Як зробити панірувальні сухарі

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Панировочные сухари - Рецепт Бабушки Эммы
Відеоролик: Панировочные сухари - Рецепт Бабушки Эммы

Зміст

Якщо ви не знаєте, як застосувати черствий хліб, або вам потрібні панірувальні сухарі для приготування страви, ви можете приготувати їх в домашніх умовах. Зробіть м'які свіжі панірувальні сухарі зі свіжого хліба, застосовуючи кухонний комбайн. Якщо вам потрібні сухі панірувальні сухарі, підсушіть хліб в духовці. Якщо у вас немає кухонного комбайна, ви можете підсушити хліб в духовці і потерти його на тертці. Обсмажте панірувальні сухарі в невеликій кількості масла, щоб вони стали більш хрусткими. Незалежно від того, який спосіб ви оберете, зберігайте панірувальні сухарі в герметичній ємності при кімнатній температурі.

Що вам знадобиться

  • Обробна дошка і ніж
  • Терка
  • Кухонний комбайн
  • деко
  • Герметична ємність для зберігання
  • Паперові рушники
  • Сковорода
  • ложка

інгредієнти

Свіжі панірувальні сухарі

  • 4 шматочки білого хліба, черствого або злегка підсмаженого

2 склянки (100 г) свіжих панірувальних сухарів


Сухі панірувальні сухарі зі свіжих панірувальних сухарів

  • 4 шматочки білого хліба, черствого або злегка підсмаженого
  • 1 столова ложка (14 г) оливкової олії холодного віджиму, за бажанням
  • Свіжі трави, сир, цитрусова цедра, за бажанням

2 склянки (180 г) сухих панірувальних сухарів

Сухі панірувальні сухарі зі шматочків хліба

  • 1 буханець хліба

1-2 склянки (90-180 г) сухих панірувальних сухарів

Обсмажені панірувальні сухарі

  • 2 склянки (70 г) шматочків хліба (з 1/4 буханки білого хліба)
  • 3 столові ложки (42 г) оливкової олії
  • Кошерна сіль за смаком

1 стакан (90 г) підсмажених панірувальних сухарів

кроки

Метод 1 з 4: Приготування свіжих панірувальних сухарів

  1. 1 Поламайте хліб на шматочки. Вам знадобиться чотири скибочки білого хліба. Можна використовувати хліб дводенної свіжості. Крім того, можна підсмажити хліб в духовці або тостері. Візьміть хліб і поламайте його на дрібні шматочки.
    • Використовуйте свій улюблений вид хліба, щоб приготувати панірувальні сухарі. Якщо вам потрібні білі панірувальні сухарі, використовуйте білий хліб, попередньо зрізавши скоринку. Якщо вам необхідні пшеничні панірувальні сухарі, використовуйте цільнозерновий пшеничний хліб. В цьому випадку не зрізайте з хліба кірку.
  2. 2 Подрібніть хліб в кухонному комбайні. Помістіть шматочки хліба в кухонний комбайн. Подрібніть хліб до отримання хлібних крихт. Однак не перестарайтеся. Тривале подрібнення хліба може призвести до того, що він стане клейким і засмітить процесор. Ви можете використовувати свіжі панірувальні сухарі або зберігати їх в герметичному контейнері.
    • Якщо у вас немає кухонного комбайна, ви можете використовувати кавомолку або пристосування для подрібнення спецій. Також можна заморозити шматочки хліба, поки вони не стануть твердими, і потерти їх на тертці, щоб приготувати свіжі панірувальні сухарі.
  3. 3 Використовуйте свіжі панірувальні сухарі. Свіжі панірувальні сухарі добре вбирають рідини, тому вони відмінно підходять для випічки. Використовуйте свіжі панірувальні сухарі для приготування фрикадельок, м'ясних рулетів або рибних котлет. Також панірувальними сухарями можна посипати запіканку або морепродукти. Панірувальні сухарі стануть хрусткими після запікання страви в духовці.

Метод 2 з 4: Приготування сухих панірувальних сухарів зі свіжих панірувальних сухарів

  1. 1 Розігрійте духовку і розкладіть панірувальні сухарі на деку. Розігрійте духовку до 180 ° С. Візьміть великий лист з бортиком і насипте на нього рівномірним шаром дві склянки (100 г) свіжих панірувальних сухарів.
  2. 2 Поставте деко з панірувальними сухарями в духовку на 3-5 хвилин. Помістіть деко в розігріту духовку і підсмажте сухарі, поки вони не стануть сухими і не придбають золотистий колір. Це займе від 3 до 5 хвилин. Зачекайте, поки сухарі охолонуть. Після цього ви можете їх використовувати.
    • Якщо у вашій духовці нерівномірний розподіл вогню, час від часу помішуйте панірувальні сухарі.
  3. 3 Приправте панірувальні сухарі. Ви можете зробити панірувальні сухарі більш ароматними. Змішайте одну столову ложку (15 г) оливкової олії холодного віджиму зі спеціями:
    • Цедра лимону
    • Подрібнені свіжі трави
    • Подрібнені стручки червоного перцю
    • Тертий сир пармезан
    • Сушені трави (наприклад, італійські спеції)
  4. 4 Використовуйте сухі панірувальні сухарі. Сухі панірувальні сухарі роблять їжу більш хрусткою. Посипайте панірувальними сухарями макарони, смажені овочі або супи-пюре. Крім того, посипайте панірувальними сухарями продукти перед тим, як обсмажувати, щоб вони стали більш хрусткими.
    • Зберігайте сухі панірувальні сухарі в герметичній ємності при кімнатній температурі протягом одного місяця.

Метод 3 з 4: Приготування сухих панірувальних сухарів зі шматочків хліба

  1. 1 Розігрійте духовку і наріжте хліб. Розігрійте духовку до 120 ° C. Візьміть одну буханку хліба і наріжте її на товсті скибочки хліба. Якщо у вас немає кухонного комбайна, залиште хліб у вигляді скибочок. Якщо у вас є кухонний комбайн і ви хочете подрібнити хліб, використовуючи його, поріжте скибочки хліба на більш дрібні шматочки.
  2. 2 Розкладіть скибочки хліба на деку і випікайте протягом 10 хвилин. Розкладіть скибочки хліба на деко в один шар або рівномірно розподіліть по всьому листу. Помістіть деко з скибочками хліба в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 10 хвилин. Зачекайте, поки хліб охолоне, перш ніж переходити до наступного етапу.
    • Хліб повинен повністю стати сухим. Якщо хліб недостатньо сухий, потримайте його ще пару хвилин в духовці.
  3. 3 Подрібніть скибочки хліба в кухонному комбайні або потріть на тертці. Якщо у вас є кухонний комбайн, помістіть в нього шматочки підсмаженого хліба і подрібнюйте їх, поки у вас не вийдуть дрібні панірувальні сухарі. Якщо у вас немає кухонного комбайна, використовуйте тертку, щоб подрібнити шматочки хліба до консистенції панірувальних сухарів. Подрібніть все скибочки хліба.
    • Також можна помістити підсушений хліб в поліетиленовий пакет і за допомогою качалки подрібнити його, щоб у вас вийшла дрібна хлібна крихта.
  4. 4 Використовуйте сухі панірувальні сухарі для приготування їжі. Додавайте панірувальні сухарі в макарони, запіканки, овочі, запечені на грилі або рагу, щоб поліпшити консистенцію страви. Посипайте панірувальними сухарями макарони, смажені овочі або супи-пюре. Зберігайте панірувальні сухарі в герметичній ємності при кімнатній температурі протягом одного місяця.

Метод 4 з 4: Приготування обсмажених панірувальних сухарів

  1. 1 Поламайте хліб на шматочки. Візьміть буханку свого улюбленого хліба або білого сільського хліба. Використовуйте 1/4 буханки, щоб приготувати панірувальні сухарі. Поламайте або поріжте хліб, щоб у вас вийшло дві склянки (70 г) шматочків хліба.
    • Ображати кірку, якщо хочете, щоб у вас вийшли білі панірувальні сухарі. Використовуйте свіжий або черствий хліб для приготування сухарів.
  2. 2 Подрібніть хліб в кухонному комбайні, щоб приготувати свіжі панірувальні сухарі. Помістіть шматочки хліба в кухонний комбайн. Подрібніть хліб до консистенції хлібних крихт. Однак не перестарайтеся, тому що тривале подрібнення хліба може призвести до того, що він стане клейким і засмітить процесор.
  3. 3 Обсмажте панірувальні сухарі в маслі. Налийте три столові ложки (42 г) оливкової олії в сковороду. Увімкніть середній вогонь і насипте панірувальні сухарі. Помішуйте. Обсмажуйте сухарі протягом 5 хвилин. Вони повинні стати хрусткими і придбати золотистий колір.
  4. 4 Приправте панірувальні сухарі спеціями і охолодіть. З огляду на свої смакові уподобання, посоліть сухарі кошерної сіллю. Застелите тарілку паперовим рушником і пересипте на нього панірувальні сухарі. Зачекайте, поки панірувальні сухарі охолонуть, перш ніж їх використовувати.
    • Зберігайте підсмажені панірувальні сухарі в герметичній ємності при кімнатній температурі.

Поради

  • Якщо ви хочете отримати японські панірувальні сухарі панко, приготуйте свіжі панірувальні сухарі грубого помелу, використовуючи білий хліб з обрізаної кіркою. Запікайте панірувальні сухарі в духовці, поки вони не стануть хрусткими і сухими. Слідкуйте, щоб сухарі не підгоріли.