Як скопіювати SMS-повідомлення з пристрою Samsung Galaxy на комп'ютер

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 3 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як скопіювати SMS-повідомлення з пристрою Samsung Galaxy на комп'ютер - Суспільство
Як скопіювати SMS-повідомлення з пристрою Samsung Galaxy на комп'ютер - Суспільство

Зміст

Багато людей спілкуються за допомогою SMS-повідомлень, тому, щоб зберегти важливу інформацію, потрібно робити їх резервну копію. Якщо ви володієте пристроєм Samsung Galaxy, щоб зробити резервну копію SMS-повідомлень, скористайтеся спеціальною програмою, розробленою компанією Samsung, або одним з безлічі безкоштовних додатків, доступних в Google Play Store. Періодично копіюйте SMS-повідомлення на комп'ютер, щоб не втратити важливу інформацію.

кроки

Метод 1 з 2: Використання Samsung Smart Switch

  1. 1 На комп'ютер скачайте програму Smart Switch. Цю програму можна безкоштовно завантажити на сайті samsung.com/us/smart-switch/. Smart Switch підтримує як Windows, так і Mac OS.
    • Smart Switch призначена для передачі даних на інший пристрій, але цією програмою можна користуватися для резервного копіювання.
    • Майте на увазі, що ви не зможете прочитати SMS-повідомлення, скопійовані на комп'ютер - для цього вам доведеться перенести їх назад в пристрій. Тобто тут описується тільки процес резервного копіювання. Якщо вам потрібно прочитати скопійовані повідомлення безпосередньо на комп'ютері, перейдіть в наступний розділ.
  2. 2 Встановіть програму Smart Switch. Запустіть завантажений інсталяційний файл цієї програми і дотримуйтесь інструкцій на екрані. Під час установки рекомендується не змінювати параметри, задані за замовчуванням.
  3. 3 Підключіть пристрій Samsung до комп'ютера. Воно відобразиться у вікні програми Smart Switch.
  4. 4 Натисніть «Резервне копіювання». Запускається процес резервного копіювання інформації, яка зберігається на пристрої, включаючи SMS-повідомлення. На це піде якийсь час.
    • За замовчуванням файли з резервними копіями будуть відправлені в папку «Документи». Якщо ви хочете змінити цю папку, натисніть «Додатково» - «Налаштування».
  5. 5 Відновіть резервну копію SMS-повідомлень. Для цього ще раз скористайтеся програмою Smart Switch. Натисніть «Відновити» і виберіть файл з потрібною резервною копією.

Метод 2 з 2: Використання програми для резервного копіювання

  1. 1 У Google Play Store скачайте додаток для резервного копіювання. Існує кілька додатків для резервного копіювання SMS-повідомлень; найпопулярніші з них: SMS Backup & Restore і SMS Backup +. SMS-повідомлення, скопійовані за допомогою цих безкоштовних додатків, можна читати на комп'ютері. Додаток Backup & Restore створює XML-файл, який відкривається в браузері, а додаток Backup + створює папку з SMS-повідомленнями в ваш обліковий запис Gmail.
  2. 2 Підключіть аккаунт Gmail (SMS Backup +). Якщо ви хочете скористатися додатком Backup +, підключіть обліковий запис Gmail, щоб скопіювати в неї SMS-повідомлення. Для цього в головному меню програми натисніть «Підключити». Система запропонує увійти до вашого профілю Google.
    • Щоб користуватися програмою Backup + в вашому Gmail-акаунті активуйте поштовий протокол IMAP. Для цього відкрийте вашу поштову скриньку Gmail і натисніть «Налаштування» - «Пересилання та POP / IMAP» - «Включити IMAP».
  3. 3 Розпочніть процес резервного копіювання. Налаштувавши додаток, перейдіть до резервного копіювання. Процес залежить від обраного вами програми.
    • Якщо ви використовуєте програму SMS Backup + натисніть «Створення резервної копії» і дочекайтеся, поки завершиться копіювання SMS-повідомлень в ваш Gmail-акаунт. На це піде якийсь час (в залежності від кількості копійованих повідомлень). Якщо ви запускаєте цей процес в перший раз, додаток запитає вас, скопіювати чи всі повідомлення, які зберігаються на пристрої. MMS-повідомлення копіюються за замовчуванням.
    • Якщо ви вирішили скористатися додатком SMS Backup & Restore натисніть «Створення резервної копії» і задайте параметри процесу, наприклад, включіть в резервну копію MMS-повідомлення, але це призведе до збільшення розміру кінцевого файлу. За допомогою додатка SMS Backup & Restore можна завантажити дані безпосередньо в хмарне сховище, що спростить завдання копіювання резервної копії на комп'ютер.
  4. 4 Скопіюйте файл з резервною копією на комп'ютер (SMS Backup & Restore). Якщо ви використовуєте програму SMS Backup & Restore, щоб перенести резервну копію на комп'ютер, необхідно зробити додатковий крок. Якщо ви завантажили файл з резервною копією в хмарне сховище, скачайте цей файл на комп'ютер (за допомогою веб-браузера). Якщо ж резервна копія залишилася в пам'яті пристрою Galaxy, скопіюйте її на комп'ютер; для цього підключіть пристрій до комп'ютера і відкрийте сховище пристрою. За замовчуванням папка з резервною копією називається «SMSBackupRestore», а XML-файлу присвоюється ім'я у вигляді дати його створення.
    • Щоб отримати додаткову інформацію про копіювання даних з телефону на комп'ютер, прочитайте цю статтю.
  5. 5 Прочитайте скопійовані SMS-повідомлення. Це можна зробити різними способами (в залежності від програми, яка була використана для створення резервної копії повідомлень).
    • Якщо ви використовували додаток SMS Backup +, у вашій поштовій скриньці Gmail знайдіть ярлик «SMS». Під цим ярликом ви знайдете все скопійовані SMS-повідомлення; їх можна читати так само, як електронні листи.
    • У разі використання програми SMS Backup & Restore відкрийте XML-файл, в якому містяться скопійовані SMS-повідомлення, в будь-якому текстовому редакторі, наприклад, в Блокноті.

Схожі статті

  • Як знайти номер IMEI на мобільному телефоні
  • Як передзвонити на заблокований номер
  • Як дізнатися, що ваш телефон був розблокований
  • Як зробити власну глушилку стільникового телефону
  • Як відстежити телефонний номер
  • Як передати інформацію з телефону на комп'ютер
  • Як перепрошити телефон
  • Як зателефонувати з прихованого номера
  • Як використовувати SIM карту при зміні телефонів