Як зробити зачіску з мокрого волосся

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Мокрый эффект на волосах▼▲ Самый простой способ▼▲ Прическа за 10 минут▼▲
Відеоролик: Мокрый эффект на волосах▼▲ Самый простой способ▼▲ Прическа за 10 минут▼▲

Зміст

Коли ви спізнюєтеся, у вас не завжди може бути досить часу на те, щоб висушити помиті волосся і укласти їх звичним способом.Якщо вам вже пора бігти, але при цьому вкрай необхідно виглядати презентабельно, то можна укласти мокре волосся одним з нижчезазначених простих способів, який не відніме у вас більше кількох хвилин.

кроки

Метод 1 з 6: Створення високого пучка на мокрих волоссі

  1. 1 Обробіть волосся засобом для полегшення розчісування. Даний засіб пом'якшить сплутані ділянки волосся, і ви без зусиль зможете прочесати їх пальцями. Піднесіть балончик із засобом до голови (тримайте його на відстані близько 15 см від голови) і розпорошите його на волосся 4-6 разів. Якщо у вас довгі або хвилясте волосся, то можна трохи сильніше обробити їх засобом.
    • Засіб обов'язково повинно проникнути не тільки в верхні шари волосся, але і у внутрішні.
  2. 2 Зберіть волосся ззаду, щоб потім можна було зробити кінський хвіст. Коли ваші волосся буде більш-менш розплутати, зачешіте їх назад, щоб зібрати їх в високий кінський хвіст на маківці. Якщо ваше волосся все ще залишаються дуже мокрими, то можна просто зібрати їх пальцями.
    • Для підхоплення випадають з кінського хвоста пасом і розгладження півнів використовуйте гребінець-щітку.
  3. 3 Зауважте кінський хвіст. Візьміть гумку для волосся і з її допомогою зав'яжіть високий кінський хвіст. Перекрутіть гумку на волоссі стільки раз, скільки знадобиться для забезпечення надійної фіксації хвоста. Тим не менш, не слід зав'язувати хвіст тугіше необхідного. Коли хвіст буде готовий, ще раз прочешіть волосся пальцями, щоб розправити їх.
    • Якщо в результаті зав'язування кінського хвоста ваш образ вийшов надмірно прилизаним, трохи витягніть передню частину волосся з-під гумки. Так ви будете виглядати природніше.
  4. 4 Скрутіть кінський хвіст в пучок. Скрутіть кінський хвіст в одному напрямку, почавши від заснування і закінчивши його кінчиком. Коли доберетеся до кінчиків волосся, продовжуйте скручувати їх. Хвіст сам поступово почне закручуватися в пучок. Завершіть укладання волосся в кручений пучок, обмотавши їх навколо гумки у напрямку природним чином сформувалася спіралі.
  5. 5 Зафіксуйте пучок. Коли пучок з кінського хвоста вже буде готовий, притримайте його за кінчики волосся. Зафіксуйте пучок шпилькою, зачепивши нею кінчик хвоста і встромивши глибше в центр пучка.
    • Для додаткової фіксації пучка можна скористатися ще кількома шпильками.
  6. 6 Обробіть волосся лаком для волосся. Злегка обробіть верхній шар волосся лаком для волосся, щоб зачіска краще трималася і волосся не починали пушіться. Злегка проведіть руками по голові, щоб пригладити волосся.
    • У тому числі не забудьте обробити волосся лаком ззаду, щоб коротші пасма не почали випадати з пучка.

Метод 2 з 6: Створення на волоссі двох пучків з бічними валиками

  1. 1 Поділіть волосся центральним проділом. Скористайтеся пальцями або плоскою гребінцем, щоб зробити центральний проділ на волоссі. Потім відокремте від обох отриманих секцій волосся передню частину, щоб згодом зробити два бічних валика, що йдуть за вухами до пучків. Тимчасово подколіте це волосся, щоб вони не заважали.
  2. 2 Зауважте два кінських хвоста з вільних волосся кожної секції. Взявши нижню частину волосся кожної з секцій (ті волосся, які були вами підколоти), зав'яжіть два однакових кінських хвоста трохи вище основи шиї. Хвости повинні розташуватися досить близько один до одного, щоб між ними не було видно розділяє їх проділу.
    • Для зав'язування хвостів використовуйте тонкі гумки для волосся.
  3. 3 Скрутіть кінські хвости в пучки. Послідовно скрутіть кожен хвіст від основи до кінчика. Коли доберетеся до кінчика, продовжуйте скручувати хвіст, щоб він самостійно почав згортатися в пучок. Завершіть формування пучка, обмотавши скорочення волосся навколо основи хвоста і підсунувши кінчики волосся під фіксуючу його гумку.
    • Скрутіть волосся другого кінського хвоста, згорніть їх у пучок і зафіксуйте. У вас повинно вийти два дотичних пучка.
  4. 4 Сформуйте два бічних валика. Звільніть раніше підколоти волосся і по черзі скрутіть з них бічні валики. Почніть рухатися від чола і переміщайтеся у напрямку до пучків волосся. Проведіть скорочення волосся поверх пучків, а потім подверніте їх під пучки (якщо ваше волосся досить довгі).
    • Сформуйте другий бічний валик, знову проведіть скорочення волосся поверх пучків і першої скрученої пасма.
  5. 5 Зафіксуйте зачіску шпильками. Коли обидва бічних валика будуть готові, а скорочення пасма будуть огинати два пучка, зафіксуйте їх декількома шпильками.

Метод 3 з 6: Укладання волосся в валик із застосуванням еластичною пов'язки для голови

  1. 1 Дозвольте волоссю поділитися природним проділом. Зберіть все своє волосся і візьміться за їх кінці обома руками. Підштовхніть зібране волосся вгору, щоб вони розпалися природним проділом. Пальцями розправте волосся в області проділу і при необхідності перекладіть в потрібну сторону будь-які вибиваються із загального порядку пасма.
  2. 2 Вз'ерошьте волосся. Коли природний проділ буде сформований, струсіть волосся, щоб розділити злиплі пасма і надати волоссю додаткову текстуру.
    • Для додання волоссю додаткової текстури при бажанні можна обробити їх мусом від середини довжини і до кінчиків.
  3. 3 Одягніть на голову поверх волосся еластичну пов'язку для голови. Розтягніть її обома руками, щоб надіти на голову аналогічно тому, як зазвичай одягається капелюх. Поправте положення пов'язки спереду, щоб вона лежала так, як вам подобається. Задня частина пов'язки обов'язково повинна лежати поверх волосся.
  4. 4 Підверніть волосся вгору і подсуньте їх кінчики під пов'язку. Коли пов'язка займе своє правильне положення, почніть брати невеликі пасма волосся, загинати їх поверх пов'язки і підсовувати їх кінчики під неї. Зручніше буде почати рухатися від серединної частини волосся в сторони по напрямку до вух.
    • Підвертається пасма не зобов'язані бути ідеально однаковими. Коли пасма злегка нерівномірні (деякі з них підкручені тугіше, а деякі вільніше), зачіска набуває симпатичну текстуру.
    • Якщо у вас не дуже довге волосся і деяким пасмам не вистачає довжини, щоб появитися під пов'язку, закріплюйте їх шпильками.

Метод 4 з 6: Створення низького пучка з кінського хвоста

  1. 1 Поділіть волосся центральним проділом. Проведіть на голові центральний проділ, скориставшись з цією метою першим зубчиком плоскою гребінця. Простежте за тим, щоб проділ виявився строго по центру.
  2. 2 Скористайтеся засобом для додання волоссю блиску. Обприсніть для блиску на волосся і розподіліть його гребінцем від коренів до кінчиків волосся. Якщо у вас густі або хвилясте волосся, то їх можна обробити невеликою кількістю пом'якшує гелю.
    • Засіб для блиску або пом'якшує гель додадуть волоссю гладкість і слухняність. З ними ваш пучок вийде максимально охайним.
  3. 3 Зауважте низький кінський хвіст і на останньому кроці сформуйте з нього петлю. Зберіть волосся біля основи шиї. Почніть зав'язувати кінський хвіст гумкою для волосся. На останньому обороті гумки виведіть з неї хвіст лише наполовину. Так у вас вийде петля з волосся, кінчики яких залишаться зафіксованими під гумкою в підставі кінського хвоста.
    • Довжина стирчать з-під гумки кінчиків волосся повинна скласти 5-8 см.
  4. 4 Оберніть кінчики волосся навколо гумки. Однією рукою притримайте петлеподібний пучок волосся, а іншою рукою обмотайте вільні кінчики волосся навколо гумки, щоб замаскувати її. Візьміть дві-три шпильки, зачепите ними кінчики волосся і вставте під гумку.
    • Перехресне закріплення пучка шпильками надає йому додаткову міцність фіксації.
  5. 5 Розправте пучок і обробіть його засобом для блиску волосся. Закінчите роботу над зачіскою легким розпиленням на волосся засоби для блиску. Проведіть руками по волоссю, щоб розправити їх максимально рівно. Дана зачіска буде виглядати краще за все, якщо ви спробуєте зробити волосся гладкими і блискучими.

Метод 5 з 6: Плетіння коси з чотирьох пасм

  1. 1 Скористайтеся невеликою кількістю засобу для укладання волосся. Вам буде потрібно якийсь спосіб, який зробить ваше волосся більш слухняними в процесі плетіння коси. Конкретний вид застосовуваного засоби буде залежати від текстури вашого волосся. Якщо у вас тонкі м'які волосся, то вам буде досить скористатися невеликою кількістю засобу для блиску. Якщо ж у вас густі, хвилясті або грубе волосся, то розподіліть по ним трохи мусу або гелю для укладання волосся.
  2. 2 Поділіть волосся на чотири пасма. Відкиньте волосся назад, щоб всі вони виявилися позаду ваших плечей. Поділіть їх на чотири рівні пасма: дві з них будуть розташовані з боків, а дві інші - посередині. Для плетіння буде корисно пронумерувати пасма в такому порядку: 1, 2, 3, 4.
  3. 3 Заплетіть косу. Поділивши волосся на чотири пасма, правою рукою візьміться за центральну ліву пасмо (другу за рахунком). Проведіть її вправо поверх двох правих пасом (під номерами три і чотири). Продовжуйте притримувати дану пасмо (під номером два) праворуч.
    • Візьміть лівою рукою дві самі ліві пасма (під номерами один і три) і перекрутити їх між собою, щоб третя пасмо лягла поверх першої і стала крайній лівій пасмом.
    • Дзеркальним чином повторіть вищевказаний процес, почавши його з правого боку. Візьміться за першу з правих пасом (пасмо під номером чотири) і проведіть її вліво поверх пасом під номерами три і один. Продовжуйте притримувати дану пасмо в крайньому лівому положенні.
    • Візьміть дві найправіші пасма (під номерами один і два) і перекрутити їх між собою, щоб перша пасмо лягла поверх другий.
    • У міру подовження коси на ній почне проглядатися візерунок мотузкового плетіння. Заплетіть косу до самого кінця.
  4. 4 Зафіксуйте кінчик коси. Зауважте кінчик коси гумкою для волосся. Закінчите роботу над зачіскою розпиленням на косу невеликої кількості засобу для блиску.
    • Якщо яка-небудь пасмо в підставі коси з її нижньої сторони починає провисати і псувати зовнішній вигляд зачіски, візьміть шпильки і закріпіть її, щоб коса знову стала охайною.

Метод 6 з 6: Запобігання пошкодження мокрого волосся

  1. 1 Не виходьте з дому з мокрою головою в морозну погоду. Якщо на вулиці стоїть негативна температура, то волосся можуть замерзнути і переломаться. Щоб такого не сталося, ви повинні висушити волосся, перш ніж виходити на вулицю при температурі нижче нуля.
  2. 2 Замініть бавовняний рушник для волосся. Якщо ви звикли обертати мокру голову рушником, то так ви можете пошкодити волосся, навіть не знаючи про це. Постарайтеся замінити своє старе бавовняний рушник на рушник з мікрофібри, яке буде дбайливіше ставитися до волосся.
    • Для волосся буде безпечніше, якщо ви станете обережно промакивать їх рушником, а не закручувати в нього.
  3. 3 Намагайтеся не розчісувати мокре волосся. Коли волосся намокають, вони стають слабкими і легко травмуються. Тому для розплутування мокрого волосся краще не користуватися гребінцем-щіткою. Замість цього розплутати пасма пальцями або (в разі необхідності) візьміть плоску гребінець з рідкими зубчиками. Так ви завдасте менше шкоди мокрим волоссям.
  4. 4 Будьте обережні з використанням гумок для волосся. Зав'язування кінського хвоста гумкою також може призводити до пошкодження волосся, якщо не дотримуватися обережності. Обов'язково використовуйте безпечний тип гумок для волосся і намагайтеся не зав'язувати хвіст занадто туго, особливо в мокрому стані.
    • Ніколи не використовуйте гумки для волосся, виготовлені з гуми, так як вони сильно ушкоджують волосся.
    • Завжди використовуйте безшовні гумки для кінського хвоста, щоб волосся не чіплялися за них.
    • При регулярному зав'язуванні кінського хвоста в одному і тому ж місці ви піддаєте підвищеного стресу певні ділянки волосся. Щоб уникнути пошкодження волосся, намагайтеся частіше міняти розташування вашого хвоста.
    • Якщо волосся зовсім мокрі, то гумки для волосся здатні пошкодити їх ще сильніше.В ідеалі, краще не користуватися гумками, поки волосся дещо не підсохнуть. Зав'язувати вологе волосся гумкою цілком допустимо. Якщо ж у вас зовсім немає часу на сушку волосся, то замість гумок вам краще звернути свою увагу на шпильки і шпильки.

Поради

  • Використовуйте гумки без вкраплень металізованих ниток. Вони сильно ушкоджують і ламають волосся. Схиліться до резинкам з м'яких тканинних матеріалів або з силікону.
  • Густота використовуваного вами кошти для волосся буде впливати на час їх висихання. Якщо ви хочете, щоб волосся висохли швидко, користуйтеся засобом з легкої текстурою. Якщо у вас попереду вся ніч, то можна скористатися кремоподібним засобом для волосся з зволожуючим ефектом.
  • Якщо ви залишаєте волосся сохнути самостійно, постарайтеся злегка перекрутити їх пальцями, щоб вони не висохли прямими і не стали занадто сильно пушіться.

попередження

  • Не використовуйте гребінець-щітку для розподілу по волоссю засоби для волосся. Ви тільки ще більше заплутаєте волосся.
  • Після плавання в хлорованій воді обов'язково споласкивайте голову в душі і застосовуйте кондиціонер для волосся. Присутня в басейнах хлорка надзвичайно сильно сушить волосся.