Як зняти захисне скло з телефону

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СНЯТЬ ЗАЩИТНОЕ СТЕКЛО с телефона. Как отклеить защитное стекло ПРАВИЛЬНО!
Відеоролик: КАК СНЯТЬ ЗАЩИТНОЕ СТЕКЛО с телефона. Как отклеить защитное стекло ПРАВИЛЬНО!

Зміст

1 Включіть фен для волосся на низькій потужності і нагрівайте скло 15 секунд. Тепле повітря послабить адгезію клею, за рахунок чого скло буде легше відокремити від екрану. Пам'ятайте, що загартоване скло не можна нагрівати довго. Фен слід включити на малій потужності, щоб не пошкодити деталі під склом. Нагрівайте скло до теплого стану, але ні в якому разі не настільки, щоб до нього не можна було доторкнутися.
  • Якщо у вас немає під рукою фена, спробуйте використовувати інші джерела тепла. Потримайте телефон поруч з відкритим вогнем, плитою або піччю, або залиште його на деякий час в наповненій теплим паром ванній.
  • 2 Підніміть один кут скла нігтями. Підчепити скло нігтями з нижньої сторони. Спробуйте трохи підняти один кут. Не поспішайте. Обережно подденьте кут, але не намагайтеся відокремити скло від екрану відразу цілком.
    • Спробуйте підчіплювати всі кути. Виберіть той, який легко піднімається над поверхнею. Якщо жоден з кутів НЕ поддевается, повторно нагрійте скло, щоб послабити клей.
    • Якщо скло тріснуло біля одного з кутів, які не підчіплює цей кут, щоб не розколоти скло на більш дрібні частини. Спробуйте почати з іншого кута.
  • 3 Підсуньте пальці під скло. Почніть відокремлювати скло від екрану. Спочатку скло буде відклеюватися по краях. Підкладіть пальці під краю, щоб скло не тріснуло. Підкладайте пальці навіть при знятті невеликих фрагментів скла, щоб вони не потріскалися на більш дрібні шматочки.
    • Загартоване скло дуже тонка, тому його можна легко зламати. Якщо скло розколеться на безліч окремих фрагментів, доведеться знімати кожен з них окремо. Щоб уникнути цього, дійте гранично акуратно.
  • 4 Піднімайте захисне скло не поспішаючи і рівномірно по всій площині. Знімайте скло плавно по всій площині. Підсовуйте пальці під скло, поступово відокремлюючи його від поверхні. Чи не відгинайте одну сторону сильніше, ніж іншу. Відокремлюйте скло, поки не зніміть його повністю. Виконайте ті ж дії для зняття інших фрагментів.
    • Дрібні осколки загартованого скла знімаються таким же чином. Знімати їх окремо хоч і клопітно, але простіше, ніж великі фрагменти.
  • Метод 2 з 3: Використовуйте пластикову карту

    1. 1 Нагрівайте скло 15 секунд при невеликій температурі. Використовуйте фен для волосся, якщо він у вас є. Нагрівайте скло, поки воно не стане теплим по всі площі, але не до такої міри, щоб воно обпікало пальці при дотику. Клей, що кріпить скло до екрану, повинен злегка розплавитися.
      • Можна спробувати нагріти скло палаючим сірником або запальничкою, але таким способом у вас навряд чи вийде нагріти його до потрібної температури по всій площі. До того ж можна пошкодити знаходяться під ним деталі. Цим способом можна спробувати нагріти 1 кут, щоб вам було легше його підняти.
    2. 2 Подденьте один кут скла кінцем зубочистки. Необхідно підсунути зубочистку під таким кутом, щоб не пошкодити поверхню під склом. Виберіть один з чотирьох кутів і піднесіть до нього зубочистку майже горизонтально. Підсуньте зубочистку під скло і піднімайте його, поки не зможете підсунути під нього пальці.
      • Чи не нахиляйте зубочистку вниз. Так можна подряпати екран, що знаходиться під склом.
      • Якщо у вас немає зубочисток, можна підчепити скло іншим гострим предметом, наприклад виделкою, або пальцями.
    3. 3 Підніміть краю скла пальцями. Дійте обережно, особливо якщо скло розбите. Загартоване скло крихке, і при необережності воно може розколотися на безліч дрібних шматочків. Підсуньте палець під піднятий край фрагмента скла, який ви хочете зняти. Підніміть його досить високо, щоб підсунути під нього край пластикової карти.
      • Цей спосіб можна застосувати, щоб зняти як маленькі, так і великі фрагменти. Не піднімайте відігнутий край занадто високо. Відокремлюйте скло від екрану рівно по всій площині, щоб не перетворити його в мозаїку з осколків.
    4. 4 Підкладіть пластикову карту під скло, щоб зняти його повністю. Розмістіть карту під склом в тому місці, де ви його підняли. Повільно проштовхуйте карту вперед, щоб відокремити скло від поверхні, до якої воно приклеєне. Плавно підніміть скло і зніміть. Зробіть те ж саме з іншими фрагментами.
      • Використовуйте тверду пластикову карту, наприклад кредитку, пластиковий читацький квиток або пропуск.
      • Пластиковою карткою можна легко зняти захисне скло цілком. Якщо площа скла більше ніж площа карти (наприклад на iPad), підкладають під скло пальці, щоб відокремити його рівно по всій площині.

    Метод 3 з 3: Зніміть скло за допомогою клейкої стрічки

    1. 1 Нагрівайте скло 15 секунд, щоб послабити адгезію клею. Зручніше і безпечніше всього використовувати фен для волосся на малій потужності або інше джерело помірного тепла. Чи не нагрівайте скло занадто сильно - після нагрівання при торканні воно не повинно обпалювати пальці.
    2. 2 Намотайте шматок клейкої стрічки навколо двох пальців. Клейка стрічка - універсальна річ. Не дивно, що вона здатна впоратися з таким завданням, як зняття захисного скла зі смартфона. Туго намотайте стрічку навколо пальців липкою стороною назовні.
      • Працювати буде зручніше, якщо намотати стрічку на вказівний і середній пальці, але можна використовувати і інші пальці.
    3. 3 Притисніть стрічку до кута скла. Виберіть кут скла. Можна вибрати будь-який кут, головне, щоб він не був тріснутим. Якщо ви хочете зняти фрагмент скла, виберіть найбільш зручний для роботи край. Міцно притисніть стрічку до скла.
      • Якщо стрічка не липне до одного кутку, спробуйте притиснути її до іншого. Іноді стрічка може не приклеюватися до скла через те, що адгезія клею недостатньо ослабла після нагрівання.
      • Якщо вам не вдається приліпити стрічку ні до одного з кутів, знову нагрійте скло. Нагрівайте скло в одному з кутів, щоб більш точково розплавити клей.
    4. 4 Повільно відтягніть пальці до протилежного кінця скла. Підніміть пальці і перенесіть їх закручують рухом до протилежного кінця скла. Скло має поступово піднятися по всій поверхні в міру того, як ви піднімаєте пальці. Зніміть інші фрагменти скла за допомогою стрічки.
      • Іноді скло розколюється на дрібні шматочки через те, що одна сторона піднята, а друга ще не встигла піднятися. Ці шматочки можна зняти пальцями або клейкою стрічкою.

    Поради

    • Замініть зняте вами захисне скло новим, щоб захистити екран від подряпин і інших пошкоджень, що псують зовнішній вигляд пристрою.
    • Перш ніж намагатися зняти скло, завжди нагрівайте його, якщо є така можливість. Якщо цього не зробити, вам буде дуже складно відокремити намертво приклеєне скло від поверхні.
    • Коли скло частково відокремлена від поверхні, його дуже легко розколоти на дрібні шматочки. Доведеться знімати кожен осколок окремо. Щоб уникнути цього, піднімайте скло рівномірно по всій площині.
    • Знявши скло, огляньте екран, щоб переконатися, що всі фрагменти видалені. Почистіть екран серветкою з мікрофібри, змоченою в теплій воді, щоб підготувати поверхню до установки нового скла.

    Що вам знадобиться

    Щоб зняти скло руками

    • Фен для волосся або інше джерело тепла

    Щоб зняти скло пластиковою карткою

    • Фен для волосся або інше джерело тепла
    • зубочистка
    • Пластикова картка

    Щоб зняти скло клейкою стрічкою

    • Фен для волосся або інше джерело тепла
    • Клейка стрічка