Як зосередитися на навчанні, не відволікаючись на хлопчиків

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як діти знову адаптуються до навчання за партами
Відеоролик: Як діти знову адаптуються до навчання за партами

Зміст

Існує безліч причин, чому вам в школі слід зосередитися на навчанні, а не на хлопчиках. Знання прослужать вам довше. Звертайте увагу на хлопчиків, будучи вже ученицею старших класів або студенткою, коли ви без сумніву всім своїм серцем відчуєте готовність до довгострокових відносин. Пам'ятайте, хлопці не речі, якими можна з легкістю розкидатися наліво і направо (в більшості випадків).

кроки

  1. 1 Поставте перед собою довгострокові цілі на весь навчальний рік. Якщо ви знаєте, що потрібно встигнути зробити в довгостроковій перспективі, не забувайте нагадувати собі про цих цілях і накопичувати багаж конкретних знань, які будуть вас мотивувати.
  2. 2 Встановіть короткострокові цілі. Вони можуть бути поставлені на місяць, тиждень або день. Якщо ви будете знати, чого ви хочете домогтися від навчання і позашкільної освіти, у вас буде більше мотивів для досягнення цих цілей.У цьому вам допоможе заздалегідь підготовлений список "що потрібно зробити", в якому ви зможете викреслювати вже виконані домашні завдання або інші завдання.
  3. 3 Подумайте про головні пріоритети, і пам'ятайте про те, що для вас важливіше всього на цьому етапі вашого життя.
  4. 4 Подумайте про те, як ваші успіхи в школі допоможуть вам надалі вступі до коледжу або ВНЗ, і наскільки в майбутньому житті вам буде легше потім, якщо ви будете старанно працювати зараз, і закінчите ту справу, яку ви повинні закінчити.
  5. 5 Залишайтеся організованими.
  6. 6 Завжди намагайтеся бути зайнятими. Працюйте волонтером або беруть участь в громадських роботах у вашій школі або в інших організаціях. Постарайтеся знайти для себе те, що вам подобається. Це може бути не тільки веселим заняттям, але також послужити додатковим плюсом при вашому подальшому вступі до ВНЗ, а також відвернути вас в якійсь мірі від думок про хлопчиків.
  7. 7 Уступіться спілкування і прогулянок з хлопчиками. Справі час, а потісі годину. Якщо ви будете розділяти ці поняття, вам же від цього буде краще.
  8. 8 Можливо, вам доведеться придумати особисті обмеження, кажучи собі, що ви не збираєтеся спілкуватися з хлопцями до тих пір, поки не влаштуєтеся на першу роботу або не доб'єтеся найвищих результатів у навчанні.
  9. 9 Пам'ятайте: дівчинка, яка вміє бути на висоті і управляти своїм часом, завжди хлопчикам здається привабливою, і навіть часом вражаючою.
  10. 10 Зосередьтеся на своїх завданнях і в той же час подумайте, що інші люди, наприклад, ваші родичі хотіли б бачити вашу успішне навчання в школі.

Поради

  • Не дивіться на хлопчика занадто часто. Так ви ризикуєте закохатися.
  • Не дивіться на нього і не думайте про нього в школі.
  • Якщо ви ловите себе на думці про нього в школі - намагайтеся зануритися в навчання. Займіть свої думки чимось іншим.
  • Всіляко відволікайтеся.
  • Іноді корисно закохатися в хлопчика в своєму класі. Ви можете зробити на нього враження, показавши, що ви розумніші, ніж він. Так ви навіть зможете з ним займатися, щоб допомогти з уроками, або просто не виглядати дурною, якщо він звернутися до вас за допомогою. Це може дійсно допомогти вам в школі, якщо ви не перестарайтеся. Намагайтеся цього хлопчика не утиканий носом в його помилки.

попередження

  • Хлопчик може подумати, що ви справжнісінький гик, так що поясніть, що вам потрібно зосередитися на вашій навчанні в школі. Він завжди вас зрозуміє, якщо він хороший хлопець.