Як зробити меч в майнкрафт

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 17 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать в МАЙНКРАФТЕ инструменты: кирку, мотыгу, лопату, меч, топор.
Відеоролик: Как сделать в МАЙНКРАФТЕ инструменты: кирку, мотыгу, лопату, меч, топор.

Зміст

Завантажити PDF Інформація про автора

джерела

Завантажити PDF X

wikiHow працює за принципом вікі, а це значить, що багато наших статті написані декількома авторами. При створенні цієї статті над її редагуванням і поліпшенням працювали, в тому числі анонімно, 14 осіб (а).

Кількість переглядів цієї статті 84 942.

Меч, ймовірно, стане вашим першим способом захисту від небезпек, які таїть в собі гра Minecraft. І першим вашим мечем, швидше за все, буде дерев'яний меч - але якщо у вас виявиться досить інших матеріалів, на зразок каменю або заліза, то цілком можна створити більш досконалий меч.

Steps

Дерев'яний меч (Windows, Mac)

  1. 1 Зберіть блоки дерева. Наведіть мишку на дерево, затисніть ліву кнопку. Через якийсь час дерево розпадеться на блоки дерева, які автоматично потраплять в ваш інвентар (якщо ви стоїте досить близько). Повторіть процес кілька разів.
    • Тип деревини значення не грає.
  2. 2 Відкрийте інвентар. Якщо ви нічого не змінювали в настройках, то за це відповідає клавіша E. Ви побачите квадрат розміром 2 x 2 клітини поруч із зображенням персонажа. Це меню створення предметів.
  3. 3 Перетягніть блоки дерева в меню створення предметів. Так ви створите дошки. Перетягніть дошки назад в інвентар. Тепер у вас дошки, не просто блоки дерева.
  4. 4 Розщепніть дві дошки на палиці. Одну з створених дощок помістіть в нижній ряд меню створення предметів, другу помістіть над нею. У вас вийдуть палиці, які треба буде забрати назад в інвентар.
  5. 5 Зробіть верстак. Для цього заповніть всі 4 клітини меню для створення предметів дошками. Перетягніть верстак на меню швидкого доступу в нижній частині екрана, закрийте інвентар і поставте верстак на землю (виберіть блок і натисніть правою кнопкою туди, де хочете встановити верстак).
    • Чи не переплутайте дошки і блоки дерева - для цього рецепта потрібні саме дошки.
  6. 6 Відкрийте верстак. Для цього просто клікніть на нього правою кнопкою.Ви отримаєте доступ до меню створення предметів, яке буде більше першого - вже 3 х 3 клітини.
  7. 7 Створіть дерев'яний меч. Створення меча займає три клітини по вертикалі, при цьому всі інгредієнти повинні бути в одній колонці (в якій саме - не важливо).
    • Дошка зверху
    • Дошка в середині (відразу під верхнім)
    • Палка знизу (прямо під палицями)
  8. 8 Використовуйте меч. Перетягніть меч в меню швидкого доступу та виберіть його, щоб взяти в руки. Тепер лівий клік мишкою буде активувати меч, а не ваші руки, що куди ефективніше в справі вбивства ворогів і тварин. Втім, будьте обережні і не захоплюйтеся - дерев'яний мечі досить крихкі і слабкі. Читайте далі, щоб дізнатися про більш потужних мечах.

Дерев'яний меч (консолі, Pocket Edition)

  1. 1 Зберіть блоки дерева. У грі Minecraft дерево можна ламати навіть голими руками. У версії Pocket Edition для цього достатньо затиснути палець на дереві, поки щось не перетвориться в окремі блоки, а на консольних версіях гри потрібно натиснути на правий тригер.
  2. 2 Навчіться створювати предмети. У цих версіях гри все досить просто. У меню створення предметів є список доступних рецептів, на будь-який з яких можна клікнути і, якщо у вас в інвентарі є потрібні предмети, підсумковий результат негайно з'явиться. Ось що робити для створення меча:
    • Pocket Edition: натисніть на її зображення у вигляді трьох точок і виберіть пункт «Craft».
    • Xbox: натисніть X.
    • Playstation: натисніть на квадрат.
    • Xperia Play: натисніть на Select.
  3. 3 Створіть верстак. За допомогою верстата ви отримаєте доступ до більш просунутим рецептами, в тому числі і до рецептів мечів. Отже:
    • З блоків дерева зробіть дошки.
    • З чотирьох дощок зберіть верстак.
    • Виберіть верстак і поставте його на землю (в іграх для консолей за це відповідає лівий тригер).
  4. 4 Зробіть дерев'яний меч. Для цього:
    • З блоків дерева зробіть дошки.
    • З двох дощок зробіть палиці.
    • Маючи в інвентарі дві дошки і одну палицю, виберіть з меню Tools верстата пункт Wooden Sword (дерев'яний меч).
  5. 5 Використовуйте меч. Коли меч знаходиться в слоті швидкого доступу, клацання по екрану або активація лівого тригера активуватимуть атаку мечем. Так ви будете наносити тваринам і ворогам куди більших збитків, ніж голими руками.
    • Бийте мечем в стрибку. Якщо ви потрапите в ціль, поки падаєте, то завдасте критичний удар, який в півтора рази потужніший, ніж звичайно.
    • Читайте далі, щоб створити більш потужний меч.

Більш якісні мечі

  1. 1 Зберіть киркою потрібні матеріали. Для збору каменю або металів вам потрібна буде кирка, а її ще потрібно зробити ... втім, це тема іншої статті, а ми розповімо про інші матеріали для мечів:
    • Камінь - найдоступніший матеріал, який можна знайти в горах або в декількох блоках під будь-якою поверхнею. Зібрати камінь можна дерев'яною киркою.
    • Залізо (його блоки схожі на камінь з бежевими цяточками) теж досить поширене, знаходиться під землею і вимагає кам'яної кирки.
    • Золото і діаманти вкрай рідкісні, знаходяться дуже глибоко під землею.
  2. 2 Створіть кам'яний меч. Для цього вам потрібно два камені і одна палиця. Такий меч завдає 6 одиниць утрати, його запас міцності - 132 удару (у дерев'яного меча це 5 і 60 відповідно).
    • Як і при створенні будь-якого меча, інгредієнти повинні займати одну колонку, причому палиця повинна бути в самому низу.
  3. 3 Залізний меч. Це буде дуже надійний меч, який послужить вам довгу службу. Вам знадобляться злитки заліза (про це нижче). Такий меч завдає 7 одиниць утрати і має запас міцності в 251 удар.
    • Здобувши залізо, вам буде потрібно піч, щоб виплавити злитки.
  4. 4 Золотий меч. Це більше для краси, скажімо прямо - золото хоч і рідкісний метал, але метал м'який. Якщо ви вирішили виплавити золоті злитки і створити з них меч, пам'ятайте - його вистачить лише на 33 удару, кожен по 5 одиниць утрати.
    • Єдина перевага золотих мечів полягає в тому, що їх простіше всього поліпшити чарами вищого рівня. Втім, навіть з урахуванням цього багато гравців недолюблюють золоті інструменти і мечі.
  5. 5 Алмазний меч. Ось тепер ви по-справжньому круті! Алмази - кращий матеріал в грі, який, до того ж, не потрібно виплавляти. Алмазний меч б'є на 8 одиниць утрати, а вистачає його на 1562 атаки!
  6. 6 Чините мечі. Два пошкоджених меча можна покласти в будь-клітини меню створення предметів, в результаті ви отримаєте меч, який буде міцніше двох вихідних - причому разом узятих! Втім, міцніше абсолютно нового меча він не стане.
    • Пошкодженим буде меч, який ви використовували хоча б раз. Під іконкою меча буде відображатися колірна смужка, по якій ви зможете зрозуміти, скільки той ще вам прослужить.

Поради

  • Втрати і міцність взяті з баз даних Minecraft 1.8. З релізом версії 1.9 все може змінитися.
  • Атакуючи кріпперов, відступайте відразу ж після ударів - так ви зможете уникнути вибуху.
  • Деякі монстри можуть залишити у видобутку мечі - як правило, це скелети і свінозомбі. Втім, це не найпростіший метод, особливо коли у вас поки що немає меча!