Як зробити волосся природно кучерявими

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
МОЧАЛКА! КАК РАСПУТАТЬ ВОЛОСЫ КУКЛЫ?
Відеоролик: МОЧАЛКА! КАК РАСПУТАТЬ ВОЛОСЫ КУКЛЫ?

Зміст

Ви завжди заздрили тим, у кого природно кучеряве волосся? Ви докладаєте багато зусиль, щоб ваші прямі (або тільки злегка хвилясті) волосся вилися? Навіть якщо волосся не в'ється від природи, ви можете виглядати так, як завжди мріяли. Нижче наведено поради, як зробити природні локони.

кроки

Метод 1 з 2: Використання тепла для створення локонів

  1. 1 Висушіть волосся на повітрі, якщо хочете, щоб вони виглядали природно. Якщо ви хочете добитися недбалих, м'яких, розпущених локонів або хвиль, то спочатку потрібно висушити волосся на повітрі.
    • Ви заощадите час, якщо помиєте волосся ввечері. Волосся висохнуть, поки ви спите. Коли ви прокинетеся, у вас буде розпатланий вигляд, але завдяки повітряному сушінні з'явиться додатковий обсяг і потрібна текстура волосся.
  2. 2 Висушіть волосся феном якщо хочете, щоб вони виглядали більш бездоганно. Якщо ви хочете більш гладкі, глянцеві локони, то перед завивкою волосся потрібно висушити феном.
    • Навіть якщо ви помиєте волосся ввечері, необхідно висушити їх феном перед сном, щоб спочатку вони були гладкими, а вже вранці завити.
  3. 3 Використовуйте термозахисні кошти. Якщо для укладання локонів ви застосовуєте високі температури, то необхідно захистити волосся. Перегрівання пасом може привести до того, що вони стануть сухими, тьмяним і з'являться посічені кінчики.
    • Тому необхідно або розпорошити термозахисний засіб на волосся з пульверизатора або втерти невелику кількість термозащитного крему по всій довжині локонів.
  4. 4 Для тонких і прямих від природи волосся краще використовувати нагріваються інструменти з меншою температурою. Нагрівається інструмент для укладання варто вибирати в залежності від текстури волосся і від того, якого результату ви хочете досягти.
    • Якщо у вас тонкі і прямі волосся, то варто віддати перевагу щипцам або прасування з меншим діаметром корпусу (1,5-2,5 см).
  5. 5 Для густих і хвилястого волосся підійдуть більш широкі інструменти. Якщо ваше волосся більш щільної текстури або від природи хвилясте, то можна використовувати щипці або праску з великим діаметром корпусу (2,5-5 см).
  6. 6 Користуйтеся праскою. Використання плоского прасування дозволить домогтися недбалих, злегка розпущених локонів. Результат вас порадує, особливо якщо у вас від природи кучеряве волосся, з яких легко виходять локони.
    • Однак, якщо у вас прямі, м'яке волосся, то плоский праску вам не підійде.
  7. 7 Нагрійте інструмент. Перш ніж накручувати волосся, інструмент повинен нагрітися до потрібної температури. Якщо він нагріється недостатньо, то локони будуть слабкими і швидко розкрутяться.
    • Щоб не пошкодити волосся, використовуйте мінімальну температуру, при який ви зможете домогтися бажаного результату.
  8. 8 Підніміть вгору дві третини волосся. Так у вас вийдуть багаторівневі локони, а зачіска буде більш об'ємною. Якщо ви розділите волосся на частини і зав'ється їх окремо, то у вас виходити багаторівневі, "живі" локони, як у щасливих володарів природних кучерів.
    • Дві третини волосся затягніть на маківці в хвіст або пучок і закріпіть шпилькою для волосся.
    • Нижня третина волосся повинна залишитися розпущеної - починайте завивати локони з цієї ділянки.
  9. 9 Визначтеся з розміром локонів. Остаточний вигляд зачіски залежить від того, скільки волосся ви будете відокремлювати для кожного локона. Якщо ви хочете тугі, пружні локони, то потрібно завивати невеликі пасма волосся.
    • Гарне правило: розмір пасма волосся повинен відповідати розміру корпусу щипців / прасування, тобто якщо діаметр корпусу 2,5 см, то пасмо повинна бути такою ж ширини.
    • Якщо хочете, щоб вийшли легкі, "богемні" локони, то беріть пасма побільше (5-7,5 см) і ширші щипці / праску.
  10. 10 Виберіть засіб для укладання волосся, яке зможе добре закріпити ваші локони. Витратьте деякий час, щоб вивчити різні засоби і поекспериментувати. Тоді ви зможете вибрати те, яке найкраще підійде саме вам. Не варто думати, що чим вище рівень фіксації, вказаний на упаковці, тим краще.
    • Якщо, наприклад, волосся у вас тонкі і рідкісні, то гель або лак сильної фіксації буде обтяжувати і витягати локони.
  11. 11 Нанесіть засіб для укладання, перш ніж накрутити локон. Перш ніж накрутити пасмо волосся на щипці / праску, нанесіть на неї закріплює засіб. Розпорошите на пасмо волосся струмінь лаку або нанесіть трохи гелю / мусу.
    • Якщо ви перед завивкою розпорошите лак по всій голові, то він розподілиться нерівномірно.
  12. 12 Чи не накручуйте кінчики волосся. Накручуючи пасма на щипці / праску, що не захоплюйте кінчики волосся. Завдяки цьому локони будуть виглядати більш природно.
    • Спробуйте залишати не накрученнимі приблизно 1,5 см волосся на кінчиках.
  13. 13 Залишайте пасмо волосся намотаною на щипці / праску, поки вона не стане гарячою на дотик. Якщо ви випустите пасмо з щипців занадто рано, перш ніж вона нагріється, то локон швидко розкрутиться.
    • Обережно доторкніться пальцем до волосся, накрученим на інструмент, щоб відчути, чи теплі вони. Пам'ятайте, що волосся повинне бути теплими, а не розпеченими.
    • Щоб не обпектися, доторкнувшись до щипцам, можна використовувати рукавички. Якщо ви не користуєтеся рукавичками, то уважно стежте за температурою.
  14. 14 Міняйте напрямок локонів. Спробуйте чергувати напрямок локонів кожні дві або три пасма.
    • Якщо ви почали накручувати волосся на щипці за годинниковою стрілкою, то потім накрутіть кілька пасом проти годинникової стрілки, щоб локони були одноманітними.
  15. 15 Давайте локонам охолонути. Випустивши локон з щипців / прасування, не торкайтеся до нього і не розчісуйте, поки він повністю не охолоне. Це дозволить зберегти локон.
  16. 16 Накрутите інші ділянки волосся. Після того, як ви закінчили накручувати нижню частину, розпустіть хвіст / пучок, розділіть його на дві частини і залиште нижню половину розпущеною.
    • Верхню частину волосся знову затягніть в хвіст або пучок і починайте завивати середню частину, яку залишили розпущеною.
    • В кінці накрутіть верхню частину волосся.
  17. 17 Обережно розпустіть локони. Після того як локони порожниною охолонуть, їх потрібно розправити і обережно розпустити. Це можна легко зробити, якщо акуратно пропустити через них пальці.
    • Якщо хочете, щоб вийшло природніше, можна спробувати помотати головою.
    • Якщо не хочете, щоб тугі локони зникли, не використовуйте щітку або гребінець. У вас вийдуть м'які хвилі, а не тугі локони, так як щітка повністю розпустить їх.
  18. 18 На закінчення скористайтеся лаком для волосся. Якщо ви хочете зберегти локони на весь день, то в якості останнього штриха розпорошите на них лак для волосся. Тільки не перестарайтеся, інакше у вас замість природно кучерявого волосся вийдуть хрусткі локони.

Метод 2 з 2: Завивка волосся без використання тепла

  1. 1 Використовуйте спрей з морською сіллю. Якщо у вас хвилясте волосся або їх легко завити, тоді ви можете зробити природні локони без використання тепла.
    • Спочатку підсушіть волосся на повітрі або рушником, щоб вони були не мокрими, а злегка вологими.
    • Рівномірно розпиліть на волосся спрей з морською сіллю, починаючи приблизно на 2,5 см від коренів і закінчуючи на 1,5 см від кінчиків.
    • Спрей з морською сіллю зробить волосся повітряними і хвилястими, як ніби ви тільки що з пляжу. Ви можете знайти такий спрей в будь-якому магазині, в якому продають засоби для укладання волосся або можете легко зробити його самостійно в домашніх умовах.
    • Пам'ятайте волосся або обережно вигніть у хвилі / завитки і дайте їм повністю висохнути.
    • Для того щоб зберегти локони, які не розчісуйте і не чешіть волосся.
  2. 2 Використовуйте крем для завивки, якщо у вас сухе волосся. Хоча спрей з морською сіллю прекрасно завиває волосся з різною текстурою, якщо у вас сухе волосся, то сіль їх ще більше висушить і позбавить легкості. Вам краще використовувати зволожуючий крем, який призначений для створення природних хвиль і локонів і який зменшує "пухнастість" волосся.
    • Дозвольте волоссю висохнути на повітрі. На злегка вологе волосся нанесіть невелику кількість крему і розподіліть його по всій довжині. Чи не наносите дуже багато крему біля коріння, так як це обтяжить хвилі і волосся будуть виглядати жирними.
    • Акуратно пам'ятайте і закрутіть волосся або використовуйте фен з насадкою дифузор, щоб остаточно сформувати локони.
  3. 3 Спіть, скрутивши волосся в пучок. Це відмінний спосіб заощадити дорогоцінний час вранці і при цьому зробити приголомшливу зачіску на весь день. Вимийте волосся ввечері і дозвольте їм майже повністю висохнути.
    • Волосся повинні бути злегка вологими. Якщо волосся будуть занадто вологими або сухими усередині, то вони не завьются.
    • Нанесіть невелику кількість гелю або мусу по всій довжині волосся, розділіть їх на частини, скрутіть в пучки і закріпіть (якщо ви закріпіть їх "невидимками", то вам буде незручно спати).
    • Якщо ви хочете дуже кучеряве волосся, то розділіть їх на кілька частин і скрутіть в кілька невеликих пучків по всій голові. Закручуйте волосся в різних напрямках.
    • Якщо ви хочете вільні локони або хвилі, то закрутіть один або два пучка.
    • Вранці залишиться тільки розпустити пучки, потрясти головою і злегка розчесати локони пальцями. Можна додатково розпорошити на волосся лак або морську сіль.

попередження

  • Будьте обережні, не нагрівайте занадто сильно щипці / праску і надовго не залишайте в них волосся.
  • Завжди двічі перевіряйте, відключили ви інструменти після їх використання, навіть якщо вони мають функцію автоматичного відключення.