невеликої кількості.
    6. 6 Нанесіть легкий шар рум'ян на самі виступаючі частини щік. Підберіть відтінок, який буде відповідати тону вашої шкіри і не буде робити з вас клоуна. Зазвичай рожеві та персикові відтінки підходять світлій шкірі, а більш насичені - смаглявою і темною. Растушуйте рум'яна пальцями рухами до скронь. Це підкреслить вилиці. Якщо у вас є така можливість, сходіть в магазин косметики. Консультанти допоможуть вам підібрати відтінок.
      • Наносите рум'яна тонким шаром. Це косметичний засіб надає щоках рум'янець, однак важливо не перестаратися. Подивіться на себе в дзеркало при денному світлі, щоб перевірити, чи не занадто багато рум'ян на щоках.
    7. 7 Нанесіть помаду або блиск для губ. Якщо ви вибираєте між помадою і блиском, знайте, що помада тримається довше, проте блиск сушить губи менше. Наносити блиск зазвичай легше.
      • На навчання краще не фарбуватися яскравими квітами (наприклад, червоним).Краще вибрати більш спокійні відтінки (наприклад, персиковий).
      • Якщо ви вибрали блиск, поставте одну або кілька точок блиском на губи і розподіліть пальцем або губами. Якщо нанести занадто багато блиску, губи будуть здаватися липкими.
    8. 8 Відправляйтеся на навчання, відчуваючи впевненість у собі.

    Метод 3 з 3: Як фіксувати і поправляти макіяж

    1. 1 Носіть з собою кілька засобів. Не потрібно брати з собою всю косметичку, проте скласти в сумку найнеобхідніше все ж варто.
      • Тримайте блиск для губ в кишені або сумочці. Блиск зітреться, коли ви будете що-небудь їсти або пити.
    2. 2 Носіть з собою серветки. Тримайте під рукою серветки на той випадок, якщо косметика розмаже. У спекотну погоду підводка може потекти. Зітріть сліди серветкою.
    3. 3 Купуйте якісний фіксує спрей. Легкий шар спрею дозволить макіяжу протриматися довше, особливо в жарку погоду.
      • Фіксують спреї бувають різними. Одні призначені для жирної шкіри, інші зволожують суху. Підберіть засіб під свій тип шкіри.
      • Щоб заощадити гроші, купіть велику пляшку і перелийте засіб в пляшку дорожнього розміру. Це не тільки обійдеться дешевше, але і дозволить заощадити місце в сумці.
    4. 4 Змивайте косметику. Увечері перед сном змивайте косметику спеціальним засобом для зняття макіяжу або серветками. Вмивайтеся м'яким засобом для вмивання. Це допоможе шкірі залишатися здоровою і сяючою.
      • Якщо вирішите використовувати серветки для демакіяжу, розріжте їх навпіл, щоб їх вистачало на більшу кількість днів. Не забувайте вмиватися після зняття макіяжу. Серветки тільки змивають косметику, але не очищають шкіру.
      • Використовуйте невелику кількість засобу для вмивання і ретельно змивайте його.
    5. 5 Наносите на шкіру жирний шар зволожуючого крему. Зволоження вкрай важливо для шкіри і дозволяє попередити появу зморшок. Правильний догляд за шкірою дозволить шкірі довше залишатися красивою.

    Поради

    • Пийте більше рідини. Вода і правильне харчування допоможуть вашій шкірі виглядати краще.
    • Спробуйте робити макіяж не кожен день або використовувати менше косметики в окремі дні. Наприклад, якщо вам не хочеться фарбувати губи, просто нанесіть бальзам для губ.
    • Пам'ятайте, що наносити макіяж зовсім не обов'язково. Робіть макіяж тільки в тому випадку, якщо він допомагає вам відчувати себе краще. Не використовуйте косметику тільки тому, що вам здається, що без неї ви не красиві.
    • Якщо вирішите провести лінію олівцем по внутрішній поверхні нижньої повіки, заточите олівець після цього, щоб не занести інфекцію.
    • Чи не штовхайте щіточку від туші в тюбик і назад. Через це в тюбик потрапить повітря, і туш висохне швидше. Якщо ж туш підсохла, капніть в тюбик трохи рідини для лінз і розмішайте пензликом для туші. Туш буде як нова!
    • Спочатку спробуйте наносити макіяж пальцями. Коли у вас почне виходити, спробуйте користуватися різними пензликами.
    • Якщо на шкірі є висипання або почервоніння, користуйтеся тональним кремом, але намагайтеся, щоб більшу частину часу шкіра дихала.
    • Замість помади і блиску для губ можна використовувати бальзам для губ з відтінком. Можна також користуватися прозорою тушшю.
    • Замінюйте туш кожні три місяці. У туші можуть накопичуватися бактерії, і вона може висихати, через що вії будуть виглядати злиплими.

    попередження

    • Подивіться на себе в дзеркало при денному світлі. Це дозволить уникнути помилок в макіяжі (наприклад, нерівного розподілу тонального кошти або надмірно підкреслених брів).
    • Важливо знати, чи є у вас алергія на що-небудь. Якщо будь-яка косметика викликає у вас роздратування на шкірі, почервоніння очей і сльози, змийте її якомога швидше і не використовуйте в майбутньому.
    • Звертайтеся зі шкірою акуратно. Шкіра обличчя дуже ніжна і чутлива. Наносите косметику легкими дотиками.
    • Не допускайте попадання косметики в очі.
    • Намагайтеся не торкатися до обличчя. Жир на пальцях може зробити шкіру обличчя жирної.Завжди мийте руки, перш ніж доторкнутися до обличчя.

    Що вам знадобиться

    • Зволожуючий крем
    • BB-крем або легкий тональний крем
    • Сонцезахисний засіб (з SPF-фільтром із значенням 30 і більше)
    • рум'яна
    • Тіні для повік нейтральних відтінків
    • Будь-яка підводка для очей
    • туш
    • Блиск для губ або помада
    • Кисті для косметики (за бажанням)
    • Щипці для завивки вій